canım gelişmeler cok sevindirici umarım kısa zamanda birbirinize kavusursunuz. Biz 1640 gr dogduk 1800 gr cıktık hastaneden.
Evde ayrı bi odada kalıyorduk oda sıcaklıgı 23-24 derece duruyordu. streilizör alman lazım biberonla besleyeceksen ben arcelik hem strelizör hem biberon ısıtıcısı kullandım fiyatı uygun tavsiye ederim.
Eve misafir kabul etmedik kesinlikle.
Kıyafet olarak prematureler için tulumlar var organik cok ta kullanıslı e-bebekte var ordan alabilirsin
Sütün vardır insallah ben inat ettim 11 ay sagdım benim kızım hiç emmedi ama inatla sagdım eger işe baslamasaydım eminim devam ederdi süt cok önemli kolay gelsin canım aklıma başka bişi gelirse yazarım
ececim çok sağol... bebeğinle aynı odada ikiniz mi kaldınız.. ben kara kara onu düşünüyorum... aynı odada yatmazsak sesinin nasıl dıyabilirim diye... streilizör araştırıcam.. iyi oldu fikir aldığım.. misafir eve mi hiç almadın, yoksa bebeğin odasına mı ? birde üzgünüm ama sıkıntı ile sütüm kesildi.. nasip olursa mama ile besleniyor, evdede mama ile devam edecek...
sevgili arkadaşlarım oğlum yaklaşık 74-75 gündür hastanede... şu an enfeksiyonumuz da iyi durumda... kilo alıp toplanması bekleniyor... 1400-1500 gram gibi taburculuk söz konusu oluyormuş... rabbim kuzucuklarımızın yardımcısı olsun...
sizlerden ricam... eve kaç kilo çıktınız... nelere dikkat ettiniz.. nasıl zaman geçirdiniz ilk günler... ve birde ben oğluma hiç bir şey almadım henüz.. nasıl alışveriş yapmalıyım, neler almalıyım... işte şampuanı kıyafetleri vs... bir bebeğe yapılabilecek alışveriş...
bana fikir verebileceğiniz yardımcı olabileceğiniz her konuda minnettar kalırım... yavaş yavaş alışverişini yapmak istiyorum oğlumun... inşşallah rabbim onu bize bağışlar ve sağ salim hayırlısı ile evimize getirebiliriz... yazdıklarım boyunca moral yazılarınız en büyük destekçim oldu... Hepinizden allah razı olsun... inşallah bir gün buraya sizlere müjdeli haber vermeyi de nasip eder rabbim... dualarım oğlumla ve tüm bebeklerimizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?