Prenscim 'in Evi:))

Teşekkür ederim kızlar..Allah daha güzellerini size nasip etsin...

Kardell darısı başına canım,benim bitti 2 gün temizlikle uğraştım..daha tablolar ,ayna v.s. takılmadı ,eşimin müsait olmasını bekliyorlar:))

Mutfağa gelince kör köşe evet,ama ilerde mekanizma taktırcam şimdilik çok mutfak eşyam yok boş oralar..ilerde inşallah..çok kullanışlı oldu..kilerin altında çamaşır -bulaşık makinalarım var gizlendi:))) seninkinide merakla bekliyorum...

COK GUZEL, INAN YAKINDA BIZDE TADILATA BASLICAZ, MUTFAGININ AYNISINI DUSLEMEKTEYIM, AMA BEN ELCIKSIZ ISTIYORUM..... ZEVKLERIMIZ AYNIYMIS....
BIDE FAYANSLARI BASKA RENK DUSUNUYORUM, SIZINKIDE SUPER OLMUSSSHHH!! GULE GULE YEMEK PISIRIN INSALLAH zemuszemus

allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın cok gsl olmuş şimdi o mutfakta yenen yemekler daha bır lezzetlı olur ay afıyetle yıyın

Burcum her yer süper olmuş güle güle otur..Sen herşeyin en güzeline layıksın canım...Benim yeni evede bir el atarsın artık :))))))))))))

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Anuşka sana ayrıca tabi,mutfak fikirlerinden çalmıştım bende çok sağol..herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..Yeni alışıyorum evime..bu hale getirmek epey bir zor oldu:))))

Havvam canım arkadaşım..keşke yakın olsak herşeyini beraber yapar alırdık...çok teşekkür ederim:))))

mutfağın ilk bakışta güzel duruyor ama ayrıntıya girince siyah beyaz olan mutfağın karşısındaki kahverengi ünite hoş durmamış ,ayrıca çok yüksek olmuş daha bel hizasında olsa daha güzel durabilirdi ,ama renkten kaybediyor yinede ..

oturma odanı beğendim cıvıl cıvıl ,banyoda güzel ,güle güle otur..

Teşekkür ederim..Abanoz rengini ve siyah tezgahı çok seviyorum,alt dolabı abanoz düşündük fakat siyah tezgahla uyum sağlamadı..abanozu karşıya koyalım dedik,altında çamaşır ve bulaşık makinam var..aslında sizin dediğiniz kahvrengi değil,abanoz rengi ve içerisinde siyah çizgiler var,belkide resimde fazla parladı belli olmadı :)) ,

Oturma odam evt herkes aynısını söylüyor,oturma odasını renkli seviyorum ,ama salon sade olmalı,salona ilerde bej köşem ve tv ünitesi alıcaz inş..Allah daha güzellerini size nasip etsin..

Zerrin teşekkür ederim..:)

Son düzenleme:
çok güzel herşey.
ablam geçen ay değiştirdi mutfağını fayanslara kadar aynı seninkiyle.
kızlarıyla öylesine seçmişlerdi herşeyi.
bakınca sanki onun mutfağına girmiş gibi oldum.
sağlık sıhhatle huzurla kullanın inşaALLAH.

eviniz çok güzel gerçekten huzurla yaşamayı nasip etsin rabbim...

mutfak paspaslarınız ikea sanırım, kullanımı nasıl merak ediyorum. benimde mutfağım dar olduğu için bende bunlardan düşünmüştüm bi ara, otarafa bu tarafa kaymıyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…