preseed kıullanımı

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
preseed kullanıp olumlu yada olumsuz bir bilgiye sahip olanlar benimle paylaşabilirmi? ürünü kullanmak istiyorum ....

preseed kullananlar kac kutu aldınız hangi gün basladınız ne zaman kullandınız nereden aldınız acaba

eczaneden aldim,1 kutu aldim,sadece 1 ay kullandim tahmini yumurtlama gunlerimde kullandim yani 1 ayda 3 sefer kullandim bir sonuc almadim,ocak ayinda kullanmistim bidahada kullanmadim :40:

bi kutu kac kullaımlık acaba sadece yumurtlama günlerinde mi kullandın

eczaneden aldim,1 kutu aldim,sadece 1 ay kullandim tahmini yumurtlama gunlerimde kullandim yani 1 ayda 3 sefer kullandim bir sonuc almadim,ocak ayinda kullanmistim bidahada kullanmadim :40:

bi kutu kac kullaımlık acaba sadece yumurtlama günlerinde mi kullandın

hiç preseed kullanan yokmu arkadaslar yada onun gıbı hamılelıge yardımcı jellerı

Kullandım bende ise yaramadı.. Hatta bu forumda bı arkadasım 1.5 senelik deneme sonunda preseedle hamile kaldı kalan preseedi bana yolladı sagolsun.. Ben iki ay kılanım ise yaramadı .. 2-3 mm sıkarsan 12 kullanimlik rahat çıkar 3 ay kullanırsın .. Benim hamile kalmamda vesile olmadı ama olanlar var..okuduklarımdan ola çıkarsam 10 preseed kullanıcısından 3 kisi hamile kalıyorsa 7 si hamile kalmıyor... Ben her yolu denedim pressedide denedim en azından icimde kalmadı kullansaydım hamile kalirmidim diye düşünmüyorum:)

Son düzenleme:
olsn canım üzülme allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

Kullandım bende ise yaramadı.. Hatta bu forumda bı arkadasım 1.5 senelik deneme sonunda preseedle hamile kaldı kalan preseedi bana yolladı sagolsun.. Ben iki ay kılanım ise yaramadı .. 2-3 mm sıkarsan 12 kullanimlik rahat çıkar 3 ay kullanırsın .. Benim hamile kalmamda vesile olmadı ama olanlar var..okuduklarımdan ola çıkarsam 10 preseed kullanıcısından 3 kisi hamile kalıyorsa 7 si hamile kalmıyor... Ben her yolu denedim pressedide denedim en azından icimde kalmadı kullansaydım hamile kalirmidim diye düşünmüyorum:)

canım yumurtlama günlerindemi denedin test yapsaydın iki çizgi çıkarsa yumurtluyosun.presedle bayağı hamile kalan var biraz daha dene Allah büyük kucağımızı boş bırakmaz inşallah bizede hayırlı bir soy veriri inşallah..

preseed kullanıp olumlu yada olumsuz bir bilgiye sahip olanlar benimle paylaşabilirmi? ürünü kullanmak istiyorum ....
CANIM KULLAN BENDE BEN ARAŞTIRDIM KULLANIP KALANLAR BAYA FAZLA BENDE BU AY ALDIM YUMURTLAMA GÜNÜMDE KULLANDIM BAKALIM NE OLCAK HAYISLISI

Back
X