Prensesler yardım kuzenim bir erkek olarak sorar ?

ers_gnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
51
0
96
İstanbul
Şimdi kızlar kuzenimin bir sorunu var sizinle paylaşmak istedim yaklaşık 1 yıldır bı kiz arkadaşı var ve cok ama cok seviyo cok guzel cok iyi ve temiz kalpli bı kiz bende tanıyorum kendisini. Fakat kiZin sanırım maddi olarak biraz sıkıntısı olmuş isten ayrılmış ve kuzenimde ona kredi kartını vermiş ve istediğin zaman kullan demiş kiz istememiş falan ama kuzenim cok ısrar edince almak zorunda kalmış daha sonra kullanmış heralde yalnız bunu kuzenime söylememiş kuzenimde sormamış bı gun bı konu açılmış ve patlak vermiş kiz utanmış heralde ben kullanmadım demiş sonra tabi yalan söylediği için kuzenim cok kızdı ama daha sonra iliskisine devam etti çünkü gercekten cok seviyor ama nedense geçenlerde ayrıldı ve kuzenim perişan psikolojisi iyice bozuldu sırf bu yalan yüzünden icimde onu haklı çıkaramıyorum diyor baska birsey demiyor ama cok seviyo ozluyo aynı zamanda kızda öyle o kadar cok aglamiski zavallım helak olmuş onlara yardım etmek istiyorum ama size bı danışmak istedim kızlar fikirleriniz nedir sizce ne yapmalı

Az daha açık renkle yazsaydın beyaz tonda filan

Neyse.. Konuya gelirsek yalanın her türlüsüne karşı olmakla beraber hele ki maddi konularda böyle ise şimdiden dakika 1 gol 1 bence bu ilişki devam etse bile yürümez.. Yalana alışmaya görsün bir kimse.. Devamı gelir maalesef..

kartı alıyo harcadığını söylemeye niye utanıyor ki sanki ortaya çıkmıycak birşey, kızın yaşı küçük sanırım ,ortada başka bir yalan olayı yoksa çok uzatılmayabilir gibime geliyor.

Sorun ne anlayamadım ben tam olarak... Kuzeniniz vermiş kızda harcamış... Harcadığında bana söyle demiş mi kuzenin hani haber ver gibisinden... Eğer direk sorduysa kız çekinmiş utanmış söyleyememiştir...

koyu pempe olsun istemiştim ama açık olmuş

Ama çok seviyolar ya ikiside birbirini ki kızı tanıyorum nasıl ağlıyo hergün ve çok pişman ne dese haklı diyo ilişkinin çok başında olduklarında olmuş bu olay diyemedim işte diyo ama ne çare işte

senin kuzen madem verdi kredi kartını harcasın diye ne diye sorguluyo yani...
kız utanmış belliki öylesine çıkmış ağzından işte...
kız kartı çalmamış çocuk kendi vermiş...
insan bi anda öyle ben yapmadım diyip sonunu düşünemeyebilir refleks gibi bişey işte....
vermeseymiş kartı o zaman....
kızın ne günahı var şimdi...
daha sevgiliyken para muhabbeti de zaten hoş değil...

Kredi kartıyla nereden alışveriş yapıldığı bellidir.
Kızın gidemeyeceği yerlerse,doğru söylüyor olabilir.
Veya kızın kardeşi-ağabeyi vs kullanmışsa,kız söylemeye utanıyordur.

Kız yalan söylüyor olabilir öte yandan.
Bu kız kaç yaşında ? Böyle konuda yalan elbette önemsenmesi gereken bir hata.
Ama sonuçta kartı çalmamış,kullansın diye verilmiş.
Soruş tarzına göre sert sorulmuşsa,inkar edip dönememiş olabilir.

Yalnız...1 sene sonra bile bu kadar dert olmuşsa,burada yazılacak 2 sözle bu iş düzelmez.
Kız masumsa bile,sonradan kız affedemeyecek zaten.

sorunu anlayamadim bende. Kuzeniniz karti ne diye vermis? Harcamasin diyemi?

Canım madem harcasın diye vermiş niye sorguluyor gerçekten. Ben de kızın utandığını düşünüyorum. Bir şans daha vermeyecek kadar büyük bir şey değil. İlişkilerde neler neler affediliyor. Bence bu konuda karşılıklı konuşsunlar. Kuzenin rahatsızlığını kız arkadaşına söylesin. Eminim o da önceki davranışınnın sebebini enikonu açıklayacaktır.

Ben de anlamadım ki soRun ne şimdi. Kartı kullansın diye veriyor,kiz belli ki sıkışıp kullanıyor. Sonra diyorsunuz ki birgun olay patlak verdi? Anlamadım ki ben patlak veren ne? Kuzeniniz sonradan yüzüne vurmak icin mı vermiş kartı :26:

Son düzenleme:
Kuzenin yaptığı bence çok ayıp.

Sevgiliyken bende para muhabbettinden haz etmiyorum ama

Madem vermiş kartı kız istemese de zorla

Sonra ne diye sen mi harcadın diye soruyo ??

Bu bana göre ayıp birşey...

Kızın da zönk diye böyle bi soruyla karşılaştığında utanması normal...

Resmen utandırmış kızı madem sorgulcak neden veriyo kartını...

Yazık utandığından söylemiştir...

Ben kızın değil kuzeninin yaptığını hiç tasvip etmiyorum

Bence de kızın sucu yok bı anda ağzından ben harcamadım diye cikivermistir kandırmak gibi bı amacı yoktur sonuçta harcamaların ortaya çıkacağını biliyordur

Kiz belliki cok utanmis ve mahcubiyetten yalan söylemis.
Kuzenine söyle madem cok seviyor abartmasin yoksa
biraz zaman gecince kiz onu tekrar istemeyebilir.

kuzenın sacmalamıs madem ıstemıyordu harcama yapmasını zorla tutusturmasaymıs kartı kızın elıne,
hadı verdı dıyelım neden sorarak utandırıyorkı hıc hos degıl yaptıgı sevgılısınden özür dılemelı bence
tabı baska sorunları yoksa

Bende niyeyse kuzenin kızın üzerine gitmiş gibi bir izlenim oluştu, yoksa kartı alan neden kullanmadım desin? Hem de gerçeğin ortaya kolaylıkla çıkacağını bile bile?

yani kuzenin kartı kullanması için veriyo,kız istemiyo

kuzen ısrar ediyo ve kız bu ısrarlar sonucunda kartı kabul ediyo

tüm bu ısrarlar sonucunda hengi olay neden patlak veriyo anlamadım:44:

yani hesap ekstresinde mi anlıyo harcama yaptığını da kıza sorup patlak veriyo:44:

yada çok yüklü bi mebla mı harcama yapılmış onun için mi patlıyo

biraz daha açarsan iyi olur

Kuzeniniz karti verirken, harcama yaptiginda beni bilgilendir deseydi bu sorunlar olmazdi.

Kredi kartini zorla verip sonra da hesap sorunca, kiz utanmis inkar etmistir.

Nerden bakarsaniz bakin cocukca bir olay. Ayrilmaya gerek yok cunku ortada kotu niyetle yapilmis birsey yok.

kuzenın vermıs kzıda mecbr kalms harcams kuzenınn soruncada kız uutanmıstr hem verdı hem sorduuuuu sımdı napım ben dıye o an agzndn cıkıvermıstırr kuzenınn verdyse harcamayıda gorduyse sormasınınnnda bpek bır anlamı yok benceeeee kız saskınlıgından yapmsta olabılrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…