Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Listeye beni de ekleyebilirsiniz. ilk denememizi yaptık bu ay adet günümü bekliyorum. yaş 29

Aramıza hoşgeldin. Ekledim canım, inşallah ilk denemende gelir bebişin ;) BAT'ın ne zaman peki?

aXhi aXhi canım yeni bat 15 ekim :KK43: geldi ne yazık ki

aXhi aXhi yeni bat 14 ekim at beni listenin sonuna :KK61:

Sağlık olsun canlar sıkmayın hiç canınızı. Demek ki zamanı değilmiş daha. Güncelliyorum Batlarını ;)

Caniimmm benn coktan oldum bitti bile hatta yorum yapmistim buraya ama gormedin heralde :) :) :) yumurtlama zamanindayim suan ama bebiş isini biraz ertelesem daha iyi cunku daha yasim 21 cok erken biraz daha biseylere doyduktan sonra olsa daha guzel olur diye dusunuyorum :KK70: hem suan istesemde degerlendiremem cunku smear testinde enfeksiyon cikmis doktor biteral önermis onu kullaniyorum yanindada fitil aldim oda temizler iyice insallah. Bide biolyn diye bi sıvı sabun var hem kiz hem erkek kullanabiliyo ozel bolgeyi iliskiden once ve sonra onunla yikayinca oda enfeksiyonun gecmesine yardimci oluyomus. Ne gerekiyosa aldim artik bakalim. Bende enfeksiyon hep var neden gecmiyo bilmiyorum. Artik dikkat edicem evde terliksiz corapsiz gezmiyorum. Onceden yerlere yastik koymadan otururdum smdi yastiksiz oturmuyorumm :KK70: bide ilac icme ozurlusuyum ben. Hic bi ilaci tamamen bitene kdar icmem ama bunu icicem kac senedir dikkat etmiyorum bu sefer cok dikkat edicem herseye :) allah ne zaman nasip ederse o zaman bebişim olcak :)

Geçmiş olsun kuzum. Bence de biraz daha gez toz eğlen evliliğinin keyfini çıkar. İnşallah en kısa zamanda gider enfeksiyon. :KK68:

olabilir canımm, regli olmakta olmamakta ayrı sıkıntı

Düzenim bozuldu yine her ay kan vermekten çok yoruldum çok yıpratıcı bir durum gerçekten psikolojik olarak Allah uzun seneler isteyip olmayanlara sabır versin zor gerçekten herkesin oluyor herkes soruyor ben takilmiyorum ama üzücü stres sıkıntı olsam rahatlayacagim zaten olup bitse de önümüze baksak of of Allah yardım etsin hepimize

Düzenim bozuldu yine her ay kan vermekten çok yoruldum çok yıpratıcı bir durum gerçekten psikolojik olarak Allah uzun seneler isteyip olmayanlara sabır versin zor gerçekten herkesin oluyor herkes soruyor ben takilmiyorum ama üzücü stres sıkıntı olsam rahatlayacagim zaten olup bitse de önümüze baksak of of Allah yardım etsin hepimize
ben artık kan falan vermiyorum, hastane köşelerinde ağlamaktan bıktım, onun için adetim geçmeden ve idrarda görmeden de kan vermem artık

ben artık kan falan vermiyorum, hastane köşelerinde ağlamaktan bıktım, onun için adetim geçmeden ve idrarda görmeden de kan vermem artık

Benim adet düzensiz olduğu için idrarda da geç çıkar diye heyecanla veriyorum ama her sonucu aldığımda en az iki gün agliyorum gece gündüz çok yıprandım

Benim adet düzensiz olduğu için idrarda da geç çıkar diye heyecanla veriyorum ama her sonucu aldığımda en az iki gün agliyorum gece gündüz çok yıprandım
canım bence yapma bunu kendine, insan sadece psikolojini bozuyor ve kendi kendimize yaptığımız kötülüğü inan başkası bize yapamaz. boşver geç çıkarsa da çıksın bekle

canım bence yapma bunu kendine, insan sadece psikolojini bozuyor ve kendi kendimize yaptığımız kötülüğü inan başkası bize yapamaz. boşver geç çıkarsa da çıksın bekle

Doğru soyluyorusn ınan bende geçen yıl bu zamanlar cocuk isteyen kuzenime onu düşünerek yapma psikoloji etkiler vs bir sürü telkinde bulunuyordum kendi başıma gelince malesef bildiğin şeyleri uygulayamiyorsun taşın altında eli olmayan acının tarifini yapamaz aynen öyle yani anlatiyordu bende akıl veriyordum ama cidden zor bişey sorun olmadan olmaması Allah in takdiri sabredip bekleyeceğiz hayırlı zmanda gelecek elbet hepimizin evlatları

Doğru soyluyorusn ınan bende geçen yıl bu zamanlar cocuk isteyen kuzenime onu düşünerek yapma psikoloji etkiler vs bir sürü telkinde bulunuyordum kendi başıma gelince malesef bildiğin şeyleri uygulayamiyorsun taşın altında eli olmayan acının tarifini yapamaz aynen öyle yani anlatiyordu bende akıl veriyordum ama cidden zor bişey sorun olmadan olmaması Allah in takdiri sabredip bekleyeceğiz hayırlı zmanda gelecek elbet hepimizin evlatları
aynen canım bende hep kendime elbet bende birgün anne alacağım ama sabretmeyi ve şükretmeyi bilmem gerekiyor diye telkinde bulunuyorum

aynen canım bende hep kendime elbet bende birgün anne alacağım ama sabretmeyi ve şükretmeyi bilmem gerekiyor diye telkinde bulunuyorum

Evet yapacak başka biseyimizde yok zaten sabretmekten ve beklemekten başka Allah vakti zamanı geldiğinde nasip eder inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar

Canim benide eklermisin jeli yeni aldim ilk defa kullanicagim batim 10ekim 7.denemem
Canım bat dediğiniz adet tarihi dimi merak ettim de 7. Kullanisim derken 7 kez mi 7 kutu mu kullandın merak ettim ben kendimi hiç ekletmim jeli hiç kullanmadım aldım duruyor çünkü regl olamadım daha

Canım bat dediğiniz adet tarihi dimi merak ettim de 7. Kullanisim derken 7 kez mi 7 kutu mu kullandın merak ettim ben kendimi hiç ekletmim jeli hiç kullanmadım aldım duruyor çünkü regl olamadım daha

Pardon canım ilk denemem yazmissin orayı yeni gördüm 7. Denemen derken 7 aydır mi olmuyor

Canimm bn preseedin ilk defa kullancagim canim ama bebisi yedi aydir notmal uollardan deneyerek 7defa olmadi canim
Ayniyiz canım seninle bizde 7 aydır normal yollarla denedik olmadı jeli bende ilk kez deneyeceğim inşallah bakalım

Back
X