Doğuma Hazırlık prensesin ismi ne olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesin ismi ne olsun?

• Ankete Katılan
    36

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
kızlar isim konusunda her anne -baba gibi bizde kararsızız......yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz

öncelikle allah bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah. benim kızımın adı ''beril'' bizde çok kararsız kaldık ama çok sevdik bu ismi. sonradan da hiç pişman olmadım isim konusunda. kayra, eymen, berra bunlarda güzel...

saol canım teşekkür ederim önerilerin için...ama kayrayı ve eymeni erkeğe veriyorlar her n kadar eymen hanım sahabe ismi olsada.....
oğlumun ismi emir babsıda elif istiyor bende mirayı çok beğeniyorum..bilmiyorum kızımın ismi ne olck?

illa ki bu iki isimden biri olacaksa ben oyumu ELİF ten yana kullandım....bir önerim de İREM olacak, hem de abisinin harflerinden oluşuyor... bebeğinize sağlıkla kavuşun....

ben elif' e oy verdim
kendi adım olduğundan daha yakın geldi
teşekkür ederim.....
illa ki bu iki isimden biri olacaksa ben oyumu ELİF ten yana kullandım....bir önerim de İREM olacak, hem de abisinin harflerinden oluşuyor... bebeğinize sağlıkla kavuşun....

henüz bir isim bulamadık ama bu iki isimde yoğunlaşıyoruz....irem ismini iyi araşrtırmanızı tavsiye ederim anlamı güzel değil....

43 kişi bakıyor 9 kişi anketi oyluyor canlarım yorum yapmasanızda olur sadece tıklayın yeter yada başka güzel orijinal isim önerin oda olur hadi canlarım gerçekten çok zorr isim bulmakkkk(

canım ikisinden biri olacaksa elif daha güzel hem hiç eskimeyen bir isim çok zor isim seçmesi canım Allah kolaylık versin asel olabilir balım demek anlamıda

canım ikisinden biri olacaksa elif daha güzel hem hiç eskimeyen bir isim çok zor isim seçmesi canım Allah kolaylık versin asel olabilir balım demek anlamıda

saol canım teşk.ederim...aseli daha önce düşünüyordum ama eşim beğenmedi(

Mirayı bende düşünüyordum kızıma ama manası ayın ilk günleri demek. kulağa hoş gelen bi isim ama elif ile kıyaslayınca kesinlikle elif derim çünkü mana önmeli

Herkeste var Elif ismi zaten.. Miray daha hos geldi bana.
Emire uygun olarak Esra, Eda, Ebru, Ezgi, Esin de olabilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…