• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm muz zaten sperm uyarıcı çilek muz daha bi kaç meyve kahvede spermleri uyarıyormuş onuda duydum bitter çikolata keçiboynuzu.......
havuç suyuda hızına iyimiş cnm bizimde sadece ieri hareket problemimiz var
sizin sayı kaç ileri hareket degerinizkaç cnm
Can'ım sayıları 100 milyon ileri hareket de 14 dü galiba. Bizim sayıların 2 katı neredeyse maşallah. Jeli kullanırsa iyi olur bak kimyagerin eşinin sayısı da iyiydi çok şükür tuttu hem de morfoloji 3 dü

Can'ım sayıları 100 milyon ileri hareket de 14 dü galiba. Bizim sayıların 2 katı neredeyse maşallah. Jeli kullanırsa iyi olur bak kimyagerin eşinin sayısı da iyiydi çok şükür tuttu hem de morfoloji 3 dü
kız zaten 20 milyon üstü iyi ama işte bende gecen ay 3 kez kullandm jeli olmadı bu ayda deneyecem cnm bakalım olur inş ya evicap alıcam ama eşime

aXhi cnm sat 13 ekimdi yeni bat 13 kasım jeli 2 demem olacak
inş bu kez tuttururuz :KK70:
listeye ekle cnm

yaptırdım tatlım yumurtalarım iyi büyüyo çatlıyo sorun yok ama doktor degiştirince tekrar sil baştan başlıyorlar herşeye yoksa yaptırdım 2 kez çatlatma iğnesi bile denedik yani
Biz de sırf eşimin Dr U bayındırda diye bir de Aziz Batı eşimin memleketlisi diye gittik ama ikinci takipte kontrole gidince bana çocuğun var mıydı Deyince beynimden vurulmuşa döndüm benim Ada'ma niye gittiğimden haberi bile yokmuş gibi. O kadar sorumsuz ilgisiz yani konuya. Belki önümüzdeki ay Şahin Korkmaz'a giderim belki de Bülent e

Biz de sırf eşimin Dr U bayındırda diye bir de Aziz Batı eşimin memleketlisi diye gittik ama ikinci takipte kontrole gidince bana çocuğun var mıydı Deyince beynimden vurulmuşa döndüm benim Ada'ma niye gittiğimden haberi bile yokmuş gibi. O kadar sorumsuz ilgisiz yani konuya. Belki önümüzdeki ay Şahin Korkmaz'a giderim belki de Bülent e
şahin korkmaz kim cnm valla hiç duymadıgım isimler hakkınızda hayırlısı olsun ben bayıdır hastahanesine ilk defa gittim ama bizim burdan kemal beye giden cok eşimin akarabalrı benm ekrabalar hep ona gidiyo hepsi memnun ve hamile kaamayanlarda gidiyo ben bilmiyorum kemal beyden memnun kaldım inşş devam eder böyle diğer doktoları bilmyorum cnm

Kizlar testlerde bu buharlasma cizgisi hakkinda bilgisi olan varmi kac dakikadan sonra cikani bu cizgi olarak sayabiliriz hemen cikan buharlasma olabilirmi

test mi yaptın ayy hamile misin yoksa
cnm bence ilk 15 dakika diyolar ama mesela gebelik yeni olusuyorsa yarım saat sonrada ikinci cizgi cıkanlar var
senin günü kaç gün geçti ne zamandı adet tarihin ::D çok sordum ya

Ya Can'ım hani iğde ağacı var güzel kokan,o ağacın bu Zaman'larda üzerinde zeytine benzer yemişler var ya hani işte onlara yabani iğde diyorlarmış. Aktara sor eğer bulamazsan ben sana biraz göndereyim buradan.
Çok teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun düşündüğün için :) Burada sorayım bakalım.

şahin korkmaz kim cnm valla hiç duymadıgım isimler hakkınızda hayırlısı olsun ben bayıdır hastahanesine ilk defa gittim ama bizim burdan kemal beye giden cok eşimin akarabalrı benm ekrabalar hep ona gidiyo hepsi memnun ve hamile kaamayanlarda gidiyo ben bilmiyorum kemal beyden memnun kaldım inşş devam eder böyle diğer doktoları bilmyorum cnm
Can'ım Şahin Korkmaz'ı Nasıl duymadın? Yaşam hastanesinde çok iyi bir Dr. İnşallah Dr a bundan sonra sadece hamileliklerimiz için gideriz.

Ovu testlerim kızlar yorumlarınız bekliyorum ilk defa yaptım bn pek anlamamda:KK61::KK55:

Eklentiler

• IMG-20151018-WA0050.webp
    IMG-20151018-WA0050.webp
    11 KB · Görüntüleme: 52
Back
X