Prematüre bebeğim 10 aylık kasik fıtığı var ameliyat dendi

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
775
73
Kızlar bebeğim 33 haftada doğdu çok sorunları oldu çok uzun süre yattı çıkınca çekti yavrum en son geçen ay mide ameliyatı oldu tam rahatladı rahat nefes almaya başladı yemesi düzeldi dedik bu seferde kasıkta fıtık çıktı doktor yine ameliyat diyor hiç istemiyorum olmasını açıyor mu acaba ağrıyorsa nasıl anlarim ağlaması çok var

Ağladığı an şişer şişlik oldukça agri yapar kısır döngü gibi benim oğlum 2 aylık iken oldu , zor gibi görünüyor ama çok basit bi amliyat sağlığı için rahat etmesi için olmalı

Çok ağrıyor sis belli yani olmasa bişe olurmu peki

Geçmiş olsun. Benim beb3gim de çok ağlıyordu.bir tanıdık dedi ki doktora götürün benim torunum da çok ağlayıp kendini yirtiyordu. Fıtık çıkmış. Ameliyattan sonra düzeldi demişti.benim bebeğim de çıkmadı ama . Komşunun torunu ameliyattan sonra rahatlamış. Geç kalmayın lütfen.

Benm çocuğumda çok ağlıyor belli oluyo aglayinca en iyisi başka doktora göstermek

Geçmiş olsun. Kızım geçen hafta tam bu saatlerde açık kalp ameliyatına girdi. Şimdi evdeyiz çok şükür. O yüzden neler hissettiğini anlayabiliyorum. Ne kadar korktuğunu da. Bu arada benim kızım da 29 hafta prematüre.

Bütün süreç bittiğinde düşündüğüm tek şey “keşke kaygıyla korkuyla kaybettiğim zamanı kızıma ayırsaydım”. Yorgunluğunu, korkularını ben de yaşadım. O yüzden biran önce olup bitip sağlıkla gelişimlerini tamamlayacak olmaları en iç rahatlatanı. Sağlıkla, kolaylıkla geçsin

G

Götürün ama ameliyat dedilerse ertlemeyin . Bebeğe yazik
İlk gittiğimiz mide ameliyatı yapan baktı fitikta var dedi ama şuan önemli olan mide ameliyatı onu yapalım önce dedi o büyük bı ameliyat çünkü diye oldu onu 25 gün oldu kontrolde söyledim fıtığı bekleyin biraz daha onun acelesi yok dedi

Ya çok geçmiş olsun benm oğlumda açık mide ameliyatı oldu çok kötüydü herşey ama iyileşti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…