Doğuma Hazırlık prensesime isimmm ;) <3

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar merhaba ben yeniyim burda şuan 5aylık hamileyimmmm ve Allah nasip ederse bi prensesimiz olacak eşim burcu istiyo ismini onu kırmak istemiyorum ama yanına yakışan bi isim istiyorum sizden fikirlerinizi sunarsanız sevinirim &#128591;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öykü Ravza 'dan Öykü Yaren' e karar verdik tam iste bu derken esim bi anda karar degistiriyor son 19 günüm kaldii Tabi biz bunu 40. Haftaya gore hespladgimzda 19 gununde dogmazsa eger bilemicem :-) Yinede sizden farkli guzel isimler bekliyorum heran hersey olabilir ;) bu arada dualarinizida eksik etmeyin simdiden dogum korkusu sardi bakalim doktorumuzda suanlik normal dogum olark soyluyor ama hayirlisi olsun :-)

Arkadaşlar merhaba ben yeniyim burda şuan 5aylık hamileyimmmm ve Allah nasip ederse bi prensesimiz olacak eşim burcu istiyo ismini onu kırmak istemiyorum ama yanına yakışan bi isim istiyorum sizden fikirlerinizi sunarsanız sevinirim &#128591;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Burcu ismide guzel isim fakat yanina bir isim bulamadim. Sevdigim begendigim isimlerden bende sana yardimci olabilirm sen neden kizina koymuyosun diyecek olursan bazilari yakinlarimn bebeklerinin isimleri bazilarinada esim sicak bakmadi :)

Azra
Berra
Eylul
Kardelen
Zühra
ilkim
Mira
Sahra
Daha vardida simdilik aklima bunlar ;) umarim begenirsin.

Öykü Ravza 'dan Öykü Yaren' e karar verdik tam iste bu derken esim bi anda karar degistiriyor son 19 günüm kaldii Tabi biz bunu 40. Haftaya gore hespladgimzda 19 gununde dogmazsa eger bilemicem :-) Yinede sizden farkli guzel isimler bekliyorum heran hersey olabilir :KK66: bu arada dualarinizida eksik etmeyin simdiden dogum korkusu sardi bakalim doktorumuzda suanlik normal dogum olark soyluyor ama hayirlisi olsun :-)

Merhaba..
Rabbim hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin..
Geçen sene bu zamanlar ben de kızımı beklemekteydim..
İsim konusuna gelince.. karar vermişsiniz..ama.. bir kaç isim de ben yazayım..
Ayse Sare
Asya
Elif
Lavin ismi de kulaga çok hoş geliyor ama anlam bakımından kötü.. çığ,heyelan..

Back
X