• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim allah soyletti heralde bnm inat kocam daha test bile yaptirmadii:KK43: bn yarinide degerlendireyim adama ne bulursam yediriyorum zatiii en sonda yurk kahvesiyle sonlandiriyorum ikii gundur 6gun ust uste deneyenler var allahim bizede guc versin kicama:) jelide 2ml kullaniyorum dun 3ml kullandim
cnm kullan çalışın durmak yok yola devam tutturana kadar çaalışıyoruz dinlenmek yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

o_OKızlarrrr ben de benim Ovülasyon testlerimi koyayım biz pazar günü çalıştık dün ara bugün çalışacağız. Normalde 17-18-19 günde yumurtluyordum ama birkaç gündür bal çörek otu tarçın yiyorum sabahları aç karnına bit tatlı kaşığı herhelde onun sayesinde erken yumurtlayacağım. Bugün çalışırsak ve yarın yumurtlasam 3gün üst üste çalışmış olacağız eşimin sperm sayısı ml de 20 milyon toplamda da 64 dü en son. Acaba bugün çalışmayıp yarın ve diğer gün mü çalışsak
bencede cnm yarın devam edin çalışmalara

Canim bn o tikli gordugunuz 9.gunden beri calismadayiz iyimi yaptik bilmiyorum sagol canim bnm olmadibyarinde degerlendireyim mi
canım bence bugün dinlenin,sonuçta pozitiften sonra 36.saat yumurta çatlıyor,hem eşin de dinlensin bugün,üst üste 4 gün sanki fazla gibi geldi bana. Ama tabii bebişten ziyade keyfiniz içinse ona bir şey diyemem :KK48:

cnm kullan çalışın durmak yok yola devam tutturana kadar çaalışıyoruz dinlenmek yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Evet bu gecede calisayimmda hazir adam isdaha gelmiskenn:) ara vermeden yarin siliklesir ocizgi ondan sonraa siliklesir yarina buyuk ihtimall

canım aslında 1 gün dinlenseniz iyi olacak. dün gece olduysa aslında bu gece ara vermeniz daha mantıklı. ben çift çizgiyi görmeden 2 gün önce olmuştu. yarın sabah yada gündüz yapma şansınız var mı?
Kuzimmm inan ki oyle sanssimiz yok esim sabah 6;30kalkip ise gidiyor bugunde olsunda yarine olmaz artikknn dinlendireyim kicama bugunden sonraaa:(

Kuzimmm inan ki oyle sanssimiz yok esim sabah 6;30kalkip ise gidiyor bugunde olsunda yarine olmaz artikknn dinlendireyim kicama bugunden sonraaa:KK43:
aaa canım olmaz öyle,asıl silikleşince çalışmak lazımmm. Bence testini akşam yenile bak duruma koyu mu hala yoksa silikleşmeye başlamış mı? Pozitif olunca değil,silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış oluyor unutma bunu,pozitif olduğunda idrardaki lh hormonu üst seviyede demek oluyor,silikleşmesi yumurta çatlamış olduğunu ve tüplerde ilerleyişe geçtiğini gösteriyor. Yumurta tüplere doğru ilerlesin ki spoşlarla buluşma gerçekleşsin,

Akşama testimi yenilerim,çünkü 4 saat bekleyemedim testi yapmak için.
canım bi testi tekrarla bakalım nasıl çıkacak? yada sen bugün dinlen yarın ve öbür gün çalışırsınız. testinin sonucuna göre tekrar konuşuruz canımm

yedi köy öte diyorsun da canım benim hepimiz ülkenin bir yerindeyiz. Bütün türkiye duydu sen ilçeden bahsediyon. :KK48:Söyleme canım ilk zamanlar,hele biraz zaman geçsin. Eşine de sürpriz yaparsın.
Sizden zarar gelmeyecegini biliyorum burda herkes evlat hasretiyle yaniyor kimse kimseye kötü düşünmez daha cok seviniriz bak bize umut oldu diye ne zaman umidik azalsa hep buraya girdim ama yakinlar oylemi baslarlar nazar etmeye

S sukret tatlım bak yaptığım testleri atayım sana. isimlerinde yazıyor. BATA 4 KALA, BATA 3 KALA,..... BATI 3 GEÇE gibi. örnek olsun sana.

Eklentiler

• BATA 3 KALA.webp
    BATA 3 KALA.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 208
  • BATA 2 KALA.webp
    BATA 2 KALA.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 201
  • BATA 1 KALA.webp
    BATA 1 KALA.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 208
  • BATA 4 KALA.webp
    BATA 4 KALA.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 203
  • BATI 3 GEÇE.webp
    BATI 3 GEÇE.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 212
hayır bebeğim yok bu ay alıcam deneyecem ilk defa ama ben zaten yumutamın catladgını akıntımdan biliyorum ama yine alayım dedim garanti olsun diye :KK70:
Canım 2 ay önceydi yanlış hatırlamıyorsam,testle takip ediyordum sabah yaptım tam koyulaşmamıştı akşam kayınvalidemlerdeydim lavaboya gittim ve o uzayan akıntıyı gördüm,hemen koşa koşa eve gittik :) Test yaptım ki pozitif.,sabahına test yaptım yine pozitif,akıntım erken geldi yani. Bazen akıntı yanıltıyor insanı. O yüzden sen de al test. inşallah ben hamile kalırım da bu ay testlerin kalanlarını sana gönderirim sen takip edersin,sonra sen de hamile kalırsın kalanını başkasına gönderirsin. Malum gözüm döndü 50 tane aldım testten :)

S sukret tatlım bak yaptığım testleri atayım sana. isimlerinde yazıyor. BATA 4 KALA, BATA 3 KALA,..... BATI 3 GEÇE gibi. örnek olsun sana.
Teşekkürler canim çok guzel resimli anlatim oldu hem herkesede ornek olur İnşallah olur canim inşallah bebisim benledir eger varsa ettigim dualar kabul olacak ilk gunden beri kimyagerle ayni ay hamile olucaz diyordum :anneadayı: belki icime dogmustur

Teşekkürler canim çok guzel resimli anlatim oldu hem herkesede ornek olur İnşallah olur canim inşallah bebisim benledir eger varsa ettigim dualar kabul olacak ilk gunden beri kimyagerle ayni ay hamile olucaz diyordum :anneadayı: belki icime dogmustur
ayyyy canımm burada en eski biz kalmıştık, ve seninle batlara varıncaya kadar hep aynı gidiyorduk. şimdi bebişlerimizde aynı zamanda gelse ne güzel olurrrrr :KK19:

Canım 2 ay önceydi yanlış hatırlamıyorsam,testle takip ediyordum sabah yaptım tam koyulaşmamıştı akşam kayınvalidemlerdeydim lavaboya gittim ve o uzayan akıntıyı gördüm,hemen koşa koşa eve gittik :) Test yaptım ki pozitif.,sabahına test yaptım yine pozitif,akıntım erken geldi yani. Bazen akıntı yanıltıyor insanı. O yüzden sen de al test. inşallah ben hamile kalırım da bu ay testlerin kalanlarını sana gönderirim sen takip edersin,sonra sen de hamile kalırsın kalanını başkasına gönderirsin. Malum gözüm döndü 50 tane aldım testten :)
hahaha cnm inşşş kalırsın sagol bebem :) sen hamile kalda cnm hayırlısı ile :KK37:

Back
X