Premature Bebekler Premature bebek beslenmesin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

caspermamy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
58
4
98
35
İzmir
Merhaba anneler forumda aradim ancak bulamadim yardiminiza ihtiyacim var. Bebegim 24 haftalik oldu duzeltilmisi 6 ay suanda yogurt ve meyve purelerini yemeye basladi corbalara baslamak istiyorum Ama siz nasil verdiniz kac kere ve nekadar verdiniz bunu ogrenmek istedim. Bu konu hakkinda tecrubesi olan anneler bana bu konuda yardim edermisiniz simdiden tesekkur ederim

Merhaba anneler forumda aradim ancak bulamadim yardiminiza ihtiyacim var. Bebegim 24 haftalik oldu duzeltilmisi 6 ay suanda yogurt ve meyve purelerini yemeye basladi corbalara baslamak istiyorum Ama siz nasil verdiniz kac kere ve nekadar verdiniz bunu ogrenmek istedim. Bu konu hakkinda tecrubesi olan anneler bana bu konuda yardim edermisiniz simdiden tesekkur ederim

Ek gidaya gecerken dikkat etmeniz gereken seylerden biride cok karisim yapmamaya calismak.her vitamini alsin diye cok sebze koymayin.bulgur domates patates corbasi ile baslayin.dok.lar pirinc ilk asamada onermiyor kabizlik yuzunden.tuzda atmayin diyorlar ama benim kizim yemedi mecbur biraz koymustum.alerji vs yapacak olursa hangisi yapti kolay anliyorsunuz fazla sebze karisimi olmadigi icin.3unu pisirin robottan gecirin.deneyin bakalim yiyecekmi.olmadi bulgur pisirin sadece yogurt icine rondodan gecirin.yogurt yiyor demissiniz.yavas yavas meyve puresinrde gecersiniz onun icinde cam rende kullanin 3-4lira bisey.umarim yardimim olmustur

Tesekkur ederim ilgin icin zaten toprak bir aydir meyve puresi ve meyveli yogurt yiyo doktorumuz o sekilde baslatti. İki gundurde patates kabak ve havuc corbasi veriyorum yaninda yogurt gayet guzel yiyo oglen mamasi kalkti yerine corba geldi koca adam oldu oglum :) bu carsamba dr kontrolu var bakalim o nedicek aslinda ben biran oncr kendi yaptigim tarhanayi vermek ama nezaman ver dicek bakalim :)

Maşallah oğlunuza... düzeltilmişi 6 ay olduğuna göre normal yaşı sanırım 9,5 aylık olmuştur... benimde bir oğlum var 24 haftalık doğdu ve şu anda düzeltilmişi 2,5 ay henüz.. Toprak nasıl, doğduktan sonra oksijen desteğine falan ihtiyaç oldumu, yoğun bakımda ne kadar kaldı ve taburculuktan sonra hangi doktorlarda ne gibi işlemler yaptınız? açıkçası tecrübelerinizden faydalanmak isterim.. şimdiden çok teşekkürler.. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın

Back
X