Premature Bebekler prematüre bebektim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

miniksincap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
15
0
86
Adana
arkadaslar bende prematüre doğmusum doğdugumda 1kilo700gr mıstım 7 aylık dogmusum yasamaz demısler 2 ay küvezde kalmısım fakat su anda cok sukur 24 yasındayım boyum 168 kılom 51 gayet saglıklıyım evlıyım ve hemsıreyım

ne guzel insallah premature dogan herkez sizin gibi saglikli e uzun omurlu yasar 24 sene evvel icin iyi sanslisiniz valla

tabikide premature dogum cok zor vallahi tek tesellimiz sizler gibi saglikla cocuklarimizin buyumesini gormek oluyor

benim eşimin teyzesinin kızı da prematüre doğmuş... 1250 gr doğmuş ve ilk 6 ay hiç kilo almamış... drlar yaşamaz demiş hep.. hatta bi gün kalbi durmuş öldü diye soymuşlar yatırmışlar kapatmışlar yüzünü ama bi anda ağlamaya başlamış herkes sevinmiş... şimdi 17 yaşında diğer kardeşlerinden daha uzun ve sağlıklı görünüyo... herşey Allahtan... benim kızıma da yaşamaz dedi doktorlar ama Allaha şükür 8 aylık olduk...çok zor erken doğan bebeğe bakmak... ama sağlıklı olsunlarda varsın zor olsun...

gözlerim doldu inanın kalbi durmuş üzerini örtmüşler ve ağlamaya başlamış he yarabbimne büyüksüün
bende de bi mikroskobik var 2 kilo doğdu 8 aylık 20 gün kaldı küvezde ama şimdi 16 aylık bi adamm

biz prematüre annelerin en büyük sıkıntısı acaba büyüyecekmi herşeyi normal olacakmı diyoruz hep ama konu sahibi gibi arkadaşları gördükçe gerçekten çok moral oluyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…