dnz82 canım sen hamıle olabılırsın hatta ustune gormuste olabılırsın bence test yaptır canım ınsallah hamılesındır.
arkadaşlar hepimiz de almak istiyoruz o nedenle bence yurt dışından getirtelim...bu bize haksızlık yutdışında fiyatlar yarısından bile daha ucuz ve içinde 10 tane gebelik testi de veriyorlarmış...loneliness arkadaşımız özelimize yazarsa biz de birbirimizin özeline yazarız...hem de biz de tepkimizi koymuş oluruz çünkü bütün umutlarımızla bu ürünü alıyoruz bizim umutlarımız onların haksızca para kazanma fırsatı olmasınn...
evet yurt dışı fiatları ucuz dediğin gibi yanındada gebelik testi hatta bazıları ovülasyon testi veriyor,ama benim ingilizcem yeterli olmadı bu sitelere giriş yapıp alışveriş yapmaya,lütfen bişey öğrenip bi çözüm bulursanız beni unutmayın:kedi:
yauw kargo ücretini halledersek ben sana yardımcı olurum denizcim...kurtarabilirsek 6-16 usd kurtaracaz
kızlar epey bir kişinin özeline yolladım. gerekli bilgileri. kargo ücreti yok. kafasına yatan alabilir.
inanmıyorum yaa aynı şeyleri yaşamışız benimde 2 aydır önce kahve lekelenme sonra kanama başlıyor...hiç böyle olmazdı geçen ay ben ilk preseed denememden bi de lekelenmeden dolayı yerleşme kanaması diye heryeri araştırmıştım sonra hüsrana uğradım tabii...hatta geçen ay duru şeyi farketmiş normal adet görenlerin son zamanlarda önce lekelenme olduğumuzu... bunu başka kişilerde yaşamış çünkü ve preseedin böyle bi etkisi olabilir mi acaba diye düşünmüştü ve bizimle paylaşmıştı...
kızlar epey bir kişinin özeline yolladım. gerekli bilgileri. kargo ücreti yok. kafasına yatan alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?