Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy kızlar bende çok heyecanlandım bu jeli duyunca inşallah faydasını görür birbirimize destek oluruz şimdi araştırıp netten sipariş vereceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ayyy kızlar bende çok heyecanlandım bu jeli duyunca inşallah faydasını görür birbirimize destek oluruz şimdi araştırıp netten sipariş vereceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE
Amin canım bende çok heyecanlıyım aldım daha kullanmadım inşallah Allah vesile eder

arkadaşlar umudunuzu kırmayın. eşimin sperm sayısı 1 milyon çıkınca tüp bebek yapmaya karar verdik. ama bebek 5 aylıkken öldü. tekrar tüp bebek hazırlığı yaparken normal yolla hamile kaldım. Eşim o zaman macun ve keçiboynuzu ile birde evicap kullanmıştı. Ama malesef 7.ayda o bebeğim de öldü. ama sebebini öğrenmiş olduk; kan pıhtılaşması. Şimdi 4 aydır uğraşıyoruz inş. yine olacak inanıyorum. Bu defa daha bilinçliyiz kan pıhtısı için iğne olacağımı biliyorum. Preesed ve proxeed aldık bu ay. inş. işe yarar.

arkadaşlar umudunuzu kırmayın. eşimin sperm sayısı 1 milyon çıkınca tüp bebek yapmaya karar verdik. ama bebek 5 aylıkken öldü. tekrar tüp bebek hazırlığı yaparken normal yolla hamile kaldım. Eşim o zaman macun ve keçiboynuzu ile birde evicap kullanmıştı. Ama malesef 7.ayda o bebeğim de öldü. ama sebebini öğrenmiş olduk; kan pıhtılaşması. Şimdi 4 aydır uğraşıyoruz inş. yine olacak inanıyorum. Bu defa daha bilinçliyiz kan pıhtısı için iğne olacağımı biliyorum. Preesed ve proxeed aldık bu ay. inş. işe yarar.

Üzüldüm canım benim kuzenim de aynı durumdaydı 9 ay boyunca iğne oldu su an iki kızı var merak etme Allah in izniyle olur benim daha hiç gebelik olmadı 7 aydır deniyoruz bende bu ay preesed ve ovulasyon aldım ilk kez ikisini de deneyeceğim hayırlısı

internette yabancı sitelerde gezerken Proxeed Women diye bir ilaç buldum. Proxeed Plus ın pembesi. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Belki araştırmaya değer bir ürün olabilir.

internette yabancı sitelerde gezerken Proxeed Women diye bir ilaç buldum. Proxeed Plus ın pembesi. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Belki araştırmaya değer bir ürün olabilir.

O proxeed plus dediğin erkek sperm sayısı için toz olan dimi canım o dediğini bende gördüm ama kullanmadık dediğin bayan olanı bi araştıralım ne ise yarıyor bakalım.

fotosu bu arkadaşlar yabancı sitelerde gördüm. yumurta kalitesini artıran üremeye yardımcı ürün yazıyor. türk sitelerde bulamadım.

Canım ben baktım şimdi evet yabancı sitelerde var 30 euro fiyatı
0

fotosu bu arkadaşlar yabancı sitelerde gördüm. yumurta kalitesini artıran üremeye yardımcı ürün yazıyor. türk sitelerde bulamadım.

Canım bende baktım 30 euro yani 105 lira civarı içerisinde bol miktarda vitamin ve folik asit var

Caniimmm benn coktan oldum bitti bile hatta yorum yapmistim buraya ama gormedin heralde :) :) :) yumurtlama zamanindayim suan ama bebiş isini biraz ertelesem daha iyi cunku daha yasim 21 cok erken biraz daha biseylere doyduktan sonra olsa daha guzel olur diye dusunuyorum :D hem suan istesemde degerlendiremem cunku smear testinde enfeksiyon cikmis doktor biteral önermis onu kullaniyorum yanindada fitil aldim oda temizler iyice insallah. Bide biolyn diye bi sıvı sabun var hem kiz hem erkek kullanabiliyo ozel bolgeyi iliskiden once ve sonra onunla yikayinca oda enfeksiyonun gecmesine yardimci oluyomus. Ne gerekiyosa aldim artik bakalim. Bende enfeksiyon hep var neden gecmiyo bilmiyorum. Artik dikkat edicem evde terliksiz corapsiz gezmiyorum. Onceden yerlere yastik koymadan otururdum smdi yastiksiz oturmuyorumm :D bide ilac icme ozurlusuyum ben. Hic bi ilaci tamamen bitene kdar icmem ama bunu icicem kac senedir dikkat etmiyorum bu sefer cok dikkat edicem herseye :) allah ne zaman nasip ederse o zaman bebişim olcak :)

arkadaşlar ovulasyon ile ilgili birşey soracam. dün 2.çizgi silikti. bugün belirginleşti. testi yarım saat önce yaptım. bu gece ilişki uygun olur mu? resim aşağıdaki gibidir.

