- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
- 133
evicap 400 mü kullanıyor cnmCnm kahve ıcirme dedi dr um keci boynuzu pekmez soguk pres onu aldm eczandn evicap proxxed plus bde klomen bu ay bunları denycez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evicap 400 mü kullanıyor cnmCnm kahve ıcirme dedi dr um keci boynuzu pekmez soguk pres onu aldm eczandn evicap proxxed plus bde klomen bu ay bunları denycez
hadi inşş cnm olur biz korunduk 13 ay şimdi 14 aydırda olmuyoEvet cnm evicap 400 kullanym 2 senelik evlym hiç korunmadm hiç ama yok bu ay ovulasyon la denycem bde preesed denycm
kimyager1508 canimmm tebrik ederimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin listeyi ilk olusturdugumuzda batlarimiz ayni gidiyordu bmve Rabbim ayni aydaa birlikte hamis olalim diye dua etmistim belki hattirlarsin Rabbim bu guzel duyguyu sana nasip etti inşallah en tez vakittede bana nasip eder ve tum arkadaslara bizler icin dua et hamisim durumlarindan haberdar et inşallah saglikla gecer hamisligin
Doktorların hepsinin aynı şeyi söyleyememesi kafaları karıştırıyor dimi? Ben en çok eşlerimize üzülüyorum, bu kadar vitamin, ilaç, bitki... İnşallah ileride bunların da sağlık açısından sıkıntısını yaşamayız. Çakşırı bala karıştırıp yiyince eşimin midesi ağrıdı, o yüzden suyunu kullanıyoruz. Çakşırın yan etkilerinde testesteronla ilgili birşey yazmıyordu. Sadece depresyon olabilir diyordu. Belki de dolaylı etkisi olmuştur, psikolojisini bozmuştur çakşır.Çok üzüldüm ya.. Proxeedi varikosel ameliyatını yapan doktor vermişti ama biz kullanmadık. İbrahim Saraçoğlu kullanmayın demişti. Kullansak belki düzelirdi ama çok pişmanlığım yok kullanmadık diye. Şimdilik keçiboynuzu, çakşır suyu ve evicapa devam. Gerekirse bıraktırırım çakşırı. Evicapı Saraçoğlu tavsiye etmişti bize. Bir süre daha pozitif sonuç alamazsak eşime uzun bir ara verdirmeyi düşünüyorum, hiçbirşey kullanmasın vücudu temizlensin. "forever bee propolis" yerine de saf bala arı poleni katıp tüketiyoruz ama tabi onu düzenli yapmıyoruz. Ne duysak uyguluyoruz işte bir umut, birinden biri tutar diye.Canım biz ilk dr a gittiğimizde sayı toplam 84 milyon,hareket toplam % 14 dü ve lökosit vardı,sonra bir ay ilaç kullandı ama eşimin psikolojisi bozulduğu için testesteron düşüklüğü yaşadı.sonra eşime bir iğne vurdular ama o iğne aslında direk yapılmazmış, Neyse başka bir dr başka bir hastahaneye gitmeye başladık,orada 3 kere test yaptırdık,testte sayı ml de 16-18-16 milyon arası değişti,hareket %57-67- ve en son da 70 çıkmıştı ve morfoloji 8-11-11 di ama lökosit var ve sıvılaşma süresi uzun denildi. Çeşitli antibiyotikler falan kullandı ama lökosit hala yerinde sayıyordu,en son arimidex diye ağır bir ilaç verdi dr,o ilaçtan 20gün kadar sonra sıvılaşmasının düzeldiği fark ettik,hormon tahlillerimiz için fakülteye gittik ve orada tanıdık bir prof bulduk şans eseri,hormonlarda hiçbir sorun çıkmadı ama eşimin verdiği spermiogram testinde sayı ml de 20 milyon,hareket %35 , morfoloji 7,sıvılaşma 25 dk,lökosit yine 1 milyon üzeri çıktı. Dr bize sonuçlar fena değil, 3 ay daha normal deneyin stres yapmayın,lökosit olarak görünenler yeni oluşmaya başlayan spermlerdir dedi. Dedik neden fark etti bu kadar,bakan kişiye