• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte sıkıntımız bu ileri sperm hareketinde sorun var cnm ama kısmet 4 aydır deniyoruz gecen ay rahim filmi çektirdim doktor 3 ay bekleyin olur dedi ama bende jel aldım gecen ay olmadı bu ay bakalım ne olacak
Ben de ağustos 15 de çekilmiştim rahim filmimi. Sen kaç tl ye çektirdin bayındırda?

canım bence bugün dinlenin,sonuçta pozitiften sonra 36.saat yumurta çatlıyor,hem eşin de dinlensin bugün,üst üste 4 gün sanki fazla gibi geldi bana. Ama tabii bebişten ziyade keyfiniz içinse ona bir şey diyemem :KK48:
3gun canim 4gun degilki :) bugunke 3gun olacak yarina dinlenmeye gececegiz

3gun canim 4gun degilki :) bugunke 3gun olacak yarina dinlenmeye gececegiz
Canım yanlış yapıyorsun. Pozitifi gördükten 36 saat sonra çatlıyor yumurta,sen şimdi bugün çalışıp yarın çalışmazsan yumurtan çatladığında boş geçmiş olacaksın. senin bugün durup yarın çalışman lazım.

Merhaba bende bu ay ilk defa jel ile birlikte ovulasyon testi kullanmaya başladım. Hemde 2 günde bir çalışmalara devam ediyoruz. Az önce yapmış olduğum test sanırım pozitif ama dün geceyi değerlendirmiş olduk bugün ve yarında devam etsek mi sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eklentiler

• 20151020_170551.webp
    20151020_170551.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 78
Canim esinde sperm sorunu yoksa bu gece ve yarinida değerlendirin.
Merhaba bende bu ay ilk defa jel ile birlikte ovulasyon testi kullanmaya başladım. Hemde 2 günde bir çalışmalara devam ediyoruz. Az önce yapmış olduğum test sanırım pozitif ama dün geceyi değerlendirmiş olduk bugün ve yarında devam etsek mi sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.

pco olur bu jelle hamile kalan varmı?

Eklentiler

• IMG_20151013_121414.webp
    IMG_20151013_121414.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 85
Cnm.umudunu kirmak istemem ama.geçen benm.adetim e 1 gün kala baya koyu ikinci çizgi ckms ti ovulasyon testnde ama malsf hasta olmstm inş sen benm yaşadım hayal.kırıklığı Yaşamazsn S sukret

Cnm.umudunu kirmak istemem ama.geçen benm.adetim e 1 gün kala baya koyu ikinci çizgi ckms ti ovulasyon testnde ama malsf hasta olmstm inş sen benm yaşadım hayal.kırıklığı Yaşamazsn S sukret
Can'ım ama onun gebelik testlerinde silik çizgi çıkıyor. Bence seninki bu kadar koyu değildir geçen ay diye düşünüyorum. Her kadının vücudunda belli bir miktarda lh vardır zaten ama sadece yumurtlama ve gebelik durumunda böyle çıkar

Lh testini ben 3-5gun yaptim hep oda ovu doneminde bu kadar koyuyu en son gun yakaliyordum sonra birakiyordum o yuzden kiyaslayamiyorum gebelik testini yarin sabah ilk idrarla tekrarliyim diyorum bu sabah yaptgimi atmistim zaten albi marka bulamadim surelab diye bi marka buldum 1 tane aldim yarin onu yapicam daha bisey yapmiycam kendimi uzmekle kaliyorum bitek

Back
X