Prensesler ve Prensler

cemos kızın harıka tıpkım anası dıyecem ama yalan olur harıka bu yaa tatlım benım ALLAH aıze bagıslasın darısı basıma AMİN DE BAKEM :)

cemre_SU Allah bagıslasın cok sevımlı bır kızın var...:asigim:

benım kuzunun artıstık pozlarından bır kacı..
sagdakı fotoda cıkolata yıyor kaydirigubbakcemile3dudaklarında kı onun ızıdelikafadulden

valla benden söylemesi cemresu ve dishe ikinizinde ileride çekeceğiniz var bu güzel kızlarınızla erkekler kapınızda kuyruk olacaklar
bu arada dishe senin resmini gördümde sende çok güzel bir kızmışsın maşallahın varŞeniz

oyyyyyy gülannn bunlar nasıl birşey böyle
dishe cemre su fıstık gibi kızlarınız maşallahhhhhh

gülan cım bunlar hakketen küçük adam yaa nasıl cin gibi bakıyorlar..bide bi güzel giyinmişler kazak pantolon..maşallah yaa..çok tatlılar...yalnız ciddi olacağa benziyorlar..ağır adam olacaklar

cerenım kusra bakma artık anca vaktım oldu nan cok yoğundum tam yazcam gıcık patronun yığenı gelıyo
neysem masallah ya aynı ben gıbım şeker kızın var ha ben gıbım zarifdelikafadulden

gulan nan ben ona aşık oldum mumkunse tanıstr bıizi:asigim: maşallah oğluna al benı gelının olum bak cok becerıklıyımdr ceyıslerımde var camasr bulasık mak fırın yatak odası ceyıs herseyı ben alcm nışanıda ben yapcam ee daha ne olsun be cnmkaydirigubbakcemile

bunlarda benim prenslerim

Dün aksam kücük askimla (kuzenim) oturuyorduk ve resimlere bakiyorduk. Kendisi 4 yasinda ve bu prensleri gördügünde bunlar benim kardesim olsun mu, bir iki taneee dedi Şeniz
Nasil icim gitti bi bilseniz, cok tatliydi ya o an öpe öpe bitirdim onu. Kardesi yok kardes istiyor benim pa$am :çok üzgünüm:

allah bagislasin bu yakisiklilari cok tatlilar ham yaparimmmmm ŞenizŞeniz

kızlar buda benim kuzum..
bebişlerinizin hepsi çok tatlı maşallah. hiç kimsenin kuzusuna nazar değmesin

drydenis cok tatlı bebişin var
gamzeside var galiba
allah hepsini nazarlardan saklasın

drydennis dünürüm kıs gelinimin ne güzel gamzesi var yirim ben onu yirim çok datlı maşallah tütütütü kırkbirkere yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…