göre değişir dedi,sonuçta lam üzerindeki 300-400 karecikten sadece bir tanesi sayılıyor,kimisi sağı,kimisi solu,kimisi ortayı sayıyor dedi. 3 ay normal deneyeceğiz inşallah. Eşim sabah akşam soğuk pres keçi boynuzu pekmezi yiyor, proxeed plus, evicap 400,zinco,ve forever bee propolis diye bir çiğneme tableti içiyor,onun haricinde kabak çekirdeği,sabahları muz,yabani iğde falan tüketiyor şimdilik. çakşır kökünü biz ilk ay kullanmıştık,eşim bala katıp yedi ama sonrasında testesteron bozukluğu çıkınca dr yemesin dedi,o da huylandı yemedi bir daha.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Sen de jelle mi hamile kaldın canım? Bir yerde "20 yıldır belirti yaşıyorum da noluyor" gibi birşey yazdığını okumuştum. 20 yıldır mı olmuyordu? Tam hikayeni bilmiyorum.canım benimmmm çok teşekkür ederimm. hatırlıyorum tabikide hatırlamam mı?her zaman dualarımdasınız peşimden tıpış tıpış gelin tez vakitte inşaallaahhh
![]()
Keçiboynuzu kürünü denedin mi canım? Düzenli kullanımda faydalı bence, gerçi onunla birlikte çakşır ve evicap da kullanıyoruz tabi hangisinin etkisi bilemiyorum :) Ama keçiboynuzuyla hızları artan çok kişiyi okudum.cnm bizim ileri harekette sorun var % 15
lökositte şöyle cnm bende mantar oluşu bi erkedasım lökosittende olabilir dedi benm eşiminde 2-3 yazıyo normalde 1 olması gerekmiş anlamadım doktor bana krem fitil antibiyotik verdi mantar için
bende ileri hareket için evicap alıcam eşime E vitamini hıza iyi bu haptada E vitamini varmış cnm bi bunu kullansın bakalım bende kullandım bu ay jel olmadı şimdi adetim bitsin yine başlıycam işte yumurtala günlerime yakın bakalım inş olur cnmhepimizzzzzz
Can'ım evicap e vitamini kabak çekirdeğini eştim söyledi aslında sabah akşam muz be kivi tüketiyordu biliyorsun ki kivideki C vitamini gayet iyi. İbrahim Saraçoğlu bir programda eşinin morfolojisi düşük olan kadına keçi boynuzunu ve e vitaminini önerdi e vitamininin doğalı yabani iğdede bulunurdiyor. Biz de bu aralar mevsimi diye topladık eşim yiyor ara ara. Her şeyin doğalını almak en güzeli. Biz de 3 ay normal deneyeceğiz bakalım Nasıl sonuçlar alacağız,olumsuz olursa bize yine Dr yolları görünür!Doktorların hepsinin aynı şeyi söyleyememesi kafaları karıştırıyor dimi? Ben en çok eşlerimize üzülüyorum, bu kadar vitamin, ilaç, bitki... İnşallah ileride bunların da sağlık açısından sıkıntısını yaşamayız. Çakşırı bala karıştırıp yiyince eşimin midesi ağrıdı, o yüzden suyunu kullanıyoruz. Çakşırın yan etkilerinde testesteronla ilgili birşey yazmıyordu. Sadece depresyon olabilir diyordu. Belki de dolaylı etkisi olmuştur, psikolojisini bozmuştur çakşır.Çok üzüldüm ya.. Proxeedi varikosel ameliyatını yapan doktor vermişti ama biz kullanmadık. İbrahim Saraçoğlu kullanmayın demişti. Kullansak belki düzelirdi ama çok pişmanlığım yok kullanmadık diye. Şimdilik keçiboynuzu, çakşır suyu ve evicapa devam. Gerekirse bıraktırırım çakşırı. Evicapı Saraçoğlu tavsiye etmişti bize. Bir süre daha pozitif sonuç alamazsak eşime uzun bir ara verdirmeyi düşünüyorum, hiçbirşey kullanmasın vücudu temizlensin. "forever bee propolis" yerine de saf bala arı poleni katıp tüketiyoruz ama tabi onu düzenli yapmıyoruz. Ne duysak uyguluyoruz işte bir umut, birinden biri tutar diye.