Kizlarr merhaba ben preseed jel kullanmaya karar verdim 8aydir bebis isdiyorum ama hic sikintimiz yok hangi siteden alabilirim varmi onerilriniz kullananlar onerirmi olumlu sonuc alanlariniz varmi

Kizlarr merhaba ben preseed jel kullanmaya karar verdim 8aydir bebis isdiyorum ama hic sikintimiz yok hangi siteden alabilirim varmi onerilriniz kullananlar onerirmi olumlu sonuc alanlariniz varmi
Merhaba canım bizde şubattan beri istiyoruz aynen hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen bizim de olmadi bende bikac kez jeli gördüm ama almamıştım şimdi aldım regl olduktan sonra ovulasyon testi ile takip edip kullanacağım inşallah canım kendi sitesinden aldım ben orda bi numara vardı onu arayıp detaylı bilgi aldım beni tatmin etti kullanmaya karar verdim fertilshop diye siteden aldım telefondaki kişi soyledi kendi siteleri yukarıda kampanyadakiler diye bişey yazıyor oraya bir bak iki kutu ve ovulasyon jel şeklinde paketler var ben ikilisini seçtim bilgin olsun

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz testimle ilgili yukarıda paylaştım.
Canım ben gordum ama yanlış yonlendirmemek için yazmadım daha önce ovulasyon kullanmadım bu ay kullanacağım inşallah ama bildiğim kadarıyla iki çizgide koyu olduğunda 3 gün ilişki olmalı ki seninkinde ikiside belirgin hadi hayırlısı :nazar:

Merhaba canım bizde şubattan beri istiyoruz aynen hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen bizim de olmadi bende bikac kez jeli gördüm ama almamıştım şimdi aldım regl olduktan sonra ovulasyon testi ile takip edip kullanacağım inşallah canım kendi sitesinden aldım ben orda bi numara vardı onu arayıp detaylı bilgi aldım beni tatmin etti kullanmaya karar verdim fertilshop diye siteden aldım telefondaki kişi soyledi kendi siteleri yukarıda kampanyadakiler diye bişey yazıyor oraya bir bak iki kutu ve ovulasyon jel şeklinde paketler var ben ikilisini seçtim bilgin olsun
Evet bende oraya uye oldum artik almaya karar verdim ve kalmamis bn ovu testi almadan onu gun asiri iliski durumumda kullansam yada hastaligin12ve 16kullansam nasil olur dr gittim temnuz ayinda o dr ole dedi ayriyetende inofolicde kullaniyorum hayirlisi bakalim birde bunu deneyelim memnun kalan da var mis galiba okudugum kadariyla. Tesekkur ederim bilgilerin icinde

Evet bende oraya uye oldum artik almaya karar verdim ve kalmamis bn ovu testi almadan onu gun asiri iliski durumumda kullansam yada hastaligin12ve 16kullansam nasil olur dr gittim temnuz ayinda o dr ole dedi ayriyetende inofolicde kullaniyorum hayirlisi bakalim birde bunu deneyelim memnun kalan da var mis galiba okudugum kadariyla. Tesekkur ederim bilgilerin icinde

Rica ederim ne demek bende geçen ay adet sonrası 14. Gün ve sonrasında ki günler denedim ama ovulasyon daha garanti yumurtlama takibinde bence eczacimda aynı şeyi söylemişti bende senin dediğin gibi yaptım bu zamana kadar da ovulasyon ile denecegim bu ay çizgiler net olduğunda jel ile birlikte ilişki umarım olur bakalım bende folbiol kullanıyorum da bikac gündür biraktim kaç ay oldu fazlasida zarar olabilir doktorların hem fikir oldukları gebelik öncesi üç ay ve gebe iken de 3. Ay sonuna kadar bende 3 ay içinde hamile kalamadigima göre :( bikac gundur icmiyorum 3-4 gün oldu sanırım artık pozitif olduğunu öğrendiğimde devam ederim

Laboquick adında ovulasyon testi aldım ben burdan arkadaş önerdi daha regl olamadığım için jel de ovulasyon testi de bekliyor :(

Back
X