canım benim yaa üzülmeee sakınn oof yaaaa :sinifsinif: nedir bizim bu çektiğimiz tatlım benimde günüm bugün geldi gelicek gibi valla bizde senlen peşpeşe gidiyoruz inşalalh peşpeşe hamiş kalırız tatlımmm hayırlısı olsun hakkımızda tatlım yaaaslm kızlar ben bugün adet oldumm( yeni tarihim 7 ekim inşallah sizlerden güzel haberler alırız...
slm kızlar. şu an cok heyecanlıyım. 2 yıldır bebek istiyoruz. gecen yıl 1 düşük ve ocak ayında da 1 dış gebelikten sonra umutlarım iyice kırılmıştı. bu ay ilk defa preseed kullandım. sabah test yaptım. baktım cok belli belirsiz ikinci bir çizgi gördüm. ama benden baska kimse göremedi. cok umutlanmadım çünkü çizginin yeri olabilir dedim. ama az önce teste tekrar baktım ve koyulaşmıştı. hala cok silik tabiki ama sabahkine göre baya iyi. eşime gösterdim o bile gördü zemuszemus sabah tekrar yapacağım. çift çizgiyi yine görürsem kan testi yaptırırım artık. kızlar dua edin adetime daha 4 gün var ama silik de olsa bi çizgi yakaladım. sabah haber verirm. :Saruboceq:
slm kızlar. şu an cok heyecanlıyım. 2 yıldır bebek istiyoruz. gecen yıl 1 düşük ve ocak ayında da 1 dış gebelikten sonra umutlarım iyice kırılmıştı. bu ay ilk defa preseed kullandım. sabah test yaptım. baktım cok belli belirsiz ikinci bir çizgi gördüm. ama benden baska kimse göremedi. cok umutlanmadım çünkü çizginin yeri olabilir dedim. ama az önce teste tekrar baktım ve koyulaşmıştı. hala cok silik tabiki ama sabahkine göre baya iyi. eşime gösterdim o bile gördü zemuszemus sabah tekrar yapacağım. çift çizgiyi yine görürsem kan testi yaptırırım artık. kızlar dua edin adetime daha 4 gün var ama silik de olsa bi çizgi yakaladım. sabah haber verirm. :Saruboceq:
günaydın shygueen, ben yatağa girmeden 10-15 dakika önce kullandım, tam ovulasyon günlerimde 4 kez kullandım, inşallah faydasını da görmüşümdür. ilişkiden hemen önce kullanman zor olabilir, konsantreniz bozulur, ayrıca oldukca da derine enjekte etmeni öneririm, çünkü ben son kullandığımda bi sağa dönmemle hemen hepsi içimden gidiverdi...
bu arada sidelya testini yapmıştır, gelse de sonucu söyleyse bize...
teşekkür ederim canım. İnşallah hamiledir, inşallah yanılmamıştır. Umarım hepimiz bu ay
istediğimizi buluruz. Yarın da kadir gecesi herkes için dua etmek istiyorum, anne-baba olmak isteyen herkes için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?