kızlar umut tüp bebek merkezınde Preimplantasyon Genetik Tanısı yapılıyor mu baslık açmak zorunda kaldım bu konuda bır bılgısı olan varsa bılgı verebılır mı
umut tüp bebekle görüşmemde bendende istediler ama ne işe yarayacağını bende bilmiyorum daha doğrusu henüz araştırmadım ne için gerekli sizlerden ne için istediler bilginiz varmı??????
kromozom bozuklugu varmi diye bakiyorlar. Esinde yada sende genetik bi bozukluk varmi diye bakiyorlar...eger yoksa demekki baska bi sorun var...mesela bizdede bakildi ve genetik bozukluk oldugu cikti..onun icin tüp bebek yapmak zorundayiz. Yumurtalari transfer etmeden önce saglikli degilmi diye bakilcak öyle transfer ediliyor...insallah yardimci olabilmisimdir...rabbim hayirli etsin
kromozom bozuklugu varmi diye bakiyorlar. Esinde yada sende genetik bi bozukluk varmi diye bakiyorlar...eger yoksa demekki baska bi sorun var...mesela bizdede bakildi ve genetik bozukluk oldugu cikti..onun icin tüp bebek yapmak zorundayiz. Yumurtalari transfer etmeden önce saglikli degilmi diye bakilcak öyle transfer ediliyor...insallah yardimci olabilmisimdir...rabbim hayirli etsin
çok teşekürler arkadaşım gerçektende açık ve anlaşılır anlatmışsın ben 2. denememi yapacağım da ondan merak ettim bir merkez istedi kendi dr.um bir şey demedi arada kaldım da inşallah hyırlı olur dileklerin için teşekkür