Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ahh maşallah Ata'ya. Nınım çok yakışıklı bir oğlun var valla, çekceniss var kıslardaann:))

Aynı anası gibi yani :roflol:
Babası kıskanıya yawww :)))

Canım çok teşekkür ederim...
Bahtları ve şansları güzel olsun vede sağlıklı, mutlu olsunlar değilimi...

kızlar bebekler süper görünüyor maşallah. hiram çok tatlı ve kocamann olmuş bebeğin. çok şeker tam bi kız gibi ne güzel bak, benimkini her gören ne hikmetse erkek sanıo hep:)))
mehtap bişi diemiorum berkay gene aynı ya, kendine has bi cinliği tatlığı var berkayın maşallah.
eh bi de ben koyayım hazır dün bi iki fotograf çekmişken.:)
Canımmm çok şeker olmuş Elvincik. Büyüyünce çok güzel bir gençkız olacak annesi gözleri de maviş maviş maşallah kırbirkere.

Kocaman bir maşallah bütün kuzulara...
Elvin ne tatlı olmuş öyle....

mayıs ayında çekilen bir resmi biricik oğlumun
Canım Ata artık bebeklik döneminden çıkıp çocuk sınıfına girmiş sayılır. Maşallah tostos delikanlımıza. Çok can yakacak annesi:))

merhabalar... bende premetüre doğdum 6 aylık...1 kg 250 gr doğmuşum ve ayak topuklarım tırnaklarım yokmuş ağlamıyor vızıklıyormuşum :D:D:Ddoktorlar ozamanki koşullarda bu çocuk ölecek hem doğum hem ölüm rapora veremeyiz bu yüzden doğum raporu vermiyoruz demişler ve annemler doğum raporunu ancak 2 ay sonra alabilmiş.küvez falan nerdeee,pamukların içinde büyümüşüm:D ama şu an kendim çocuk sahibi olabilecek yaştayım bu mucizeyi düşündükçe hayata daha umutla bakıyorum:)))

bebişim büyüyor inş en kısa zamanda çıkacak 2.300 gr olmuş meleğim

Eklentiler

• $Fotoğraf0277.webp
    $Fotoğraf0277.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 63
Bütün kuzucuklara MAŞALLAH :nazar::nazar:
ben girmeyeli yeni fotolar eklenmiş , büyümüşler daha da tatlı olmaya başlamışlar Allah'ım :))
Havuz keyfi yapanlar, gezmelere çıkanlar, cici elbiseler giyenler ohh :))

Biz de gezmelerdeydik son hallerimiz :)

Eklentiler

• $100_2167.webp
    $100_2167.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 90
teyzeleri benim cadının son halleri:)

Eklentiler

• $SAM_0926.webp
    $SAM_0926.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 109
  • $SAM_0952.webp
    $SAM_0952.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 106
Kornelya canım Elvin ne kadar şeker Maşallah diyorum güzel kızıma...
benim için kocaman öp gıdısından......

Back
X