günaydın arkadaşlar,dün idrar testi yaptım,pozitif çıktı az öncede yaptım yine aynı pozitif birazdan eşimle doktora gideceğiz,kan testi de yaptıracağım,preseed kulndım ilk kez ve sanırım hamileyim zemuszemus
günaydın arkadaşlar,dün idrar testi yaptım,pozitif çıktı az öncede yaptım yine aynı pozitif birazdan eşimle doktora gideceğiz,kan testi de yaptıracağım,preseed kulndım ilk kez ve sanırım hamileyim zemuszemus
Cnm ne taraftan yumurtladığını nasıl anlıyorsun, ultrasona falan mı girmiştin o aylar; sorum saçma geldiyse kusura bakma ama gerçekten merak ettim , ultrasona girmeden ne taraftan yumurtladığını anlayabilmenin bir yolu var mıdır diye.
Kolay bir doğum yapar sağlıklı bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.
Süper bi haber,tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bengusu sizde bir problem var mıydı, bizde geçen ay preseed kullandık ama başaramdık ama benim eşimin sperm sayı, hareket ve morfoloji problemi var.eşinde bir problem var mıydı?
Canim ne taraftan yumurtladigini zamanla anliyorsun. mesela onceden dikkat etmezdim ama kendimi dikkatle dinlemeye baslayinca sag mi sol mu oldugunu anlamaya basladim. o kasigim agriyordu cunku. cok sidetli bir agri degil. hafif bir agri. anliyordum solda sagdan diye. tahmin ettigim gibi de hamile kaldigim ay sagdan yumurtladim.
Süper bi haber,tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bengusu sizde bir problem var mıydı, bizde geçen ay preseed kullandık ama başaramdık ama benim eşimin sperm sayı, hareket ve morfoloji problemi var.eşinde bir problem var mıydı?
bengüsu tebrikler canım darısı başımıza
canım benim çok sevindim tebrik ederim.AAllah hayırlısını nasip eder inşallah sana da herkese de
Preseed ile hamiş kalanlar
1- kibele az kaldi doguma
2- rockwell
3- menzilgülü (anne oldu bile maşallah)
4- wannababy
5- nequelen
6- nerili
7- kursatim
8- kadus
9- durualya
10-sevcangoksel
11-jasmin77 (12.6.09) mayıs ta ilk kez
12-bengusu
preseed kulananlar
kadrish28
irem74
^^sabirsiz^^ (haziran ilk deneme)
cicekcik (haziran ilk deneme)
ayrederya (haziran ilk deneme)
minipis
SadeceMeyra
babylove
zelal83
emel78
viana
siber
Duru_
batik
selmas88
gamze-su
ceylan83
asagidaki listeden yukari transfer olan ilk arkadas bengusu oldu. tebrikler canim. Allah bebegini korusun :teytey:
Hayırlı olsun canım çok sevindim :teytey::teytey::teytey:
Canim ya bu super bir haber. Allah tamamina erdirsin insallah.
Ne guzel presee hamilelerimiz artiyor? canim preseedsiz kac aydir deniyordun? bir skinti problem vs var miydi? yani biraz acik yazarsan arkadaslar icin de umut olur.
Canim ne taraftan yumurtladigini zamanla anliyorsun. mesela onceden dikkat etmezdim ama kendimi dikkatle dinlemeye baslayinca sag mi sol mu oldugunu anlamaya basladim. o kasigim agriyordu cunku. cok sidetli bir agri degil. hafif bir agri. anliyordum solda sagdan diye. tahmin ettigim gibi de hamile kaldigim ay sagdan yumurtladim.
Çok sağol cnm iyi dileklerin için, inşallah cnm hepimiz birgün anne olucaz Allah'ın izniyle:)picardi insallah bu defa olur anne olursun. ugrasan cok kisi var. Allah gönlüne göre versin arkadasim:)
son kullanma tarihi gecmediyse farki yok canim. tr den aldigiyla hamile olan arkadaslar da var. icin rahat olsun
bengusucum çok çok tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsin canım. darısı bizim başımıza.
kibelecim inşallah doğumun hayırlısıyla sonuçlanır bebişini kucağına hayırlısıyla alırsın allah tamamnına erdirsin canım dualarımız sizinle.
sevgili bengusu senin adına çok sevindim. allah tamamına erdirsin. preseed'i türkiye'den mi sipariş ettin? türkiye'dekiler için olumsuz bazı şeyler yazılmıştı. kafama takıldı. ben de bu ay ilk kez kullandım. umarım olumlu sonuçlanır. seni ve eşini tekrar tebrik ediyorum.
iyi geceler arkadaşlar,
ancak şu an yazabiliyorum,gündüz kan testi yaptırdım değerim 634.80 çıktı,yani hamileyim,Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hihoyyyt
hayırlısı olsun tekrardan.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza.......
inşallah bengusucum inşallahh,
bende sabaha karşı test yapıyordum çift çizgi hemen çıktı çok belirgindi inanamadım daha beş gün var diyordum ki gerçektende beş gün var hayırlısı artık kafayı iyice bozduk galiba:)))))
iyi geceler arkadaşlar,
ancak şu an yazabiliyorum,gündüz kan testi yaptırdım değerim 634.80 çıktı,yani hamileyim,Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hihoyyyt
hayırlısı olsun tekrardan.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza.......
sağol canım,inşallah darısı başınıza ,dualarımdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?