Preklemsi(Gebelik zehirlenmesi) İlleti yüzünden yaşadıklarım

Allah razı olsun rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın. Rabbim evladıza sağlıklı ömürler nasip etsin cümlesine inşallah evlatlarımızı sağ salim evimize getirmeyi nasip etsin

Merhaba gebelikten once kan sulandirici hapını hergun mu aldınız. Yumurtlama donemleri,adet dönemleri vs ilacı kestiniz mi

Merhaba, 2023 aralık ayında 27 haftalık hamile iken bebeğim melek oldu. Preeklamsi (gebelik tansiyonu) sebep oldu. Normalde tansiyon ile ilgili hiç sıkıntım yok çok şükür. Şu anda 14 haftalık hamileyim. Tekerlekli sandalye kullanıyorum. Doktorum 3. ay aspirin başlattı, 2li test de sıkıntı yok çok şükür. Bana tavsiyede bulunacak bu durumu yaşamış arkadaşlar varsa çok duacı olurum. İlk bebeğimi kaybettiğim için arada korkum oluyor maalesef

Okumaya başladığımdan inşallah sonu kötü bitmez diyordum içimden. Seni anlayabiliyorum. Üstünden yıllar geçmiş inşallah iyisinizdir yeni bebekleriniz olmuştur. İnşallah bu acıyı atlatabilmişsinizdir. Bende 2022 ekimde 2 günlük canımı toprağa verdim. Atlattım mı Atlattım daha iyiyim alıştım ama kalbimde onun boşluğu var. Yazını okurken kendi yaşadıklarımı hatırladım o üzüntüden dikişleri ağrıyı bile hissetmemiştim. İnşallah ebedi yerde kavuşuruz meleklermize.

Merhaba ben de preaklempsi yaşadım 30 haftalıkti hastanede yatarak 32+4 te doğum yaptım kızım şuan 5.bucuk yaşında ama bende tansiyon kalıcı oldu ikinci çocuğumda da devamlı perinataloga gittim kadın doğumla birlikte 2 haftada bir kontrollerim oldu stres her seyin sebebi o yüzden stres kontrolü yaparsanız çok rahat bir hamilelik geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…