- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminnnnnn. Rabbim senin de bebişin pıt pıt atan kalbini duymayı nasip etsin. Dr a falan gittin mi canım sen,hiç bahsetmedin? Bu arada belirti falan yaşamış mıydın kızzzzz,anlatsana biraz.
amin canım benim çok sağol. yok canım doktora daha gitmedim. bu cumartesi için randevu aldım, kese gözüksün diye. birde 3 hafta sonrası için ameliyat eden doktorumdan randevu aldım bi kez görebilirim seni dedi.Amin canım aminnnnnn. Rabbim senin de bebişin pıt pıt atan kalbini duymayı nasip etsin. Dr a falan gittin mi canım sen,hiç bahsetmedin? Bu arada belirti falan yaşamış mıydın kızzzzz,anlatsana biraz.
Ay maşallah maşallah!!! Rabbim herkese ilk başlarda silik,sonradan koyulaşan gebelik testlerini görmeyi nasip etsin (Aminnnnnnnnn)amin canım benim çok sağol. yok canım doktora daha gitmedim. bu cumartesi için randevu aldım, kese gözüksün diye. birde 3 hafta sonrası için ameliyat eden doktorumdan randevu aldım bi kez görebilirim seni dedi.
canım bende öyle belirti falan hiç olmadı. tek belirtim kasıklarımda ara ara ağrı oluyordu birde gazım olmuştu. onun dışında hiiiççççç olmadı ve hala da kasık ağrısı dışında hiç bişey yok.
ben öylesine adete 4 gün kala test yaptım çoooookkkk silik çizgi çıktı, gözle zor görülüyordu. ben konduramadım tabiki inanamadım. akşama tekrar test yaptım başka marka ile yine çoookkkk silik çıktı. ertesi sabah bata 3 kala yine yaptım biraz daha belirgindi. ovu yaptım 2. çizgi baya belirgindi. bata 2 kala tekrar yaptım artık iyice belirgin olunca soluğu hastanede aldım :))) bhcg 88 çıktı. adet günü (cumartesi günü) bhcg tekrar yaptırdım 288 çıktı elhamdülillah. ama adet günü sabahtan stresten midir neden çok midem bulandı, karnım ağrıdı, belim ağrıdı, sonucu alınca geçti amahatta o kadar stres yapmışım ki dudağımda uçuk bile çıktı
bu sabah adeti 3 geçe yani tekrar test yaptım artık neredeyse ilk çizgi kadar koyu çıktı testim.
canı yürekten kocamaaaannnnnn AAAMMMİİİNNNNN İNŞAALLLAAHHH YA RABB'İMMMMAy maşallah maşallah!!! Rabbim herkese ilk başlarda silik,sonradan koyulaşan gebelik testlerini görmeyi nasip etsin (Aminnnnnnnnn)
aynen yaaaa çatladım resmen burada
TEŞEKKÜR EDERİM:)Ben internetten aldım Can'ım çoğu arkadaş da internetten aldı original ürün bandrollü geldi gitti gidiyordan aldık ben eczanelerde de varmış
Testi attim kizlar Bebetime marka bi bakin test yanimda yok isteyim cikista albi markada alicam yorumlari bekliyorumaynen yaaaa çatladım resmen burada![]()
Kizlar sabah 7de yaptim ilk idrarla 28.gundeyim ne dersiniz ??? Cizgiler kayik gibi sanki sizce![]()
var canım benim vaarrrrrrrrr ben görüyoruuummmmKizlar sabah 7de yaptim ilk idrarla 28.gundeyim ne dersiniz ??? Cizgiler kayik gibi sanki sizce![]()
Ilk 5 dakikada cikti ama tam yerinde cikmasi gereken yerde degil sanki test bozukmu acaba puff aklim karmakarisikbence var bir şeyler canım,ne zaman çektin bunu,hayalat çizgi kaç dr içinde çıktı???
ya marka önemli değil canım,herhangi bir test de aynı gösterirrrrrrr. Oleyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyoruzzzzzzzzzzzz.Testi attim kizlar Bebetime marka bi bakin test yanimda yok isteyim cikista albi markada alicam yorumlari bekliyorum
kan testi yaptır ilk fırsatta!!! Ay kalbim çarpıyor vallahi yaaaaaaaaaaTesti attim kizlar Bebetime marka bi bakin test yanimda yok isteyim cikista albi markada alicam yorumlari bekliyorum
İnşallah canim inşallah gecen ay gibi husran olmaz inşallah eve donerken baska marka alip yarin sabahta yapicam İnşallah olur ve saglikli bi gebelik olurvar canım benim vaarrrrrrrrr ben görüyoruuummmm![]()
Ilk 5 dakikada cikti ama tam yerinde cikmasi gereken yerde degil sanki test bozukmu acaba puff aklim karmakarisik
ya marka önemli değil canım,herhangi bir test de aynı gösterirrrrrrr. Oleyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyoruzzzzzzzzzzzz.![]()
kan testi yaptır ilk fırsatta!!! Ay kalbim çarpıyor vallahi yaaaaaaaaaa![]()
İnşallah canim inşallah gecen ay gibi husran olmaz inşallah eve donerken baska marka alip yarin sabahta yapicam İnşallah olur ve saglikli bi gebelik olur
Kızzzz olumlu düşün ne hüsrana uğraması. bebişin geliyor bebişinnnnnnn!!! Yarın sabaha kadar bekleyeceğine,iş çıkışı kan testi yaptır.İnşallah canim inşallah gecen ay gibi husran olmaz inşallah eve donerken baska marka alip yarin sabahta yapicam İnşallah olur ve saglikli bi gebelik olur