• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kzlar preesed aldm.smdi nasıl kullancm bilgi verrmsnz buarada hamile arkdaslrm tebrik edym darısı basmiza inşallah
cnm yumyutalama dönemine yakın kullan 2 ml bide ilişkiden 5 dakika önce kullan
zaten boşalma olana kadar 15 dakika oluyo geçiyo bile cnm
hadi inşş sende işeyarar cnm hmile olursun

Amn cnm.tm. ovulasyon testi de aldm ilk defa kullncam bna yardmci olrsnz dmi ben size resm atrm.onuda kullanmayı tm.blmym ne zamn nasl yumurtladgnzi anliyorsnz mesela grpaysgl grpaysgl

Kzlar preesed aldm.smdi nasıl kullancm bilgi verrmsnz buarada hamile arkdaslrm tebrik edym darısı basmiza inşallah
bide cnm kullanma klavuzuna bak oku cnm ovulasyon tsti ile kullan jeli buradaki kızlar öyle yapıyo bende bu ay alıcam ovulasyon testi cnm

Amn cnm.tm. ovulasyon testi de aldm ilk defa kullncam bna yardmci olrsnz dmi ben size resm atrm.onuda kullanmayı tm.blmym ne zamn nasl yumurtladgnzi anliyorsnz mesela grpaysgl grpaysgl
tabiki cnm biz burda bizbirimize desktek bulunuyoruz zaten tabiki resimleri at cnm sana anlatırız söylriz cnm
sen kaç günde bir adet oluyorsun

28 cnm bu ay ilk defa 26 günde oldm adetim btti 9.cu günümdeyim yarn baslycam ovulasyon testlerine
başla cnm zaten hergün yap testi ama aynı zamanlarda yap genelde saat olarak yani hadi cnm tuttur bu ay
inşşş kızlar hepimizin tutar bizde kavusuruz bebeişlerimize :KK200::anneadayı::KK46::nazar::KK200:

28 cnm bu ay ilk defa 26 günde oldm adetim btti 9.cu günümdeyim yarn baslycam ovulasyon testlerine
Canım genel olarak 28 günde bir hastalanıyorsan eğer adet olduğun günden itibaren 14-15.günlerde yumurtan çatlıyordur. Ama geçen ay erken yumurtlamışsın,adetten sonra 12.gün yumurtlamış oluyorsun.herhangi bir kür ya da bir ilaç kullanmış mıydın geçen ay?

Rabbim inş hepimize bir nasp edr sizde sıkıntı nydi cnm kaç aydr istyorsunuz glba birnde esnde sperm hareketsizliği vardı yanls hatrlmyorsam grpaysgl grpaysgl
işte sıkıntımız bu ileri sperm hareketinde sorun var cnm ama kısmet 4 aydır deniyoruz gecen ay rahim filmi çektirdim doktor 3 ay bekleyin olur dedi ama bende jel aldım gecen ay olmadı bu ay bakalım ne olacak

Bize asla olmaz diyolar tüp bebek dediler nasip ya insallah bu jel fayda eder dger hamile olan arkdslrnda mi aynı sorun du acaba bi umut dye soruyrm grpaysgl grpaysgl
cnm kısmet belki jel vesile olur bazılarında tüp tutmamış jel ile kalmış hamile cnm allahtan umut kesilmez üzülme cnm

amin cnm bnm inşş rabbim dahafazla aratmadan nasip eder yavrularımızı bize keklik_58 keklik_58
Bak canım eğer soğan suyu kullandıysan muhtemelen iltihap falan kalmamıştır ondan dolayı da erken yumurtlamışsın. Adetinin 9. günündeymişsin,yumurtlamana fazla kalmamış,siz günaşırı ilişkiye başlayın,ilişkilerden 5-10dk önce 1ml jel kullan ama hemen bugün test yapmaya başlama çünkü bekleye bekleye stres oluyorsun.Bence 2 gün sonra başla teste,zaten muhtemelen koyulaşmaya başlamış olur.Ondan sonra da pozitifi görünce 2-3 ml jel kullanırsın.Pozitifi gördüğün gün ile silikleşmeye başladığı gün çalışırsınız.. Bak ben 2gündür yapıyorum testi ve renklenmeye başladı testim resmini paylaşmıştım bugün.Ben günlük yaptıklarımı yazacağım zaten,sana örnek olurum inşallah hamile kalırım da.

İnşallah cnm benm Sağol gercektn bilgiler için cnm morfoloji 4 sperm ileri hareketliliği yüzde 10 toplam hareketlilik 15 hareketsiz yüzde 85 agustos da yaplmsti bu test ondn snra evicap aldm çakşır suyu icirdm bi ay snra proxxed aldm oda btmek üzere emodex ile klomen var elmde onlara baslycak smdi keklik_58 keklik_58 grpaysgl grpaysgl

İnşallah cnm benm Sağol gercektn bilgiler için cnm morfoloji 4 sperm ileri hareketliliği yüzde 10 toplam hareketlilik 15 hareketsiz yüzde 85 agustos da yaplmsti bu test ondn snra evicap aldm çakşır suyu icirdm bi ay snra proxxed aldm oda btmek üzere emodex ile klomen var elmde onlara baslycak smdi keklik_58 keklik_58 grpaysgl grpaysgl
sen de benim gibi ne bulsan dayamışsın adama maşallah. Korkuyorum bir gün kocişler ilaçlardan dolayı rahatsızlanacak diye ama Allah koruyor kesin :KK16: peki sayı kaç?

Back
X