günaydın arkadaşlar..... herkese hayırlı haberli ve bol gebeli gün olsun.... herkesin muradına bir gün yaklaşması dileğiyle başlıyorum.....huuuuu kimse uyanmadı mı?
günaydın kızlarrr.hayırlı haberlerle gelin bekliyorum...herkes iyidir umarım?
günaydın arkadaşlar..... herkese hayırlı haberli ve bol gebeli gün olsun.... herkesin muradına bir gün yaklaşması dileğiyle başlıyorum.....huuuuu kimse uyanmadı mı?
daha bişii göremedim tatlım yaa...ilk gittik kseyi gördük ikinci gittiğimizde kalp atışlarını duyduk bu hafta sonuda kısmetse sonunda kendini görebilicem....
biraz erken çağırdı ama olsun benim için daha iyi..
hamişlik iyi gidiyo çok şükür bulantım hiç bişeyim yok ben bişii anlamadım pek hamileymişim gibi gelmiyo doktora göre allahın sevdiği kuluymuşumda azcık nazda fena olmazdı hani...
dilacım Allah nazarlardan korusun seni,bak ne guzel hiç rahatsızlığın yok.Birde beni görsen,ölüyorum kusmaktan,halsizlikten,başağrısından.insallah bende kalp atışarını duyarım,perşembe randevum var.:CüvCüv:
canım senin bir sorunu varmı
inşallah geleni ullanmana gerek kalmaz
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah sağlıcaklan allahım kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım opuyorumnanaktan
ay hakkaten hamile haberi hiç yok buara...ben buranın acayip müptelası oldum. adete son 4 gün..günler geçmiyor.neolur ne olmaz diye tekrar preseed siparişi verdim.
Allahım umarım kullanmam hiç gerek kalmazda burdan birine hediye ederim.
preseedle 2.ayım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?