Doğuma Hazırlık prensesime isimmm ;) <3

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mervemikail34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
12
0
1
İstanbul
Merhaba hanimlar . Ben 6 bucuk aylik hamileyimm ve bir kizim olacak. Melegime isim arayisindayim. Öykü Ravza olarak dusunuyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum bu isimler nasil ve sizinde bildiginz guzel ve anlamli isimler var mi ?

Bir anne babanın bebek sahibi olurken en önemli görevi isim vermektir. Kuran da geçmesi önemli değildir yeter ki anlamı güzel olsun ismim diye demiyorum en güzel isim bence Zeynep 7 - 70 hiç yaşlanmayan bi isim. bence öyküden vazgeçin ve şöyle düşünün her yaşına yakışır onu yönlendirebilecek bir isim gerekli yanlış mı düşünüyorum?
ravza nın anlamı nedir bilmiyorum ama
Azra
Zeynep

Bir anne babanın bebek sahibi olurken en önemli görevi isim vermektir. Kuran da geçmesi önemli değildir yeter ki anlamı güzel olsun ismim diye demiyorum en güzel isim bence Zeynep 7 - 70 hiç yaşlanmayan bi isim. bence öyküden vazgeçin ve şöyle düşünün her yaşına yakışır onu yönlendirebilecek bir isim gerekli yanlış mı düşünüyorum?
Azra
Zeynep

Hayırlı doğumlar şimdiden :emir_bebek: Yüsra, Yaren vs. olabilir :21:

Azra
Zeynep

- Azra ismini esimde dusunuyordu. Sizin isminizde cok guzel ama var malesef zeynebimiz :)

Merhaba hanimlar . Ben 6 bucuk aylik hamileyimm ve bir kizim olacak. Melegime isim arayisindayim. Öykü Ravza olarak dusunuyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum bu isimler nasil ve sizinde bildiginz guzel ve anlamli isimler var mi ?

Merhaba :)

Benimde yigenim olacam daha bir aylik ama simdiden isim aramaya basladik eger kiz olursa adini "eva" koyacagiz :)
Anlamida ilk yaratilan kadin havva demek :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Lina: cennet meyvesi demekmiş. Benim çok hoşuma gitti.fikir olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insanin ilk cocugu olunca en guzeli en ozeli olsun istiyor. Zeynep hanim.

İllaki öyledir ama benim anlatmak istediğim en güzelinden ziyade en uygunu. Şuanda acayip acayip isimler var bu çocuklar büyücek dede nine olcak ne bilim bir aslı isminde nine gördünüz mü tuhaf gelmiyor mu? isimler insanların hayatlarını ve ahiretini yönetir. Biliyosunuz zaten şuan büyük bir görev var üzerinizde ama inşallah güzel birşey bulursunuz

Larin Su perisi
Hifa hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH'ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.
Ceyla İnsanlığa atfedilmiş, bağışlanmış.
Kayla
Kayra
Alya

arkadaşlar ne ısımkoyarsanız koyun söylenısı kolay anlamı guzel olsun. düşündüğünüz ismi bir kaç kez yüksek sesle seslenir gibi söyleyin. bazı ısımler tuhaf oluyo söyleniyi. özellikle sesli harfle bıten ısımler sankı eksık kalıo. benım arkadaşımın kızının ısmı su msela sadece su. doğum gununde iyikidogdun suuuuu dıyısımız varkııı :) deneyın tuhaf dımı :)

Öykü ravza'yı çok beğendim ben. Her tarafımız zeynep bu arada telefonumda 7 tane zeynep var. Aslı ismindeki nine de hiç tuhaf gelmiyor. Mis gibi isim çok şükür. Anlamı da güzel söylenişi de.

Back
X