ya kizlar ben yazmayi unuttum. hamile kaldigim ay ben adacayi buhari yapmistim. reglim bitince. bolca akinim olmustu o ay. bolca ama nasil bol. belki icimdeki iltihap akti. bilmiyorum. adacayi icmeyi vs iuygun bulmuyorum ama adacayi buhari antiseptik oldugu icin yapmistim.
ben maydanoz buharını biliyorumda adaçayını ilk defa gördüm ziyaretçi mesajı bırakırsan yardımcı olur..
Arkadaşlar Bana ebayden nasıl alındığını anlatırmısın diğer yerdeki iptal oldu ..
canım iptal olmasına sevindim. ebay'e üye ol hemen. ingiltere'den gelecek ürün. Türkiye'ye sadece oradan gönderiliyor. hatta sana dükkanın adını da vereyim, öyle aratırsan daha kolay bulursun: "fertilityplan - Preseed 8 + Pack + 25 ovulation/pregnancy tests" Sipariş veririken gebelik testi mi yoksa ovülasyon testi mi istediğini belirt mutlaka.
ben 25 tane gebelik testi istedim. tercih belirtmezsen 15 ovülasyon + 10 gebelik testi gönderiyorlar.
bu arada ben aldığımda 24 Eylül'e kadar açıktı dükkan. Belki şimdi, başka satıcıdan bulursun..
kızlar sımdı kayınvalıdemden geldık ve esımın kuzenının 3 aylık hamıle oldugunu ogrendım cook sevındım tabı ama cookta uzuldum aglamamak ıcın zor tuttum kendımı cok kotuyum suan neyapıcagımı bılemıyorum ALLAHIMA yalvarıyorum bıran once evlatlarımızı gondersın bızede cok zor bı durum kendımı eksık hıssettım esıme bellı etmek ıstemıyorum ama kotuyum ınanın.emeklerımızı bosa cıkarmasın.benım sol tupum tıkalı cıktı sansım yarıya ındı sanırım sızlere yazarken aglıyorum suan.neyapıcaz kızlar hıc bebegım olmıycakmı benım.artık kendımden gectım esımı dusunuyorum kendını eksık hıssetmesın uzulmesın ıstıyorum cunku onu coook sevıyorum.yaradanım benım gunahım varsa bıle ona acıyıp evlatsız bırakmasın onu ıstıyorum .allahım duy sesımızı ...yalvarıyorum sana...
Kızlar yardım,
ayın 18 inde ovülasyonda çift çizgiyi gördüm. bugün ovulasyondan sonra ki 10 nuncu gün. test yapsam gebelik çıkar mı?
ne dersiniz?
ceylancığım inşallah benim gerçeğim bu ay bebiş olur:))) acele etme nedenim mevsim geçişinden dolayı sanırım başım ve midem sürekli ağrıyor. ilaç kullanamıyorum. birde akıntı geblik belirtisimi (beyaz) yoksa adet belirtisi mi ne dersiniz?
o yolladığın link yok başka satıcıdan aldığımda türkiyeye gelişte sorun yaşanmıyor dimi
pelly hadi bakalım inşallah hayırlı haberini alırız. preseed kullandın mı? ben bu ay kullanamadım...
siparişi onaylama kısmında seni uyarır o zaman. Türkiye'ye göndermiyoruz diye. ben önce üye olmadan aratmıştım, orada türkiye'ye sevkiyat yok yazıyordu. üye olup ürünü arattığımda tek bir ürün çıktı, o da 1 haftada geldi. benden önce ebayden alanlar da olmuş, sorun çıkmaması lazım. satıcılar sürekli değişyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?