Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok zaten bitmemişti yarılamıştım sadece. bir kere aldım manasında yazdım.
anladımm, sağlıkla sıhaatle kucağınıza alırsınız inşallah:) bende bugün test yapıcam, tabi gün içersinde adet olmazsam :)

anladımm, sağlıkla sıhaatle kucağınıza alırsınız inşallah:) bende bugün test yapıcam, tabi gün içersinde adet olmazsam :)
inşallah hayırlısıyla nasip olsun size de

Hamile kalmak icin nezamndir deniyordunuz ?
1 yıldır deniyorduk eşimin sperm hareketliliği cok sorunlu değildi ama doktor hızlansa iyi olur demişti. o ay keçiboynuzu v.s kürlerine yeni başlamıştık. Yanlış yönlendirmek istemem ama preseedin spermlerin ilerlemesine yardımcı olduğunu duymuştum. onun işe yaramış olabileceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar kullandığım ilk ay hamile kaldım belki de bu vesile oldu birde bu ay çörek otu bal tarçın kürü yapmıştım Rabbim tüm olmayan kullarına nasip etsn

Arkadaşlar kullandığım ilk ay hamile kaldım belki de bu vesile oldu birde bu ay çörek otu bal tarçın kürü yapmıştım Rabbim tüm olmayan kullarına nasip etsn
biravucmutluluk Merhaba çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese ins kismet eder.jeli hngi siteden aldın

biravucmutluluk Merhaba çok sevindim senin adına rabbim isteyen herkese ins kismet eder.jeli hngi siteden aldın
Amiinn.. canm bna bir arkadaş verdi sağolsun ama dışı mavi nereden aldı bilmiyorum inan

Yakın zamanda da ebay dan alan arkadaş varsa özelden mesaj atabilirse sevinirim

Merhaba, Evet Yaptım 4+4 haftalık Hamileyim :) pazartesi doktora gideceğim insallah Keseyi de görürsem rahatlayacağım. Allah isteyen herkese versin insallah
Canim bende almak istiorum baya hamis kalan var inşallah bendede faydası olur

Canim bende almak istiorum baya hamis kalan var inşallah bendede faydası olur
bence olur umudunuzu kaybetmeyin. çünkü preseed ile ilgili hiçbir kötü sonuç bulamadım. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. 3 sene sonunda preseed ile hamile kaldım.

bence olur umudunuzu kaybetmeyin. çünkü preseed ile ilgili hiçbir kötü sonuç bulamadım. denemekten hiç bişey kaybetmezsiniz. 3 sene sonunda preseed ile hamile kaldım.

Sizin problem neydi ne kadar zamanda etki etti acaba

merhaba, bizde hiç bi sorun yoktu sebepsiz infertilite

`