• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
images

Amin canım aminnnnnn. Rabbim senin de bebişin pıt pıt atan kalbini duymayı nasip etsin. Dr a falan gittin mi canım sen,hiç bahsetmedin? Bu arada belirti falan yaşamış mıydın kızzzzz,anlatsana biraz.
amin canım benim çok sağol. yok canım doktora daha gitmedim. bu cumartesi için randevu aldım, kese gözüksün diye. birde 3 hafta sonrası için ameliyat eden doktorumdan randevu aldım bi kez görebilirim seni dedi.

canım bende öyle belirti falan hiç olmadı. tek belirtim kasıklarımda ara ara ağrı oluyordu birde gazım olmuştu. onun dışında hiiiççççç olmadı ve hala da kasık ağrısı dışında hiç bişey yok.

ben öylesine adete 4 gün kala test yaptım çoooookkkk silik çizgi çıktı, gözle zor görülüyordu. ben konduramadım tabiki inanamadım. akşama tekrar test yaptım başka marka ile yine çoookkkk silik çıktı. ertesi sabah bata 3 kala yine yaptım biraz daha belirgindi. ovu yaptım 2. çizgi baya belirgindi. bata 2 kala tekrar yaptım artık iyice belirgin olunca soluğu hastanede aldım :))) bhcg 88 çıktı. adet günü (cumartesi günü) bhcg tekrar yaptırdım 288 çıktı elhamdülillah. ama adet günü sabahtan stresten midir neden çok midem bulandı, karnım ağrıdı, belim ağrıdı, sonucu alınca geçti ama :KK70: hatta o kadar stres yapmışım ki dudağımda uçuk bile çıktı :KK43:

bu sabah adeti 3 geçe yani tekrar test yaptım artık neredeyse ilk çizgi kadar koyu çıktı testim.

amin canım benim çok sağol. yok canım doktora daha gitmedim. bu cumartesi için randevu aldım, kese gözüksün diye. birde 3 hafta sonrası için ameliyat eden doktorumdan randevu aldım bi kez görebilirim seni dedi.

canım bende öyle belirti falan hiç olmadı. tek belirtim kasıklarımda ara ara ağrı oluyordu birde gazım olmuştu. onun dışında hiiiççççç olmadı ve hala da kasık ağrısı dışında hiç bişey yok.

ben öylesine adete 4 gün kala test yaptım çoooookkkk silik çizgi çıktı, gözle zor görülüyordu. ben konduramadım tabiki inanamadım. akşama tekrar test yaptım başka marka ile yine çoookkkk silik çıktı. ertesi sabah bata 3 kala yine yaptım biraz daha belirgindi. ovu yaptım 2. çizgi baya belirgindi. bata 2 kala tekrar yaptım artık iyice belirgin olunca soluğu hastanede aldım :))) bhcg 88 çıktı. adet günü (cumartesi günü) bhcg tekrar yaptırdım 288 çıktı elhamdülillah. ama adet günü sabahtan stresten midir neden çok midem bulandı, karnım ağrıdı, belim ağrıdı, sonucu alınca geçti ama :KK70: hatta o kadar stres yapmışım ki dudağımda uçuk bile çıktı :KK43:

bu sabah adeti 3 geçe yani tekrar test yaptım artık neredeyse ilk çizgi kadar koyu çıktı testim.
Ay maşallah maşallah!!! Rabbim herkese ilk başlarda silik,sonradan koyulaşan gebelik testlerini görmeyi nasip etsin (Aminnnnnnnnn)

Kizlar sabah 7de yaptim ilk idrarla 28.gundeyim ne dersiniz ??? Cizgiler kayik gibi sanki sizce :KK17::KK17::KK17:

Eklentiler

• 20151020_072526_HDR-1.webp
    20151020_072526_HDR-1.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 135
Ilk 5 dakikada cikti ama tam yerinde cikmasi gereken yerde degil sanki test bozukmu acaba puff aklim karmakarisik

canımm hiiiççç aklını karıştırma noollluuuur.
ya marka önemli değil canım,herhangi bir test de aynı gösterirrrrrrr. Oleyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyoruzzzzzzzzzzzz. :KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71:

kan testi yaptır ilk fırsatta!!! Ay kalbim çarpıyor vallahi yaaaaaaaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

kız dur sakin ol :KK70::KK70::KK70:

İnşallah canim inşallah gecen ay gibi husran olmaz inşallah eve donerken baska marka alip yarin sabahta yapicam İnşallah olur ve saglikli bi gebelik olur

canım sen öğleden sonra sıvı tuketme, idrarını tut eve gidince testi tekrarla. akşama da doğğğğrrruuuuu kan vermeye

keklik_58 keklik_58 kimyager1508 kimyager1508 canlarim kalbim sikisiyor inşallah yaniltmaz bu testler inşallah uzulmem hemen kan testi yaptirmicam bi kac gun idrarla takip edicem nolur dua edin bana kizlar bu sefer saglikli gebelik gecirip kucagima alayim kafam arapasina dondu cok fena gribim kac gundur gebelik dusundgumuz icinde ilac almadim bitki cayi icmiyorum

İnşallah canim inşallah gecen ay gibi husran olmaz inşallah eve donerken baska marka alip yarin sabahta yapicam İnşallah olur ve saglikli bi gebelik olur
Kızzzz olumlu düşün ne hüsrana uğraması. bebişin geliyor bebişinnnnnnn!!! Yarın sabaha kadar bekleyeceğine,iş çıkışı kan testi yaptır.

Back
X