Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende öyle düşünüyorum boşuna zaman geçip gidiyor bir yandan insan rahatlığa alışıyor çocuk olunca hem çalışıp hem çocuk nefsime ağır geliyor ama olması da gerek 28 yasindayim bir An önce olmali diye düşünmeye başladım ne bileyim kafam allak bullak bugün yum günümdu ama değerlendiremedi gerçi test felan da kullanmadım tasinma telaşında offff

Rahatlığa alışmak kötü bence. Özellikle eşimin rahatlığa alışmasını istemiyorum. Çocuk olması için hiç çaba sarfetmez gibime geliyor.
Taşınma da zor canım ya. Allah kolaylık versin.

Rahatlığa alışmak kötü bence. Özellikle eşimin rahatlığa alışmasını istemiyorum. Çocuk olması için hiç çaba sarfetmez gibime geliyor.
Taşınma da zor canım ya. Allah kolaylık versin.
Salı günü taşınmış olurum sanırım o yüzden kendime çok dikkat edemiyorum o yüzden bu ayı es geçtim gibi benim eşim istiyor artık iki lafın biri bebek olmuş durumda işin garip yani rolleri değişik sanki eskiden ben onun gibiydim şimdi umursamiyorum

Benim eşim hiç dillendirmiyor. Sadece ben söylediğimde ben istemiyor muyum sanıyorsun diyor.

Benim eşim hiç dillendirmiyor. Sadece ben söylediğimde ben istemiyor muyum sanıyorsun diyor.
Benim ki de çok dillendirmiyordu öyle ama üstünden epey zaman geçince korkmaya başladı evleneli 2.5 yıl oldu 1.5 yıldır uğraşıyoruz zamanla insan herseye alisiyor

Sizde bir sıkıntı yoksa eşiniz de bir doktora görünsün. Ben de doktora gitmistim bir sıkıntı yoktu aylar sonra eşim gittiğinde sorunun eşimde olduğunu söylemişti doktor.
Gitmedi canimm gidecekti bir engel mani oldu birseyler simdi gitmeyi dusunuyor ama hayirlisi bakalim bu ayda deneyeyim olmazsa gitsin artik

Gitmedi canimm gidecekti bir engel mani oldu birseyler simdi gitmeyi dusunuyor ama hayirlisi bakalim bu ayda deneyeyim olmazsa gitsin artik
Bence böyle bir süreçte kadının doktora gittiği ay erkek de gitmeli yoksa tek taraflı çabà boşa gidiyor

Bence böyle bir süreçte kadının doktora gittiği ay erkek de gitmeli yoksa tek taraflı çabà boşa gidiyor

Canım bende öyle düşündüm sonuçta iki taraflı bişey bu benimki önce gitmeye utandi da sonra kendi de çok istediği için gitti şimdi kafamız rahat zamanı var demek ki diyoruz

Canım bende öyle düşündüm sonuçta iki taraflı bişey bu benimki önce gitmeye utandi da sonra kendi de çok istediği için gitti şimdi kafamız rahat zamanı var demek ki diyoruz
Tabiki iki tarafta da sağlıklı olunca insan daha rahat oluyor demekki zamanı var diye

Evet su an biz o durumdayız da bu ayda benim adet gecikti olup bitsemde bu ay düzgün bi şekilde ovulasyon ve jel ile ya Allah diyeceğiz :)
İnşallah hayırlısıyla rabbim isteyen herkese sağlıklı salih evlat nasip etsin

Canım vakit kaybetmeden gitsin. Benim bir arkadaşımda da sorun yoktu bir yıl oldu. Eşin gitsin demiştim ona ve eşini zorla ikna etti. Eşinde problem çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…