Kocaman bir maşallah bütün kuzulara...
Elvin ne tatlı olmuş öyle....
mayıs ayında çekilen bir resmi biricik oğlumun
ahh maşallah Ata'ya. Nınım çok yakışıklı bir oğlun var valla, çekceniss var kıslardaann:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaman bir maşallah bütün kuzulara...
ahh maşallah Ata'ya. Nınım çok yakışıklı bir oğlun var valla, çekceniss var kıslardaann:))
Canımmm çok şeker olmuş Elvincik. Büyüyünce çok güzel bir gençkız olacak annesi gözleri de maviş maviş maşallah kırbirkere.kızlar bebekler süper görünüyor maşallah. hiram çok tatlı ve kocamann olmuş bebeğin. çok şeker tam bi kız gibi ne güzel bak, benimkini her gören ne hikmetse erkek sanıo hep:)))
mehtap bişi diemiorum berkay gene aynı ya, kendine has bi cinliği tatlığı var berkayın maşallah.
eh bi de ben koyayım hazır dün bi iki fotograf çekmişken.:)
Canım Ata artık bebeklik döneminden çıkıp çocuk sınıfına girmiş sayılır. Maşallah tostos delikanlımıza. Çok can yakacak annesi:))Kocaman bir maşallah bütün kuzulara...
Diloş ne tatlı kuzun var...
maşallah yanaklara bak..ıssırırım ben o yanakları...
teşekkür ederiz teyzesi, yalnız sizin berkay'la birlikte şekerliğiniz apayrı. cidden çok hoş görünüyorsunuz maşallah kuzu delikanlı gibi duruo:)Maşallah Elvin'e büyümüş artık annesi ağzı da mamalı maviş maviş çok şeker görünüyor.
Kornelya canım Elvin ne kadar şeker Maşallah diyorum güzel kızıma...
benim için kocaman öp gıdısından......