Premium care 3 numaradaki kötü koku..

Hurdunya

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.474
1.299
333
Merhaba,
Prima premium care 3 numara kullanan var mı? Başından beri onu kullanıyorum, 1 ve 2 numarada sorun yoktu ama 3 numarada kötü bir koku var, lastik yanığı gibi mi desem bilemedim. Epeyce de aldım, diğerlerini aldığım yerden aldım yani sahte bozuk vs olduğunu sanmıyorum, sanırım bu numarası böyle ama merak ettim başka rahatsız olan oldu mu? Kızımın poposu için en iyisini kullanmak isterken, bi ton kimyasala mı maruz bırakıyorum acaba :(

Ben iki çocuğumu primayla buyuttum ucuncudede prima aldim ilk ay kullandim ama göz gibi yara oldu uzun bir tedavi sureci yasadik o dönem bez markasini degistirdim ve iyilesti petrol kokusu gibi agir bir koku vardi buda beni rahatsiz etti premium care ve diger primadada ayni koku vardi

Haklısınız 3 numara kokuyor su an 4 numaraya geçtik o koku dört numarada yok

Allah Allah ne saçma şey bu böyle..
Açıkçası elimdekiler bittikten sonra, ki epeyce de almıştım, prima almayı düşünmüyorum. Markaya olan güvenim sarsıldı. Bir de açıklamaları çok manasız, ne demek tutkal sağlığa zararsız.. ! Leş gibi kokuyor, açıp havalandırsam bu defa da sterilliği kalmıyor..

Allah Allah ne saçma şey bu böyle..
Açıkçası elimdekiler bittikten sonra, ki epeyce de almıştım, prima almayı düşünmüyorum. Markaya olan güvenim sarsıldı. Bir de açıklamaları çok manasız, ne demek tutkal sağlığa zararsız.. ! Leş gibi kokuyor, açıp havalandırsam bu defa da sterilliği kalmıyor..

Bez markasını degistirmenizi onermem ben öyle bir hata yapıp başka marka bez aldım ikinci bez de kızımın poposu pisik oldu

Bez markasını degistirmenizi onermem ben öyle bir hata yapıp başka marka bez aldım ikinci bez de kızımın poposu pisik oldu

Küçük paketler alıp deneyeceğim artık birinden biri olur sanırım, bu da çekilmez ki böyle.. zaten daha bir aylık bez var elimde.. hem o kadar sık değiştiriyorum ki primanın bir kerameti kalmıyor..

Küçük paketler alıp deneyeceğim artık birinden biri olur sanırım, bu da çekilmez ki böyle.. zaten daha bir aylık bez var elimde.. hem o kadar sık değiştiriyorum ki primanın bir kerameti kalmıyor..
Inanın bana ek gıdaya başlayınca bez degistirmeler birden azalıyor hatta ben bez değiştirmeye o kadar alismisimki kızımın başında kaka yapmasını beklemistim

4 numarada bende koku duymadım 3 ü de kullandım ama hiç hatırlamıyorum gerçi kötü bir koku olsa aklımdan çıkmazdı:KK54:

Ben de prima ile başladım kızım da ama sonra değiştirmek zorunda kaldım. Hem kokuyordu hem de pişik yaptı.

Bezlerde petrol türevleri mevcur ve bebekler için çok zararlı. Dilerseniz yıkanabilir bebek bezi araştırması yapabilirsiniz. Tavsiye ederim. Ben öyle yapıcağım kısmetse çocuğuma. Çalışan anneler bile yapabiliyorken 2 tane bez yıkamak zor gelmemli. Özellikle yeni doğmuş küçücük bebeklere zararlj kimyasllarla dolu bezler vücuduna değiyor. Yurtdışında çok kullanılıyor hatta bez yıkama firmaları var. Burdada uygulayan anneler mevcut

Ben de 3 numaradaki kokuyu farkedenlerdenim, hatta poposu kizarir gibi oldu , yine primanin premium care 3 nosuna gectim.Kizariklik soldu , bebisim daha rahat❤

Merhaba,
Prima premium care 3 numara kullanan var mı? Başından beri onu kullanıyorum, 1 ve 2 numarada sorun yoktu ama 3 numarada kötü bir koku var, lastik yanığı gibi mi desem bilemedim. Epeyce de aldım, diğerlerini aldığım yerden aldım yani sahte bozuk vs olduğunu sanmıyorum, sanırım bu numarası böyle ama merak ettim başka rahatsız olan oldu mu? Kızımın poposu için en iyisini kullanmak isterken, bi ton kimyasala mı maruz bırakıyorum acaba :KK43:
Aynen canim 3 numara ve 4 numaranin kokusu berbat icimde bi şuphe oluştu senin gibi kimyasal kokusu mu acaba

Back
X