sabah mahmurlulu kocayı yolladık işe pc de takılıyorum işlere başlamadan önce,preseed sorun oldu yaaa kuzu81 in eşinde ters tepki yapmış ,bende kullanmakta kararsız kaldım
kuzunun vajinal nemlenme problemi yokmuş fazla sıvı oluşmuş ve ters tepki vermiş olabilir sanırım,benim biraz kuruluk problemim var 6 ay önce 2,5 aylık hamileyken benim bebişin kalp atışları durdu ,düşük doğumla aldılar,kürtajla temizlediler,3 ay korundum 3 aydırda deniyoruz,ama o olaydan sonra biraz kuruluk oluştu tam normale dönmedi. adetim biteli 2 gün oldu bakalım şimdi ne durumda olacak,ben o yüzden kullanmak istedim
kızlar ben ebaydan yurtdışından sipariş verdim ürünü ve 15 gün oldu hala elime ulaşmadı ne zaman ulaşır fikri olan varmı
günaydın kızlarr, nasılsınız
sarıyer zekeriyaköy,1 ay oldu taşınalı edirnedeydik biz,doktor hastane araştırıyorum,bilmiyorum pek burayı,ve acil doktora gitmem gerek,ağustos27 de bel ve kasık ağrısıyla adet oldum 3 gün sürdü bu sefer,hep 4-5 günü bulurdu.adetim bitti benim kasık ve bel hala ağrıyo özellikle sol kasığım sağ tarafta hiç bi şey yok ,çıldırtacak beni ,bebek için uğraşırken başka şeylermi çıkacak karşıma ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?