Prensesler ve Prensler

çok tşk ablacım.allah sana kendin gibi iyi bir gelin kendin gibi güzel torunlar nasip etsin .inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.

yerim ben bu tatlıları hepsine de maaşallah

ayy bayılıyorum hepinizin çocuklarına sitenin en sevdiğim topiği burası
MAŞŞALLAAAAH
alişimin karizmasına diyecek yok o büyüyünce benim büyük oğlum arda gibi olacak ondada şeytan tüyü vardır
bu arada çokoprens senin oğluşunda çok tatlı allah onları size bağışlasın

çokoprens cok tatlymış ha lahana deıl mı o kafasındakı kardan adamın pazı mı yoksam her neysem karadenızlı kardan adam olmuş o

Dishe
senin kıza 41 kere maşallah
büyüyünce pek güzel kız olacak şimdiden belli:asigim:

Barçman anneannesine de çok teşekkür ederiz, valla ablacım yabancı insanların yanına gidip kafayı kaldırıyor insanlaarın yüzüne sırıtıyor ki mecburen sevmek zorunda kalıyorlar alem bi çocuk bıdığım benim

Egemin anneannesi ablacım tşk ederiz evet kulaklarımız üzerine yata yata katlana katlana böyle oldu düzeltiyordum yine katlanıyordu şapkada taktırmadı hiç sevmiyordu amaaan dedim bende olsun be onlarda nazar boncuğu :))) bu arada Egemde çok yakışıklı omuş maaşallah diyorum kocaman öpüyorum bal yanaklarından

bütün bebişlere bayıldım
hepsini rabbim nazarlardan saklasın
ama Alişe ayrı bı hayranlıgım var,Alişin anası maşallah alişe fotosu bu kadar şirin canlısı nasıldır kımbılır ,inşallah bı gun karsılarsırız bende yerim onu :)
aynı sehırdeyız nasılsa

ooyyy kuzum gelmiş Talucum canım teşekkür ederiz evet aynı şehirdeyiz karşılaşma olasılığımız çok fazla,
Balinim nasıl güzel maaşallah laf aramızda bende onu çok beğeniyorum kırkbinkere maaşallah çok harika bi bebek Allahım nazarlardan korusun uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli inşallah, benim için kocaman öp olurmu annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…