Lökositi ilk defa sizden duydum. Daha neler öğreneceğiz bakalım... Bizim testleri gördüklerinde doktorlar sadece "ileri hızlıda sıkıntı var" diyor. Biz de sadece ona odaklanıyoruz. Belki bu ay preseed jel o bikaç hızlıyı alıp götürüverir yumurtaya belli mi olur :)
Kabak çekirdeği,sabahları muz ve yabani iğdeyi nereden duydunuz canım?
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ve hiç gerek kalmaz o yollara canım... İğdeyi nerden toplarız bilmiyorum. Aktarlarda satılıyor mudur? Bi de onu deneyelim :) Saraçoğlu bir de erkeğin bol bol domates ve kereviz tüketmesini söylüyor. Bi ara çok kereviz tüketmeye çalıştık ama devamlı da olmuyor işte... Bu sıra son hormonsuz domatesler var, kahvaltıda, yemeklerin yanında mutlaka tüketin.. Bu aydan sonra hormonluları çıkar artık.Can'ım evicap e vitamini kabak çekirdeğini eştim söyledi aslında sabah akşam muz be kivi tüketiyordu biliyorsun ki kivideki C vitamini gayet iyi. İbrahim Saraçoğlu bir programda eşinin morfolojisi düşük olan kadına keçi boynuzunu ve e vitaminini önerdi e vitamininin doğalı yabani iğdede bulunurdiyor. Biz de bu aralar mevsimi diye topladık eşim yiyor ara ara. Her şeyin doğalını almak en güzeli. Biz de 3 ay normal deneyeceğiz bakalım Nasıl sonuçlar alacağız,olumsuz olursa bize yine Dr yolları görünür!
Can'ım evet aşılama için spermleri yıkayan kişiden arkadaş çoook iyi bahsetti,çok iyi çalışıyor özverili dedi. Bence Kemal beyden memnunsan orada yaptır Can'ım. Ama inşallah gerçek kalmayacak Can'ım. Peki sen neden yumurta takibi yaptırmadın hiç?cnm işte 3 ay bekleyelim dedi 1 ay adet oldum şimdi işte adetim bitsin 2 y olacak bu yani gelecek ayda olmazsa asılama sen yani kemal beyin hadtahenesinde yıkama işlemini yapan kişiyimi iyi buluyorsun o zaman daha ne cnm enönemlisi zaten aşılama işleminde spermler cnm o işlem iyiyse ben kemal beyle devam edeyim o zaman
Can'ım domatesi bol bol tüketiyoruz genelde. İğdeyi aktarlarda bulabilir misin bilmiyorum. Ben kayınvalidemlerin bahçesinde 1 iğde ağacı vardı ondan topladım,çevrende iğde ağacı yok mu?İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ve hiç gerek kalmaz o yollara canım... İğdeyi nerden toplarız bilmiyorum. Aktarlarda satılıyor mudur? Bi de onu deneyelim :) Saraçoğlu bir de erkeğin bol bol domates ve kereviz tüketmesini söylüyor. Bi ara çok kereviz tüketmeye çalıştık ama devamlı da olmuyor işte... Bu sıra son hormonsuz domatesler var, kahvaltıda, yemeklerin yanında mutlaka tüketin.. Bu aydan sonra hormonluları çıkar artık.
Maalesef yok ama evicap da ayni isi goruyordur sanirim.yine de aktara sormakta fayda var :) igdeyi de ben cok severim :) bu igde bildigimiz igdelerden farkli mi?Can'ım domatesi bol bol tüketiyoruz genelde. İğdeyi aktarlarda bulabilir misin bilmiyorum. Ben kayınvalidemlerin bahçesinde 1 iğde ağacı vardı ondan topladım,çevrende iğde ağacı yok mu?
