Bende öyle düşünüyorum boşuna zaman geçip gidiyor bir yandan insan rahatlığa alışıyor çocuk olunca hem çalışıp hem çocuk nefsime ağır geliyor ama olması da gerek 28 yasindayim bir An önce olmali diye düşünmeye başladım ne bileyim kafam allak bullak bugün yum günümdu ama değerlendiremedi gerçi test felan da kullanmadım tasinma telaşında offffAylar geçiyor haklısın. Bizde bir değişiklik de yok. Boşuna bekliyorum gibime geliyor. Biran önce tüp bebeğe mi geçsem diyorum. Hem korkuyorum hem de garanti değil negatif olursa sonrasında daha çok üzülürüm. Çok kararsızım.
Rahatlığa alışmak kötü bence. Özellikle eşimin rahatlığa alışmasını istemiyorum. Çocuk olması için hiç çaba sarfetmez gibime geliyor.Bende öyle düşünüyorum boşuna zaman geçip gidiyor bir yandan insan rahatlığa alışıyor çocuk olunca hem çalışıp hem çocuk nefsime ağır geliyor ama olması da gerek 28 yasindayim bir An önce olmali diye düşünmeye başladım ne bileyim kafam allak bullak bugün yum günümdu ama değerlendiremedi gerçi test felan da kullanmadım tasinma telaşında offff
Salı günü taşınmış olurum sanırım o yüzden kendime çok dikkat edemiyorum o yüzden bu ayı es geçtim gibi benim eşim istiyor artık iki lafın biri bebek olmuş durumda işin garip yani rolleri değişik sanki eskiden ben onun gibiydim şimdi umursamiyorumRahatlığa alışmak kötü bence. Özellikle eşimin rahatlığa alışmasını istemiyorum. Çocuk olması için hiç çaba sarfetmez gibime geliyor.
Taşınma da zor canım ya. Allah kolaylık versin.
Benim eşim hiç dillendirmiyor. Sadece ben söylediğimde ben istemiyor muyum sanıyorsun diyor.Salı günü taşınmış olurum sanırım o yüzden kendime çok dikkat edemiyorum o yüzden bu ayı es geçtim gibi benim eşim istiyor artık iki lafın biri bebek olmuş durumda işin garip yani rolleri değişik sanki eskiden ben onun gibiydim şimdi umursamiyorum
Benim ki de çok dillendirmiyordu öyle ama üstünden epey zaman geçince korkmaya başladı evleneli 2.5 yıl oldu 1.5 yıldır uğraşıyoruz zamanla insan herseye alisiyorBenim eşim hiç dillendirmiyor. Sadece ben söylediğimde ben istemiyor muyum sanıyorsun diyor.
Benim eşim hiç dillendirmiyor. Sadece ben söylediğimde ben istemiyor muyum sanıyorsun diyor.
Gitmedi canimm gidecekti bir engel mani oldu birseyler simdi gitmeyi dusunuyor ama hayirlisi bakalim bu ayda deneyeyim olmazsa gitsin artikSizde bir sıkıntı yoksa eşiniz de bir doktora görünsün. Ben de doktora gitmistim bir sıkıntı yoktu aylar sonra eşim gittiğinde sorunun eşimde olduğunu söylemişti doktor.
Bence böyle bir süreçte kadının doktora gittiği ay erkek de gitmeli yoksa tek taraflı çabà boşa gidiyorGitmedi canimm gidecekti bir engel mani oldu birseyler simdi gitmeyi dusunuyor ama hayirlisi bakalim bu ayda deneyeyim olmazsa gitsin artik
Bence böyle bir süreçte kadının doktora gittiği ay erkek de gitmeli yoksa tek taraflı çabà boşa gidiyor
Tabiki iki tarafta da sağlıklı olunca insan daha rahat oluyor demekki zamanı var diyeCanım bende öyle düşündüm sonuçta iki taraflı bişey bu benimki önce gitmeye utandi da sonra kendi de çok istediği için gitti şimdi kafamız rahat zamanı var demek ki diyoruz
Evet su an biz o durumdayız da bu ayda benim adet gecikti olup bitsemde bu ay düzgün bi şekilde ovulasyon ve jel ile ya Allah diyeceğiz :)Tabiki iki tarafta da sağlıklı olunca insan daha rahat oluyor demekki zamanı var diye
Sizinde mi sorun yok ne kadardır istiyorsunuzTabiki iki tarafta da sağlıklı olunca insan daha rahat oluyor demekki zamanı var diye
İnşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese sağlıklı salih evlat nasip etsinEvet su an biz o durumdayız da bu ayda benim adet gecikti olup bitsemde bu ay düzgün bi şekilde ovulasyon ve jel ile ya Allah diyeceğiz :)
Malesef eşimde problem var tedavi görüyor bakalım nasip ne zamanaSizinde mi sorun yok ne kadardır istiyorsunuz
Aminnnnnn canım inşallah cumlemizeİnşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese sağlıklı salih evlat nasip etsin
Varikosel mi canım problemMalesef eşimde problem var tedavi görüyor bakalım nasip ne zamana
İnşallah canım ya.Benimki de bir ara öyleydi. Sanki bir tek ben istiyormuşum gibiydi. Ama şimdi benden çok istemeye başladı :) Seninki de değişir
Canım vakit kaybetmeden gitsin. Benim bir arkadaşımda da sorun yoktu bir yıl oldu. Eşin gitsin demiştim ona ve eşini zorla ikna etti. Eşinde problem çıktı.Gitmedi canimm gidecekti bir engel mani oldu birseyler simdi gitmeyi dusunuyor ama hayirlisi bakalim bu ayda deneyeyim olmazsa gitsin artik
Aglütinasyon var yani spermler de kümelenme ve bu durum haretleri sinirliyor ileri hareketli sperm 0Varikosel mi canım problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?