ikiside açık değil..kaybetme korkusunu yaşamakla beraber bir sır,bir gizem dolu oldukları için yıpratmışlar aşklarını...madem kartını zorla verdi,harcama diye değil ihtiyacın olduğunda harca diye verdi,kız harcadı,kızın harcadığını bildiği halde sustu halbuki" sana verdiğim kartı kullanmış olman beni mutlu etti" gibi bir girişte bulunsa kızda rahat edecekti.kız tarafından ise harcama yapmasının ardından "aşkım iyi ki verdin Allah razı olsun,çok zor bir durumdan kurtuldum,en kısa zamanda öderim"gibi bir açıklama yapsaydı sorun kalmazdı..ama ikiside ne konuyu açmışlar,ne konuşmuşlar ne de memnuniyetlerini bildirmişler,uzun bir zaman sonra suçlu aranmış..ikiside suçlu,ikiside aşık...tekrar biraraya gelip aralarında ne olursa olsun hiçbirşekilde gizli,saklıbirşeyin olmaması konusunda anlaşarak devam etsinler..bir dahada çevir çevir sunmasınlar,yeni baştan başlasınlar...
kuzenin saçmalamış..
yaptığı hiç centilmence değil.. zaten kız kartı istememiş zorla vermiş bide "sen mi harcadın" diye sormuş kim harcayacakki başka?? tabii ki kız harcadı..
o da utanmış söyleyememiş yani var böyle utangaç sıkılgan insanlar hala..
belki kuzeninin sevgilisi olan kızda o gün için "sevgilim hem kartı bana verdi hem hesap sordu bunu yakıştıramadım ona ve bu sebepten soğudum" bile diyebilir.. hatta uzun süre bu olayın ezikliğini bile yaşamış olabilir..
tek taraflı bakmamak lazım..
birbirleri seviyorlarsa kuzenin özür dilesin çok saçma bişey için ayrılmış harcadın mı diye sorulursa cevap utanarak hayır demiş olabilir üzüldüm kıza hem maddi zorluk çekip hemde ona yardım ettiğini sandığı sevdiğinden ayrılmış
senin kuzen madem verdi kredi kartını harcasın diye ne diye sorguluyo yani...
kız utanmış belliki öylesine çıkmış ağzından işte...
kız kartı çalmamış çocuk kendi vermiş...
insan bi anda öyle ben yapmadım diyip sonunu düşünemeyebilir refleks gibi bişey işte....
vermeseymiş kartı o zaman....
kızın ne günahı var şimdi...
daha sevgiliyken para muhabbeti de zaten hoş değil...
benim bi arkadaşım da aynı şekilde erkek arkadaşına vermişti kartını,sonrasında ayrıldılar istemeye utandı.Meğer çocuk ödememiş faturaları,milyara yakın borç ödedi kızcağız,üstelik tüm bankalarda adı karalistede,yeni kart çıkartamıyor kendine...
arkadaşımın yaptığı çok doğru değil ama sizin kuzeninizin yaptığından daha onurlu bi davranış.En azından yaptığı hatanın bedelini ödedi,o kartı vermeden önce düşünecekti herşeyi...Düşünüp yine de verdiyse daha ne söylense boş,kıza o soruyu sorması bile ayıp bence
Anlayamadım.. Kuzeniniz kartı kullansın diye vermiş kıza, kullandığını anladıysa neden sorguluyor ki kuzeniniz? Zaten kullansın diye verilmedi mi o kart? Kızda kendine verilen hakkı değerlendirmiş ve kartı kullanmış. Doğru söylemesi gerekirken bi şekilde yalan söylemiş. Galiba sorun bu. Utanmıştır belki bilemeyiz. Zamana bırakın yada karşınıza alıp konuşun kızı. Böyle o üzgün bu üzgün nereye kadar gitcek? Düşünün derim.
çocuk kartı kıza vermiş kız istememiş zorla vermiş kız mecburen almış ve mecburen kullanmak zorunda kalmış utanmış söyleyememiş illaki öderim ben diye düşünmüştür burda kızın bi suçunu göremiyorum ben utandığı için demiştir ben harcamadım diye zorla kartı veriyor ve sonra ayrılıyor kızdan enteresan bu devirde böyle kızlar zor bulunuyor inanın şimdikiler ilk günden bankada hesap açtırıyolar