Çok ağrıyor sis belli yaniAğladığı an şişer şişlik oldukça agri yapar kısır döngü gibibenim oğlum 2 aylık iken oldu , zor gibi görünüyor ama çok basit bi amliyat sağlığı için rahat etmesi için olmalı
Çok ağrıyor sis belli yani olmasa bişe olurmu pekiAğladığı an şişer şişlik oldukça agri yapar kısır döngü gibibenim oğlum 2 aylık iken oldu , zor gibi görünüyor ama çok basit bi amliyat sağlığı için rahat etmesi için olmalı
Çok ağrıyor sis belli yani olmasa bişe olurmu peki
Yani tehlikesi varmı acabaEninde sonunda olması gerek ve ertelenecek birsey değil yırtık büyürse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yani tehlikesi varmı acaba
Ama. Doktor bize böyle bı ihtimalden hiç bahsetmediKarın zari yırtıliyor bagirsak dışarı çıkıyor o halde ne kdr bekletmeyi düşünüyorsunuz?
Fıtık budur zaten . Doktor açıklama yapmamis demekkiAma. Doktor bize böyle bı ihtimalden hiç bahsetmedi
Benm çocuğumda çok ağlıyor belli oluyo aglayinca en iyisi başka doktora göstermekGeçmiş olsun. Benim beb3gim de çok ağlıyordu.bir tanıdık dedi ki doktora götürün benim torunum da çok ağlayıp kendini yirtiyordu. Fıtık çıkmış. Ameliyattan sonra düzeldi demişti.benim bebeğim de çıkmadı ama . Komşunun torunu ameliyattan sonra rahatlamış. Geç kalmayın lütfen.
Götürün ama ameliyat dedilerse ertlemeyin . Bebeğe yazikBenm çocuğumda çok ağlıyor belli oluyo aglayinca en iyisi başka doktora göstermek
İlk gittiğimiz mide ameliyatı yapan baktı fitikta var dedi ama şuan önemli olan mide ameliyatı onu yapalım önce dedi o büyük bı ameliyat çünkü diye oldu onu 25 gün oldu kontrolde söyledim fıtığı bekleyin biraz daha onun acelesi yok dediG
Götürün ama ameliyat dedilerse ertlemeyin . Bebeğe yazik
Ya çok geçmiş olsun benm oğlumda açık mide ameliyatı oldu çok kötüydü herşey ama iyileşti çok şükürGeçmiş olsun. Kızım geçen hafta tam bu saatlerde açık kalp ameliyatına girdi. Şimdi evdeyiz çok şükür. O yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ne kadar korktuğunu da. Bu arada benim kızım da 29 hafta prematüre.
Bütün süreç bittiğinde düşündüğüm tek şey “keşke kaygıyla korkuyla kaybettiğim zamanı kızıma ayırsaydım”. Yorgunluğunu, korkularını ben de yaşadım. O yüzden biran önce olup bitip sağlıkla gelişimlerini tamamlayacak olmaları en iç rahatlatanı. Sağlıkla, kolaylıkla geçsin
Ama. Doktor bize böyle bı ihtimalden hiç bahsetmedi
Tabi ki olur dr soylemistir de zaten , Allah korusun tesislerini bozar, bagirsagi düğümlenirÇok ağrıyor sis belli yani olmasa bişe olurmu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?