premesis bulantı ilacı kullanan varmı

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
Arkadaşlar 20.haftadayım hala bulantılarım geçmedi.zofran içiyorum oda çok pahalı içinde 10 tane var 40 tl.ayda 120 tl.ama faydası var rahatım içince 6-7 saat etkili
premesis kullanıp fayda gören varmı.o hem daha ucuz hem daha zararsz.memnun kalanlar varsa doktora danışıp ilacımı değiştirmek istiyorum

Arkadaşlar 20.haftadayım hala bulantılarım geçmedi.zofran içiyorum oda çok pahalı içinde 10 tane var 40 tl.ayda 120 tl.ama faydası var rahatım içince 6-7 saat etkili
premesis kullanıp fayda gören varmı.o hem daha ucuz hem daha zararsz.memnun kalanlar varsa doktora danışıp ilacımı değiştirmek istiyorum

Ben kullandım. tamamen kesti diyemem ama dayanılmayacak gibi olan bulantılarımı azaltmıstı. birde içinde vitaminlerde oldugundan doktor bana onu vermişti.

Zofranı bende duydum ve doktorumu kullanabilirmiyim diye sordum bebeğe çok zararlıymış ben tavsiye etmiyorum zaten kanser hastalarına içirilen bir ilaçmış ben premessis kullandım tam kesmedi ama azalttı 36. Haftamdayım hala çekiyorum

bende premesis kullanıyorum hemde çok yeni kullanıcısı olmama rağmen evet tamamen geçirmedi ama hafifletti bulantımı ve en önemlisi içinde bebek için vitaminler var.

Bende iki gündür kullanıyorum premesisi çok etkili olmadı ama kendimi daha güçlü hissediyorum. Ama prospektüste günde bir yazıyor doktor bana sabah akşam kullanmamı söyledi. Bu şekilde kullanan var mı? Birde bu Ilacı kullanırken ayrıca folik asit alıyo musunuz?

Bu ilacın içinde folit asit b12 vitaminleri var. Doktorum bana bu ilacı kullanırken folit asit bırak ddemisti benimde bulantılarım ağir geçiyor. Dün serum takıldı 2 tane hatta gece bile kalmam istendi ben iyi hissedince eve geldim benim bulantım aşırı derecede yogün ve birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim birde ikizlere hamileyim biri 6 haftalık biri 7 halim kalmadı doktorum emedur verdi fayda etmedi en son çarem premesis bugün başladım Bakalım hayırlısı inşallah iyilesirim dua edin kızlar :(

Bu ilacın içinde folit asit b12 vitaminleri var. Doktorum bana bu ilacı kullanırken folit asit bırak ddemisti benimde bulantılarım ağir geçiyor. Dün serum takıldı 2 tane hatta gece bile kalmam istendi ben iyi hissedince eve geldim benim bulantım aşırı derecede yogün ve birsey yiyemiyorum herseyden tiksindim birde ikizlere hamileyim biri 6 haftalık biri 7 halim kalmadı doktorum emedur verdi fayda etmedi en son çarem premesis bugün başladım Bakalım hayırlısı inşallah iyilesirim dua edin kızlar :KK43:
Allah yardım etsin benim o denli olmadığı halde çok zor geliyor. Kısa zamanda geçer inşallah

Saol cnm ya valla zor direnc denilen birsey kalmadı. Artık bitsin diye dualar ediyorum cok yoruldum ya :( ağlıycam Rabbim bütün gebelere yardım etsin kolaylık versin Rahat bir gebelik geçirsin. Kullanmadım ilaç kalmadı serumda yedim hiç birsey fayda etmiyo :( ZOR COK ZOR :( ama sabır sabır Rabbim Sabredenin mukafatını fazlasıyla verirmiş. Rabbim hepinize sabır ardından mutluluk versin arkadaşim arkadaşlar..

Bende iki gündür kullanıyorum premesisi çok etkili olmadı ama kendimi daha güçlü hissediyorum. Ama prospektüste günde bir yazıyor doktor bana sabah akşam kullanmamı söyledi. Bu şekilde kullanan var mı? Birde bu Ilacı kullanırken ayrıca folik asit alıyo musunuz?

Bana da gunde iki kere icmemi soyledi ayrica folil asit iciyordum onu birak tek bu yeterli dedi . Cokta iyi geldi bir kere anca kusuyorum oda sabahlari

Kızlar merhaba daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim. Kimyasal olduğu anlaşılmadan önce doktor bana premesis ilacı verdi kullanmam için sonra regl olunca bıraktım. Ama şimdi kullanmak istiyorum bu hapı hamile kalmadan önce kullanan varmı? İnternette pek bilgi bulamadımm

3. Gebeliğim diğerleri çok rahattı sabahları 1 kere kusuyordum geçiyordu. Ama bu sefer ki sabah akşam geceleri uykudan uyandırıyor. Bugün dr a gittim premesis verdi serum takıldı bide inşallah iyi gelir bu ilac

Back
X