Doğuma Hazırlık Prensim'e isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dilekdevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
244
1
46
İsviçre
Merhaba bayanlar;
27 haftalik hamileyim ve ogluma isim konusunda cok kararsiziz.
Aslinda ben koymak istedigim bir iki isim bulmustum, ama malesef babamiz ile anlasamiyoruz isim konusunda.

Benim istedigim isimler.

Devran
Doruk
Kayra
Bulut
Ruzgar

Esimin istedigi isimler ise

Ferman

Sizce ferman ismi nasil?

Benim begendigim isimler nasil?

Sizin onerileriniz varmi?

Merhaba bayanlar;
Aslinda ben koymak istedigim bir iki isim bulmustum, ama malesef babamiz ile anlasamiyoruz isim konusunda.

Benim istedigim isimler.

Devran
Doruk
Kayra
Bulut
Ruzgar

Ferman

Sizce ferman ismi nasil?

cnm ben senin isim önerilerini beğendim ama fermanı pek wsevmedim :( ben gökmen, görkem, emre, arda isimlerini beğeniyorum ,

:16:

Merhaba bayanlar;

Benim istedigim isimler.

Devran
Doruk
Kayra
Bulut
Ruzgar

Ferman

Sizce ferman ismi nasil?

ikinizin de bulduğu isimler güzel bence. Ferman ismini ben de bi aralar seviyodum ama eşim istemedi. Biz de şimdi üçüzlere isim bulma telaşındayız. İki erkekten birini adı Bertuğ olacak ama diğerine bulamıyoruz bi türlü :)

Slm,bence içlerinde doruk ismi güzel.ferman ismi bilmiyorum çok hoşuma gitmedi nedense ama doruk güzel

Ferman....harika bir isim...çok farklı ve kişilikli bir isim....RÜZGAR VE FERMAN......bu ikisi arasında tercih yapın....hatta soyadınızada uyuyorsa....RÜZGAR FERMAN koyun iki isim düşünürseniz.....kararınızı bildirin umarım yardımımız dokunur.....

"ferman padişahınsa dağlar bizimdir" demiş Dadaloğlu
ferman ismi güzel amaaa isim koyma hakkı annenindir bence :66::66::66:

Back
X