Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@mini87 kimyager1508 kimyager1508 @demir6133 çok sağolun kizlar cevaplariniz için aklim karmakarışık test hatali gibi geliyor ama bi taraftan hamile gibi hissediyorum ve bu ilk oluyor ayni diger gebeligim gibi gonulden inaniyorum tabi cook korkuyorum husran olucak diye aksam memlekete geldik evde hic aklima gelmedi ovu testi yapmak yarin bi yolunu bulup başka marka test alicam yanimda suan hic test yok dua edin kizlar inşallah hamileyimdir inşallah duygularim beni yaniltmiyordur:KK17:
ayyyy inşaallaahhh canım benim inşaalllaahhh inan kendim kadar çok sevinirim. bugünde aklımdan sitede bayadır hamiş haberi yok diyordum ayyy meğerse seni hissetmişim :KK19: benim hislerim bu yönde biraz kuvvetlidir de bende seni hamiş gibi hissediyorum ben 2 yıldır o silik çizgiyi bile görmedim ve laboquik kullanıyorum. hadi bakalım yarın mutlaka haber et çok heyecanlandımmm :KK66::KK66::KK15::KK15:

Kizlar beb simdi uye oldum herkese iyi geceler. Ben baslik acamadim nasıl yapilacaginida cozemedim ama bisey sormak istiyorum ve yorumlarinizu merak ediyorum..

Ben tam yumurtlama günlerimde eşimle geri çekilme yöntemiyle korundum ama biraz süpheliydi sanki aradan 1 hafta sonra felan Ellla ertesi gün hapi aldım ve Ağustos 27 sinde adetim bitti temizlendim o günden beride adet olmuyorum.

Ben tam yumurtlama günlerimde eşimle geri çekilme yöntemiyle korundum ama biraz süpheliydi sanki aradan 1 hafta sonra felan Ellla ertesi gün hapi aldım ve Ağustos 27 sinde adetim bitti temizlendim o günden beride adet olmuyorum.
kaç günde bir adet oluyorsun?

Normalde 21.gunumde olurum adet ama simdi 5 veya 6 gün gecikmem var acaba ertesi gün hapimdanmi oldu birde sadece hamileyken araba tutardi beni şimdi eşimle eve dönerken bir anda midem ağzıma geldi ve kendimi tutamayip kustum eve geldim yine midem bulaniyordu yatinca kendime geldim.Birde bugün cok basim dondu acaba hamile kalma ihtimalim varmudir sizce?

ayyyy inşaallaahhh canım benim inşaalllaahhh inan kendim kadar çok sevinirim. bugünde aklımdan sitede bayadır hamiş haberi yok diyordum ayyy meğerse seni hissetmişim :KK19: benim hislerim bu yönde biraz kuvvetlidir de bende seni hamiş gibi hissediyorum ben 2 yıldır o silik çizgiyi bile görmedim ve laboquik kullanıyorum. hadi bakalım yarın mutlaka haber et çok heyecanlandımmm :KK66::KK66::KK15::KK15:
Ayyy canim benim inşallah hissettigin gibi olur inşallah Rabbim hepimize o cift cizgiyi nasip eder ve devami saglikli bi sekilde ilerleyip kucaklarimiza aliriz nazli bebisleri simdi cok dua ettim hepimize durumum icinde eger varsa yarin ogreneyim yoksadaa inşallah bu gece adetim baslar cok fazla umitlenmeden

Normalde 21.gunumde olurum adet ama simdi 5 veya 6 gün gecikmem var acaba ertesi gün hapimdanmi oldu birde sadece hamileyken araba tutardi beni şimdi eşimle eve dönerken bir anda midem ağzıma geldi ve kendimi tutamayip kustum eve geldim yine midem bulaniyordu yatinca kendime geldim.Birde bugün cok basim dondu acaba hamile kalma ihtimalim varmudir sizce?
canım şüpheli ilişki ise olma ihtimali var tabiki, ama biz net bişey söylemeyiz. gecikmende varsa yarın idrar testi yap varsa kesin çıkar zaten. senin adet döngünde çok kısaymış :KK64:

Acaba Elladan dolaymi bunlari yasiyorum birde bir tane oğlum var 2 yasinda esim suanda cocuk istemiyor sizce haptan dolayiki boyle dengem bozuldu kullanan varmi bu hapi?

