Preseed kullanan ve sonuç alanlar

cnm kuruluk problemım yok aslında biraz kaldı kullanmak istiyorum sadece... benım için kutusuna bakarsan sevınırım çünkü son kullanma tarihi geçtiyse spermlere zarar verir diye korkuyorum :KK43:

canım merhaba bendeki tüpün üzerinde son kullanma tarihi 2018 yazıyordu ve ben jeli 3-3,5 ay önce aldım sen kendi elindeki tüpün üzerine bak orda yazması lazım tüpün altındaki tırtıklı yerde yazıyor olması gerekiyor.

canım merhaba bendeki tüpün üzerinde son kullanma tarihi 2018 yazıyordu ve ben jeli 3-3,5 ay önce aldım sen kendi elindeki tüpün üzerine bak orda yazması lazım tüpün altındaki tırtıklı yerde yazıyor olması gerekiyor.
tmm cnm tesekkur ederım o zaman ıkı yıl kullanım ömrü var... bu ay kullanacagım inş vesilem olur...

Kizlar bir şey soracağim bu preseed jeli bulmak bu kadar zor mu yaa bulamiyorum. Her sordugum eczane once yuzume bakiyor sonra depolara sorup bu jel yok diyorlar. Sizde bu kadar zor mu buldunuz

Jel internet de satılıyor eczahane mal gibi bakıyor. Bilmiyorlar ben aldım ilk deneme de başarılı oldum faydası var Allah herkese nasip etsin

Back
X