kuzucum buna cvp vermiştim canım, gelmedi mi
sağol ayderyacığım. listede adımı görmek bile beni keyiflendiriyor :))))
selam listeye beni yazabilirsiniz bu ay iki preseed kullandım ve ayın 10 gibi belli olur ama ben hiç ümitli değilim hayırlısı olsun hepimiz için
canım benim de 17 eylül. 2 tane preseed de ben yedim. ama umutluyum bu ay. bakalım hayırlısı
cnnsryt ve sidelya inşallah kırmızı kart yerine güzel haberler alırsınız, Rabbim bu güzel ayın hürmetine dileğinizi gerçekleştirsin...
anjelic güzel anjelic açım babeeemmm...sen nasılsınn...bugün İstiklal Caddesi nde yürürken orucumu sündürmüş olabilirim...ay herkesin sevabı günahı boynuna da bizim memlekette hiç saygı kalmamış...bu mu modernlik
ayrederya, ben sadece yazışsam olur dii mi...listelerde her ay update yaptırmak psikolojimi bozmuştu....adımı isterseniz yazın, ama yanına elbet bir gün... yazabilirsiniz :ecrin_bebek:
ıyıgeceler hepınıze.kızlar bu aydan hıc ama hıc umıdım yok hazırladımda kendımı reglı gunume.ama sankı bugun bı kasılmalar ve bel agrısı hıssettım vucudumda.ama yuzde 99.99 hamıle degılım bugun boyle oldu daha 1 haftam var.ama kırmızılar gelmeden asla umıtlenmıycem.
gulayyusuf inşallah güzel haberlerini alırız, ne güzel logon öle, 23X +23Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?