Prensesler ve Prensler

:))))) valla benim kızda bi cadıki sorma 7aylık resmen isyan ediyor ,kendini yerden yere atıyor,senin çapkın benim kızla başedemez
öle herkeşleri öperseniz karışmam heee :)))

musyas çok tatlı kızım maşallah ona

benim çapkınım 2 yaşında şimdi eşşek kadar oldu bunlar küçüklük fotoları

çok yarmaz benimkidealsanaalsanasmilevur kır bütün gün erkek çocuk büyütmek zor

muyas kızın çok şeker hemde ne kadar dikkatli etrafı ile çok bilmiş bakıyo ya maşallah

muyas kızın çok şeker hemde ne kadar dikkatli etrafı ile çok bilmiş bakıyo ya maşallah

vallahi cnm 4.5aylık ama maşallah herşeyi biliyo kamerayı görüyo resmen poz veriyo bıdık maşallah çok can yakıcak diyom babasına eyvahh diokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım valla benimki şimdiden bir sürü masraf açtı başıma,bide eziyet gaçan gün babası meyve suyunu orta sehpaya bırakmış 1kiloluk kutuda,kapağını nasıl becerdiyse açmış,1litre meyve suyunu saça saça bütün odayı turlamış yürüteçle

bi girdik odaya halı koltuk kendi üstü yani yer gök vişne suyu olmuştu

yandık valla

allah yardımcımız olsun

eyvah eyvah hemde vişne suyu çıkmazda çabucak lekesi allah kolaylık versin bize ama onların bi gülüşü tüm yorgunluğunu alıyo insanın benimki bağarınca bacaklarıma sarılıyo anne öpüş diyo kıyamıyorum sonra hadi dağat oğlum diyorum

masaallahh hepsi birbirinden tatli.. allah nazarlardan saklasinnnnn

simdi bu prens ve prenseslerin yaslari kac olucak acaba.. benim prensimide koysam abi kalir mi aralarinda

öhömm eee arkadaslar nasilsiniz :)) bebislerimizi allah nazardan saklasin hepsi birbirinden tatli
*uyari almaya raziyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…