• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 90
C
Kızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki
canım hayırlı olsun bal gibi de hamilesin işte hemen de. Rabbim bu kez hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip edecek inşallah emin ol buna olumsuz ve kararsız düşün e lütfen ama bugün Dr a git mutlaka çünkü Allah korusun pıhtılaşma falan olabilir ya sende öncesinde gitmekte fayda var Can'ım. Çoooook sevindim senin adına yemin ederim

Allah razi olsun. arkadasim.. ben de hepinizi sayiyorum ama cok komik oluyor.duamda "keklik 58 ,garip aysegul,zeynep bal,nesli,ferda,kimyager,şukret" falan diye nickleri sayiyorum :))))
Canim bnm cok sagoll inan bnde oyleyim duada allahim kim oldugumuzu biliyor sonucta rabbim tez vakitli kabul eylesin

Oo msallahhhh kuzum masallahh hadii insallah saglikli gebelik gecirirsin

İyi düşünmek istiyorum ama olmayacağı fikri daha ağır basıyor en iyisi uımutlanmamak
Bnde nekadar olumlu dusunmeye calusaam hah isde bu ayda olmadi ne umutlaniyorsun diye kendime kiziyorum birtanm olmadi galiba bu ay ocizgiler bana oyun oynuyor:( olsa daha net cikardi

Daha ne çıksın Can'ım hem günün var daha önümüzdeki böyle çıkıyor 2 güne kadar daha da koyu olur. Bizler için dua et,ben de aşılamaya gideceğim bu ay büyük bir ihtimal

C

canım hayırlı olsun bal gibi de hamilesin işte hemen de. Rabbim bu kez hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip edecek inşallah emin ol buna olumsuz ve kararsız düşün e lütfen ama bugün Dr a git mutlaka çünkü Allah korusun pıhtılaşma falan olabilir ya sende öncesinde gitmekte fayda var Can'ım. Çoooook sevindim senin adına yemin ederim
Doktorumu aradım 2 gün daha bekle coraspirini kullanı iğne vericem kandada görelim dedi :)

adetime 2 gün falan var canım,ama olmadığından eminim. İnşallah zamanında olurum da dr a gidip aşılama istediğimi söyliycem. Korkum şu ki kist falan mı oldu,ya pko gibi 2 kere mi yumurtladım adet görmeden. Niye ovülasyonlar koyu çıkıyor,
bak benim aşılama olduğu için erken sonuç almış olabilirim.. sen umudunu yitirme diorum o gebelik testleri illaki adet geçince gösterir benim ilk hamileliğimde 9 gün geçmişti adetimden o zaman gösterdi sonra doktora gittiğimde değerim 578 di gerçi sonra düşük yaptım ama neyse sen bekle adetlerin düzenli mi senin ?

Back
X