Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaa tühKızlar ben bu ay kullandım bende işe yaramadı adet oldum malesef bu sabah![]()
canım ben eczaneden aldım tanıdık güvenilir bir eczaneden fiyatı 148 liraydı galliba ... ben birde 5 gün geç adet oldum büyük ihtimalle geç yumurtladım, belkı yumurtlama günümü değerlendiremedim... daha ilk kullanışım ... bitene kadar kullanırım sonra daha da kullanmam... ama çok korkuyorum sperm dostu diyorlar ama , ya tam tersi zarar veriyorsa ... endişeleiym biraz açıkcası ;(hadi yaaa tühben de bu ay denemeyi düşünüyordum. eczaneden mi aldin bir de kaç para?
hmmm anladim cnm peki kaç sefer kullanılabiliyor? kaç ay gider sence? ben yumurtlama zamani bazen kuruluk problemi yaşıyorum o da beni çok kötü yapıyor o yüzden kullansan mi diye düşünüyorum. ama doktorum da bütün kayganlastirici jellerin riskli olduğunu dış gebelige sebep olabileceğini söyledi ondan kafam karıştıcanım ben eczaneden aldım tanıdık güvenilir bir eczaneden fiyatı 148 liraydı galliba ... ben birde 5 gün geç adet oldum büyük ihtimalle geç yumurtladım, belkı yumurtlama günümü değerlendiremedim... daha ilk kullanışım ... bitene kadar kullanırım sonra daha da kullanmam... ama çok korkuyorum sperm dostu diyorlar ama , ya tam tersi zarar veriyorsa ... endişeleiym biraz açıkcası ;(
Canım içinde 9 tüp var heray 3 tüp kullanırsan 3 ay gider. Tavsiyem birini tam yumurtlama gününde, diğerlerini yumurtlamadan iki gün önce ve sonra kullanırsın. Kuruluk için işe yarıyor daha rahat ilişkiye girersin... Dış gebeliğe yol açar mı fikrim yok doktorum öyle birsey demedi... Sadece kullanmana gerek yok dedi... Ben bu ay kullanmıyacağım birde bu şekilde deneyeceğimhmmm anladim cnm peki kaç sefer kullanılabiliyor? kaç ay gider sence? ben yumurtlama zamani bazen kuruluk problemi yaşıyorum o da beni çok kötü yapıyor o yüzden kullansan mi diye düşünüyorum. ama doktorum da bütün kayganlastirici jellerin riskli olduğunu dış gebelige sebep olabileceğini söyledi ondan kafam karıştı
hayırlısı olsun cnm insallah olurCanım içinde 9 tüp var heray 3 tüp kullanırsan 3 ay gider. Tavsiyem birini tam yumurtlama gününde, diğerlerini yumurtlamadan iki gün önce ve sonra kullanırsın. Kuruluk için işe yarıyor daha rahat ilişkiye girersin... Dış gebeliğe yol açar mı fikrim yok doktorum öyle birsey demedi... Sadece kullanmana gerek yok dedi... Ben bu ay kullanmıyacağım birde bu şekilde deneyeceğim![]()
Iki sene kullandık ama bi ise yaramadi..
