• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Pregnyl çok acil ihtiyaç

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayats03

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
706
590
628
Pregnyl 5000 iğnesine bir yakınım için çok acil ihtiyacımız var. Doktorumuz yerine başka bir iğne kullanmamıza izin vermiyor. Hiç bir şekilde bulamıyoruz.. Lütfen yardımcı olun..

Pregnyl 5000 iğnesine bir yakınım için çok acil ihtiyacımız var. Doktorumuz yerine başka bir iğne kullanmamıza izin vermiyor. Hiç bir şekilde bulamıyoruz.. Lütfen yardımcı olun..

sanırım yakın zamanda bu iğnenin satışı başlıyacak. arkadaşıma da lazım fakat temin edeniyoruz. diğer konulardan takip ettim, bu iğnenin çok yakında eczaneler satıcak bilginiz olsun. bizde beklişyoruz.

sanırım yakın zamanda bu iğnenin satışı başlıyacak. arkadaşıma da lazım fakat temin edeniyoruz. diğer konulardan takip ettim, bu iğnenin çok yakında eczaneler satıcak bilginiz olsun. bizde beklişyoruz.

Aşağı yukarı bi tarih varmı acaba. Ben böyle bir bilgiye ulaşamadımda.

arkadaşım inan benim aramadığım yer kalmadı
anadolu yakasını talan ettim
sonunda resmen ecz.lerin bunu kaçak sattığını öğrendim ama fahiş fiyata normalde bunun fiyatı 10 lira bile değil ama karaborsada 100 liraya kadar çıkıyor
en son 60 liraya buldum ecz.nin birinde
dr. mu aradım eş değerde ilaç adı verdi onu aldım
sadece bu ithal ve fiyatı 74 liraydı

Biz bu iğneyi kullanıyoruz, 10. iğneyi yaptırdık evet bulması çok zor oldu. Bu arada biz ankara' da yaşıyoruz. Koca Ankara' da sadece 3 tane bulabildik. Diğer şehirlerde araştırdık, tanıdık herkesi aradık, Konya, Zonguldak , Karabük, Mardin... bir ondan, bir bundan toparladık ancak öyle yapabilirsisniz. Büyük şehirlerde tüp bebek merkezleri çok olduğu için bulmak zor. Küçük yerlerde ellerinde kalmış olabiliyor. Eczacılar odasını bile aramıştım yok dediler. Allah yardımcınız olsun.

hangi şehirde arıyorsun. eğer istanbulda arıyorsan biz orda kadıköyde tuğba eczanesinden bulduk.

eczanelerde bulmak çok zor...tüp bebek servisi olan hastanelere sorun,bazıları direkt satışını yapıyor.İstanbul avrupa yakasında BATI BAHAT HASTANESİ biz ordan bulmuştuk.inşallah temin edebilirsin...

İstanbulda yaşıyoruz. Tuğba eczanesindeki iğnelerde tükendi. Üretici firmayla bağlantıya geçtik üretimi durdurulmuşş o yüzden sıkıntı yaşıyoruz.

arkadaşlar pregnyl 5000 için bugün üretici firmadan aradılar beni perşembe yada cuma günü ecza depolarına gelecekmiş eczanenizle görüşün sizin için ayırsınlar dediler sınırlı sayıda gelmiş. İhtiyacı olanlar yarın eczaneyle görüşsünler.

Back
X