Premature Bebekler Prematüre bebeklerin doğum kiloları ve gelişimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi doly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin canım bebbegin nasil oldu

Birinin solunum sıkıntısı var hâlâ.kilo alımları da yavaş bağırsakları tam gelişmedigi için sütü çok vermiyorlar.zayif da doğdular zaten sizin nasıl durumu

Birinin solunum sıkıntısı var hâlâ.kilo alımları da yavaş bağırsakları tam gelişmedigi için sütü çok vermiyorlar.zayif da doğdular zaten sizin nasıl durumu
Rabbim. Güzel rabbim bütün bebeklerin ve bizlerin yar ve yardimcisi olsun. İnşallah sağlık ve sihhatlerine kavuşur bu gunleri yad ederiz. Bizimkide çok minik doğdu. Kordonumuzdaki sıkıntıdan beslenememis yavrum. O yuzden kilomuz düşük. Ama inşallah iyi olacaklar. Bol bol dua edelim

Rabbim tez zamanda sağlıklarina kavuşmak nasip etsin inşallah

Herkesin bebeğine rabbim saglik sıhhat versin.. Oglum 36 haftalik doğdu suan doğumuna göre 3 ay 5 günlük..fakat goz teması ve gulmeleri cok az. Goz temasinin az olması otizm belirtileri arasında yer alıyormuş.. Benim durumumda
olan anneler bebekleriniz goz temasini ne zaman kurdu cok korkuyorum bu durumdan lütfen tecrubelerinizi paylasin

İyide senin bebeğin 2 aylık gelişime göre takip edilecek. 2 aydada gülmüyolar, merak etme

Defnem 34 haftalik 1570 gr olarak doğdu suan 2 aylık 3400 gr 25 gün kadar kuvezde kaldık suan iyiz çok şükür ama doktorlar 1 buçuk ay geriden gelerek hesapliyo lar suan 10 günlük faln olcakti erken olmasaydi

Ben de 25 haftalikken suyum geldi ve 3 hafta bekleyebildik. 28 hafyalikken sezrryanla dogum yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…