Ayyy canim benim inşallah hissettigin gibi olur inşallah Rabbim hepimize o cift cizgiyi nasip eder ve devami saglikli bi sekilde ilerleyip kucaklarimiza aliriz nazli bebisleri simdi cok dua ettim hepimize durumum icinde eger varsa yarin ogreneyim yoksadaa inşallah bu gece adetim baslar cok fazla umitlenmeden
inşallaahh canım benim inşaallaahhh yarın mutlaka haber et olur mu?

Acaba Elladan dolaymi bunlari yasiyorum birde bir tane oğlum var 2 yasinda esim suanda cocuk istemiyor sizce haptan dolayiki boyle dengem bozuldu kullanan varmi bu hapi?
ben hiç kullanmadım canım etkisi de var mıdır inan hiç bilmiyorum. biz zaten topikçe hamile kalmak için uğraştığımızdan topikte kullananın olduğunu sanmıyorum. istersen başka topiklere bi sor daha net bi bilgi alırsın

inşallaahh canım benim inşaallaahhh yarın mutlaka haber et olur mu?
Testi yapar yapmaz atarim buraya tabi evden ne zaman kacabilirim orasini bilmem annemler hic bu konuyu acmazlar yanimda daha ben acarim nasil kapaticaz diye sasarlar kurtajimda hep yanimdaydi acimi en iyi annem anladi simdi uzulcem diye odu kopuyo bende eger gebelik varsa burasi haric kimseye soylemiycem 3 ay diger gebeligimde cok agir odedim herkese haber verisimi :KK61:inşallah yarin guzel bi haber verip umut olurum herkese

Merhaba kızlar oh ya aktif bir yer buldum. 1 senedir bebek istiyoruz olmadi:( bu ay klomen denedim. 13.gün gittim dr a çok güzel 3 yumurtan var dedi. Daha da çağırmadi. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok. Simdi 18. Günümdeyim. Bugün çok fazla sol kasigimda ağrım oldu :( orayı kaskatı hissediyorum. Kist mi olmuştur , bi bilgisi olan var mi?
Bir de bakınırken preseed çıktı karşıma. Önerir misiniz onu alıp kullanayim mi? Nolur bana tecrübelerinizi yazın .

Preseed felan bi işe yaramadi bende 6 ay kullandım boş yere para verdim. Daha almicam dedim okeyin jelini su bazlı flnda değildi hatta yanlışlıkla ısı verenden almış eşim yandık diyebiliriz hahah :)) neyse kullandık hamile kaldım. Zamanı gelince kondom bile kullansaniz kaliyorsunuz bunlar para tuzagi

Teşekkür ederim.Ya yine alakasiz bişey soracağım cok igrenc biliyorum ama istr gece gece taktım ya kafaya ondan gittim bu idrar kaynatma testini yaptım fokur fokur köpurdu kahve gibi bu test doğrumu acaba?

Preseed felan bi işe yaramadi bende 6 ay kullandım boş yere para verdim. Daha almicam dedim okeyin jelini su bazlı flnda değildi hatta yanlışlıkla ısı verenden almış eşim yandık diyebiliriz hahah :)) neyse kullandık hamile kaldım. Zamanı gelince kondom bile kullansaniz kaliyorsunuz bunlar para tuzagi

Ya ne güzel hayırlı olsun. Hepimize nasip olur insaAllah ...
Kızlar sizinde fikirlerinizi bekliyorum :-*

Back
X