canım internetten bulabilirsin mamayı bende bi iki kutu kullandim sonra gaz sorunumuz başladı bebelac gold kullandım çok güzel bi mama ne gaz ne kabızlık yaptı bebegime hala kullaniyorum 11 aylık düzeltilmiş 9ayligiz ankaradaysan eczane önerebilirim.Kızlar merhaba, 31+3 te doğan prematüre bebeklerim yakında küvözden çıkacaklar inşallah. İkisine birden sütüm yetmiyor malesef. Evde de anne sütüne ek mama vermek sorunda kalacağım. Doktor Aptamil prematil önerdi yalnız ne internette ne de eczanelerde bulamıyorum mamayı. Her yeri aradım sordum stokta yok diyorlar.
kullananlardan ricam nerden temin ediyorsunuz?
kullanmayanlar ise hangi mamayı kullandılar 3-3,5 kilo olana kadar?
Inşallah sağ salim dönerler evlerine canım
. Ben smilac kullandım çokda güzeldi benim.kizimda 35+ 2d2ddoğdu.2600 hastaneden çıktığında ben 3 aylık olana kadar kullandım.asla gaz yapmadı ve çok güzel doyuruyordu.tavsiye ederim internet ve bazı marketlerde var genelde ben netten alıyordum daha uygun oluyordu.
sağlıkla çıkarlar inşallah canım çok fazla stok yapma bebeklerin için çünki hemen kilo aldiriyo çabuk toparliyorlar kiloları ne kadar bilmiyorum ama 4 kutuda 3 3.5 kiloyu bulurlar ikisi için tahminen 4 yani.Hanımlar çok teşekkür ederim sonunda n11 vasıtasıyla gaziantep te bir firmada buldum. Ben mersin de yaşıyorum ve aramadığım eczane kalmamıstı. Hepsi ağız birliği etmiş gibi bu mama stoklarda yok dedi. Sonunda buldum, Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. Benimkiler 41 gündür küvözde. Yakında çıkacaklar inşallah.
aptamil fimasını arayın onlar yardımcı oluyorlarKızlar merhaba, 31+3 te doğan prematüre bebeklerim yakında küvözden çıkacaklar inşallah. İkisine birden sütüm yetmiyor malesef. Evde de anne sütüne ek mama vermek sorunda kalacağım. Doktor Aptamil prematil önerdi yalnız ne internette ne de eczanelerde bulamıyorum mamayı. Her yeri aradım sordum stokta yok diyorlar.
Kızlar merhaba, 31+3 te doğan prematüre bebeklerim yakında küvözden çıkacaklar inşallah. İkisine birden sütüm yetmiyor malesef. Evde de anne sütüne ek mama vermek sorunda kalacağım. Doktor Aptamil prematil önerdi yalnız ne internette ne de eczanelerde bulamıyorum mamayı. Her yeri aradım sordum stokta yok diyorlar.
prematilde benimde bildiğim güzel bir mama aptamil firmasını bir arayıp sorun belki yardımcı olurlar sizeKızlar merhaba, 31+3 te doğan prematüre bebeklerim yakında küvözden çıkacaklar inşallah. İkisine birden sütüm yetmiyor malesef. Evde de anne sütüne ek mama vermek sorunda kalacağım. Doktor Aptamil prematil önerdi yalnız ne internette ne de eczanelerde bulamıyorum mamayı. Her yeri aradım sordum stokta yok diyorlar.