Prensesler ve Prensler

bende birtanecik yeğenimin resmini koyayım cumartesi halasını ziyarete geldi prensesim:asigim:

ayy yarabbım ben bu meleklerı gorunce harbı evlenmek ıstıyom haa anne olmak ayy gıdın yokyok olmas daa ama derdım var köşesıne gıdncede ıyıkı bekarım dıom:roflol:
talu masallah cnm dişlerde ne sevımlı yapmış onu

barcman abla pek gözelmış hanı ya kırpıkler neyım genc kız havası sezdım ben azcık

çokoprens cok tatlymış ha lahana deıl mı o kafasındakı kardan adamın pazı mı yoksam her neysem karadenızlı kardan adam olmuş o

canım saç niyetine lahana yaprağı koymuş oğlumkaydirigubbakcemile3burası karadenize bağlı olduğu için bizim kardan adam da karadenizli olur daa:jeyyar:

evet ablam yaşından fazla bir iriliğe sahip resimlerde pek belli değil ama gözleri turkuaz rengi yanlız ayakları şimdiden 36,5 büyünce ne olacak bilemiyorum

turkuaz mı ana en sevdım renk desemkaydirigubbakcemile5 bıde 36,5 aynı gıyyo benle ayy utandım sımdık kendımden

al bendende o kadar böcügüm bunları görünce anne olasım geliyo
barcman abla pek gözelmış hanı ya kırpıkler neyım genc kız havası sezdım ben azcık

barcman ablam masallah yegenine ne güzel bir genc kıs olcak

soğuk ve karlı bir bolu gününden sevgiler, saygılar...

çok şeker cıkmış kardanadam yapmışŞeniz

benim bebelerdeistiyor kar ama kar tutmuyorki yerler kızım gecen anne koş karlar gitmiş dedi:çok üzgünüm:bu gün sabahta kalkmış dışardakar varmı diye bi türlü kartopu oynamayadılar:çok üzgünüm:

barçman yeğeninde çok güzelmiş maaşallah

talu ve cemre su sizinde kızlarınız çok güzel allah size bağışlasın inşallah

2009 yılında PRENS ve PRENSESLER ıle sağlık ve huzurlu gecsın ınş
hastalıklardan uzak bı yıl olsun sızın ıcın RABBIM onların acısını sızlere gostermesın amin
RABBIM olmayanlarada nasıp etsın ınş en hayrlısından

yok canım yatmakla olmyor ben oğluma dikkat etmemiştim ama annesi egeye dikkat etti ondada var egenin annesindede var galiba genetik sizde başkasında varmı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…