merhaba uzun süre olmuş yazalı ama ben yeni tanıştım bu jel ile kullanacam inşlh merak ettiğim bişey var siz 2 sene kullandık ama işe yaramadı demişsiniz acaba gebeliğe engel bi sağlık porebleminiz varmıydı yanlış anlamayın sadece yorumları okuyunca kendi durumumla kıyas yapmaya çalışıyorum![]()
Mrhaba canim. Ocakta yazmisim bu yorumu martta hamile kaldim suan 32 haftalik hamisim :) bunu kullanirken sorun oldugunu bilmiyorduk esimde morfoloji sifirmis varikoselden ameliyat oldu bunu kullanmaua devam ettk yine. En son mart ayinda asilama yapticaktik sogam kürü deniyim dedim ve az bisi preesed de kalmisti onuda kullandk venasip oldu sukur. Bende sorun yoktu canim. Sizde ne givi sknti var
ayy çok seviniyorum hamiş olanı duyunca banada umut oluyor, bendede eşimdede hiçbir sıkıntı yok bütün testler rahim filmi vs hepsi temiz çıktı üç ayrı ayrı ilaç tedavisi uyguladık ama genede nasip olmadı doktorum bayanların %40 ında sebepsiz gebelik oluşmayabiliyor demişti bende burda pressedi tesadüfen gördüm hiç duymamıştım daha önce ama aldım inşlh işe yarar şuan mens dönemim devam ediyor kullanacağım bakalım artık Allah hayırlısıyla nasip eder inşlh, soğan kürü dediniz bende daha önce 15 gün sabah akşam soğan kaynatıp suyunu içmiştim siz nasıl yaptınız soğan kürünü ?
:) inşallah seninde hamis haberini aliroz canim. Sogan kuru denedigim ilk ay hamile kaldım ovulasyon testide yaptim takip ettim. Adetin 7.gunu başladım 21. Günü bıraktım toplam 15 gun uyguladim. Sabah aksam ac ılık olarak içtim. İki bardak hazir suyu kaynattim dışı kahverengi içi beyaz soğanın kabuklarini soyup dörde bölüp kaynayan suya attim kapagi kapatip beş dk kaynattim süzüp ilitip ictim. Sabah aksam taze hazirladim canm
Çok teşekkürler canım inşlh rabbim dileyen herkese nasip eder, bende bu ay soğan kürü deniyim tekrar inşlh preseedle birlikte olumlu sonuç verir
Merhaba olumlu sonuc aldiniz miAy benim gibi olan kimse yokmu ya uzun zaman önce çok yazışamalar olmuş konu ile ilgili ama şimdi kimse yok herhalde, ben kullanmaya başladım daha devam edecem ve beklicem sabırsızlıkla :) inşlh güzel haberleri yazarım buraya
Merhaba olumlu sonuc aldiniz mi
slm cnm bende de sebebsiz infertilite mevcut... hormon ve sperm değerleri normal, hsg temız ama 2,5 seneden beri gebelık gerçekleşmedi... Gecen sene bu zamanlar presed kullandım 2 ay işe yaramayınca kullanmayı bıraktım... eylülü ayında histeroskopi oldum şubata kadar bekle dedi doktor... biraz preseed jelım kaldı aslında kullanmak istiyorum ama aradan 1 sene geçti ... kutusunuda attm... açıldıktan sonra son kullanma tarıhı ne zaman acaba bilgin varmı cnm ?Ay benim gibi olan kimse yokmu ya uzun zaman önce çok yazışamalar olmuş konu ile ilgili ama şimdi kimse yok herhalde, ben kullanmaya başladım daha devam edecem ve beklicem sabırsızlıkla :) inşlh güzel haberleri yazarım buraya
slm cnm bende de sebebsiz infertilite mevcut... hormon ve sperm değerleri normal, hsg temız ama 2,5 seneden beri gebelık gerçekleşmedi... Gecen sene bu zamanlar presed kullandım 2 ay işe yaramayınca kullanmayı bıraktım... eylülü ayında histeroskopi oldum şubata kadar bekle dedi doktor... biraz preseed jelım kaldı aslında kullanmak istiyorum ama aradan 1 sene geçti ... kutusunuda attm... açıldıktan sonra son kullanma tarıhı ne zaman acaba bilgin varmı cnm ?
cnm kuruluk problemım yok aslında biraz kaldı kullanmak istiyorum sadece... benım için kutusuna bakarsan sevınırım çünkü son kullanma tarihi geçtiyse spermlere zarar verir diye korkuyorumMerhaba canım hiç bilmiyorum ama evde kutusu duruyor senin için akşam bakar yazarım buraya, kuruluk problemin varsa tekrar kullan derim inşlh bu defa işe yarar.