M miumao Guru Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 4.101 5.161 358 4 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi miumao #1 Arkadaslar merhaba Prego park yatak ( icinde ozel ortopedik yatagi ile) ve 4moms ana kucagini satmak istiyorum. Ana kucagi saglam hic bir problemi yok. Park yatakta ise alt kisimdaki fermuari bozuk. Elimden gelse tadilati yapilir ancak malesef ben o konuda beceriksizim. Ana kucagini 800 TL'ye, park yatagi ise 350 TL'ye satiyorum. Ilgilenen olursa resimleri ozelden atabilirim.
Arkadaslar merhaba Prego park yatak ( icinde ozel ortopedik yatagi ile) ve 4moms ana kucagini satmak istiyorum. Ana kucagi saglam hic bir problemi yok. Park yatakta ise alt kisimdaki fermuari bozuk. Elimden gelse tadilati yapilir ancak malesef ben o konuda beceriksizim. Ana kucagini 800 TL'ye, park yatagi ise 350 TL'ye satiyorum. Ilgilenen olursa resimleri ozelden atabilirim.
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.837 123.227 1.123 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miumao #2 miumao .!.: Arkadaslar merhaba Prego park yatak ( icinde ozel ortopedik yatagi ile) ve 4moms ana kucagini satmak istiyorum. Ana kucagi saglam hic bir problemi yok. Park yatakta ise alt kisimdaki fermuari bozuk. Elimden gelse tadilati yapilir ancak malesef ben o konuda beceriksizim. Ana kucagini 800 TL'ye, park yatagi ise 350 TL'ye satiyorum. Ilgilenen olursa resimleri ozelden atabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba park yatak elinizde duruyor mu halen
miumao .!.: Arkadaslar merhaba Prego park yatak ( icinde ozel ortopedik yatagi ile) ve 4moms ana kucagini satmak istiyorum. Ana kucagi saglam hic bir problemi yok. Park yatakta ise alt kisimdaki fermuari bozuk. Elimden gelse tadilati yapilir ancak malesef ben o konuda beceriksizim. Ana kucagini 800 TL'ye, park yatagi ise 350 TL'ye satiyorum. Ilgilenen olursa resimleri ozelden atabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba park yatak elinizde duruyor mu halen
M miumao Guru Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 4.101 5.161 358 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miumao #3 Evet duruyor. İlgileniyor musunuz?
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.837 123.227 1.123 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miumao #4 miumao .!.: Evet duruyor. İlgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Özelden resim atar mısınız birde hangi il kargoyu hesaplamam lazım
miumao .!.: Evet duruyor. İlgileniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Özelden resim atar mısınız birde hangi il kargoyu hesaplamam lazım
M miumao Guru Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 4.101 5.161 358 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miumao #5 Şu an iş yerindeyim ama telefonda varsa resim atayım size. İstanbul'dayım.