Ya Can'ım hani iğde ağacı var güzel kokan,o ağacın bu Zaman'larda üzerinde zeytine benzer yemişler var ya hani işte onlara yabani iğde diyorlarmış. Aktara sor eğer bulamazsan ben sana biraz göndereyim buradan.Maalesef yok ama evicap da ayni isi goruyordur sanirim.yine de aktara sormakta fayda var :) igdeyi de ben cok severim :) bu igde bildigimiz igdelerden farkli mi?
yaptırdım tatlım yumurtalarım iyi büyüyo çatlıyo sorun yok ama doktor degiştirince tekrar sil baştan başlıyorlar herşeye yoksa yaptırdım 2 kez çatlatma iğnesi bile denedik yaniCan'ım evet aşılama için spermleri yıkayan kişiden arkadaş çoook iyi bahsetti,çok iyi çalışıyor özverili dedi. Bence Kemal beyden memnunsan orada yaptır Can'ım. Ama inşallah gerçek kalmayacak Can'ım. Peki sen neden yumurta takibi yaptırmadın hiç?
cnm bizde 14 ay oldu bu ay 15 ay olacak işte akalım 15,ci ayda gelecekmi kuzum annesineKeçiboynuzu kürünü denedin mi canım? Düzenli kullanımda faydalı bence, gerçi onunla birlikte çakşır ve evicap da kullanıyoruz tabi hangisinin etkisi bilemiyorum :) Ama keçiboynuzuyla hızları artan çok kişiyi okudum.
Benim sıkıntılarımdan biri de yumurtlama günlerimi takip edememem çünkü her ay farklı günlerde adet oluyorum. Preseedin yanında 5 de ovülasyon testi var, inşallah kaçırmam günlerimi. Ben de adetimin bitmesini bekliyorum. Önümüzdeki hafta bir kere yumurtalarıma baktırayım diyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm geçtiğimiz ay, o yüzden durumlarını merak ediyorum yumurtaların. Hadi bakalım birlikte veririz inşallah güzel haberlerimizi. Veremesek de yıkılmak yok! :) Siz ne kadar süredir istiyorsunuz bebek?
cnm muz zaten sperm uyarıcı çilek muz daha bi kaç meyve kahvede spermleri uyarıyormuş onuda duydum bitter çikolata keçiboynuzu.......Doktorların hepsinin aynı şeyi söyleyememesi kafaları karıştırıyor dimi? Ben en çok eşlerimize üzülüyorum, bu kadar vitamin, ilaç, bitki... İnşallah ileride bunların da sağlık açısından sıkıntısını yaşamayız. Çakşırı bala karıştırıp yiyince eşimin midesi ağrıdı, o yüzden suyunu kullanıyoruz. Çakşırın yan etkilerinde testesteronla ilgili birşey yazmıyordu. Sadece depresyon olabilir diyordu. Belki de dolaylı etkisi olmuştur, psikolojisini bozmuştur çakşır.Çok üzüldüm ya.. Proxeedi varikosel ameliyatını yapan doktor vermişti ama biz kullanmadık. İbrahim Saraçoğlu kullanmayın demişti. Kullansak belki düzelirdi ama çok pişmanlığım yok kullanmadık diye. Şimdilik keçiboynuzu, çakşır suyu ve evicapa devam. Gerekirse bıraktırırım çakşırı. Evicapı Saraçoğlu tavsiye etmişti bize. Bir süre daha pozitif sonuç alamazsak eşime uzun bir ara verdirmeyi düşünüyorum, hiçbirşey kullanmasın vücudu temizlensin. "forever bee propolis" yerine de saf bala arı poleni katıp tüketiyoruz ama tabi onu düzenli yapmıyoruz. Ne duysak uyguluyoruz işte bir umut, birinden biri tutar diye.
Lökositi ilk defa sizden duydum. Daha neler öğreneceğiz bakalım... Bizim testleri gördüklerinde doktorlar sadece "ileri hızlıda sıkıntı var" diyor. Biz de sadece ona odaklanıyoruz. Belki bu ay preseed jel o bikaç hızlıyı alıp götürüverir yumurtaya belli mi olur :)
Kabak çekirdeği,sabahları muz ve yabani iğdeyi nereden duydunuz canım?