- 19 Şubat 2015
- 9
- 2
- 3
- 43
Canım bence gayet iyi boyu da kilosu bebisin toparlamiş maşallah ona benim yavrum da 35 hafta 1670 gr 41 cm doğdu şu an 3 ayı bitirdi 21 Gün küvezde kaldı 2060 gr di taburcu olduğunda şu an 5000 gr ve boyu 54 cm sağlıklı olsunlar da herşeyden önemlisi bubenim bebegim 30+5de 1615gr 41cm dogdu suan duzeltilmis 2 kronolojik 4 aylik 5250 gr ve 57cm sizce boy kilo normal mi sonucta 41 cm dogmus bi bebek birden boy atmasini beklenek sacma olur degil mi
Baya bi geç görmüşüm ya kusura bakma valla bende 32 haftaya kadar normaldi herşey sonradan işte plesanta yaşlanması sıvı azalması ve idrarda protein kaçağı çıktı o hemde baya bi fazla miktarda yani plesanta yaşlanmasından dolayı bi kere bebeğe besin gitmemiş ve karnımda zayıflamaya başlamıştı o yüzden 35 +1 de apar topar doğuma alındım.ondan 1 gün önce hastaneye yatışim yapıldı serum takviyesi ciğer geliştirici iğne falan oldum riske atmamak için erken aldılar malesef yalnız benim dezavantajim şuydu ki 3. gittim dr Allah ondan razı olsun bütün bu herşeyi o farketti ve bi an önce beni yatırdı işte canım dr çok önemli cidden
Ben varım canım 3 hafta olacakKizlar aranizda yeni prematüre dogum yapan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?