Prensesler ve Prensler

maaşallah tüm miniklere

[/URL]
[/IMG]

buda benim meleğim teyzeleri
maşallah deyim lütfen.. ruzenin özellikle senin için ekliyorum canım istemiştinya

Son düzenleme:
ELıFNAZ canımmmm bu nasıl güzel bir kız böle hayran kaldım maşallah suphanallah,rabbim nazarlardan korusun meleğini....yemin ederim bugun getirmediğine pişman oldum......oyyy oyyy valla bende oğluşumu böle spor kıyafetler içinde hayal ediyordum senin kızı gördüm valla eşimle hayran hayran bakıyoruz.....ben bu kızı istiyorum gülcan onla oturup evcilik oynuycam anlamamm bak söliyim...:))))

ay canım benim çok teşekkür ederim.. yağmur işi bozdu canım çok yakınsın zaten havalar düzelsin uğrarız biz kızımla sana.. parka gideriz gezeriz bol bol

41kere masallah
nazar deymesin
kurban olur inci teyzesi bu cilveli prensese
gülüsünü yerim ya
hürremim bayildim
cokda zevklisin
nekadar cici olmus bu fistik böyle masallah
bide isve cilve yapiyo
büyümüs bile

CANIMSIN BENİM... çok teşekkürler....valla tam ısırmalık oldu ablası....:kedi:

Hürremim 41 kere maşallahh prensesine opuyorumnanaktan .Allah nazarlardan korusun

akannehir tüüü tüüü maşaşallahhh

konuşmaya öğrenemeden gülmeyi öğrenmişş şuna abakkk
allah nazarlardan saklasınnn çokkk sevimli olmuş annesiii :asigim:

valla ablası çok bilmiş oldu benim küçük mucizem.kaydirigubbakcemile3...AMİN İNŞALLAH İNŞALLAH....:Saruboceq:

ayyyy MAŞALLAH hürremcim bebişin çok tatlı olmuş büyümüş ekemiş yerim ben onu annesi benim yerimede öp bebişini gülüşünü yesinler onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…