• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm bnm olmayan cok ama yeni olarak geliba ikimiziz ben 1 kez kullnadm jeli bu ay 2 olacak kısmet bu kez tuttururuz inşş
keklik_58 keklik_58 bu arkadasımızda bebek istiyo bizim gibi
oda tutturamayanlardan aynen bizim gibi yani
Ben ben ben.... 9. gunumdeyim,bu ay nasipse bende preseed kullanacagim kizlar :) Allahim hakkimizda hayirlisini versin...

Ovudan sonraki gun bundan silikti ama değil mi? Tamam canimm sabahi sabirsizlikla bekliyorum. Bebwtime olmasında surelabta olsa olur. Hani hem başka marka olsun kiyaslama acisindan hem de bwbetime ile ilgili kotu yorumlarda var. Hadi canimcigim yaaa yarin inş. Daha net gorucez o çizgiyi Allahin izniyle.
Lh testini ben 3-5gun yaptim hep oda ovu doneminde bu kadar koyuyu en son gun yakaliyordum sonra birakiyordum o yuzden kiyaslayamiyorum gebelik testini yarin sabah ilk idrarla tekrarliyim diyorum bu sabah yaptgimi atmistim zaten albi marka bulamadim surelab diye bi marka buldum 1 tane aldim yarin onu yapicam daha bisey yapmiycam kendimi uzmekle kaliyorum bitek

F fduag kaç günde bi adet görüyrsn hadi beraber beklylm bnde ilk defa kullncam senn gbi destek olalım birbirmze 9.cu günüm bnmde
Canim benim dongulerim 35-40 arasi.o yuzden sizin sonuclari benden once alacagiz.pozitif olacaklar insallah :) ama yine de birlikte bekleyelim.birbirimize guc verelim.pozitif enerjiiiiiiii......

Tüp bebek yaptn mi peki sizde sıkıntı ne cnm F fduag
Bizde neler neler cikmadi canim,her yeni sorunda bir digerini unuttuk :) once sperm hizi dusuklugu,sonra tek tup tikanikligi,sonra prolaktin yuksekligi... Yillar gecti kurlerle tedavilerle.. sonunda basarisiz bir tup bebek denemesi ve tup bebekten sonra preseedi duyduk. kimyager1508 kimyager1508 de hiz dusuklugune ragmen preseedle hamile kalinca simdi daha bir umutluyum... sizin ne kadar oldu canim,sorun neydi?

Rabbim e şükür cnm tek sperm hareketsizliği var ama bi türlü asamiyoruz bu sorunu cnm esmin değerleri çok düşük neofortil bile icti ters etki yaptı sigara içyo 2 sendr birakamyr smdi azalttı ama yetmiyor bırakması lazm işte neler nelr yaotm bıraksn dye keci boynuzu kürü yaptm çakşır suyu evicap smdi proxxed plus içyo emodex le klomen de aldm onları vercem proxxed btsn de ya havuc suyu da yapim dyrm saraçoğlu sıkı sıkı tembigledi sigara içen e ters tepki yapyr dye yapamyrm onu F fduag

Ovudan sonraki gun bundan silikti ama değil mi? Tamam canimm sabahi sabirsizlikla bekliyorum. Bebwtime olmasında surelabta olsa olur. Hani hem başka marka olsun kiyaslama acisindan hem de bwbetime ile ilgili kotu yorumlarda var. Hadi canimcigim yaaa yarin inş. Daha net gorucez o çizgiyi Allahin izniyle.

S sukret dualarimiz seninle.... Allah hayirli haberler vermeni nasip etsin...
canlarim insallah yarin guzel haberler verrim size ben cok kaptirmak istemiyorum kendimi sonra uzulmiyim diye ama insanoglu icten ice umut ediyor annelik boyle bisey galiba daha gelmeden annelik icgudulerin seni ele aliyor inşallah hayirli saglikli evlat nasip eder Rabbim kimyager1508 kimyager1508 ilk gunle kil gibi ince cizgi oluyordu gecen gün aglama krizine girip bütün sakladiklarimi cope attim resimlerini gondermek isterdim inşallah guzel haber verrm hamisim dua et buarada aXhi aXhi miz nerde ya kac zamandir gözükmüyor gelse artik

Bizde neler neler cikmadi canim,her yeni sorunda bir digerini unuttuk :) once sperm hizi dusuklugu,sonra tek tup tikanikligi,sonra prolaktin yuksekligi... Yillar gecti kurlerle tedavilerle.. sonunda basarisiz bir tup bebek denemesi ve tup bebekten sonra preseedi duyduk. kimyager1508 kimyager1508 de hiz dusuklugune ragmen preseedle hamile kalinca simdi daha bir umutluyum... sizin ne kadar oldu canim,sorun neydi?
canım bizde 2 yıldır istiyorduk. eşimin sperm hızı çok düşük değil sadece sınırın biraz üstünde bi problem sayılmıyordu. ben temmuz ayında histeroskopi olmuştum rahim şekil bozukluğundan ondan sonra hamile kaldım. bence ameliyatın etkisi oldu bende.

canlarim insallah yarin guzel haberler verrim size ben cok kaptirmak istemiyorum kendimi sonra uzulmiyim diye ama insanoglu icten ice umut ediyor annelik boyle bisey galiba daha gelmeden annelik icgudulerin seni ele aliyor inşallah hayirli saglikli evlat nasip eder Rabbim kimyager1508 kimyager1508 ilk gunle kil gibi ince cizgi oluyordu gecen gün aglama krizine girip bütün sakladiklarimi cope attim resimlerini gondermek isterdim inşallah guzel haber verrm hamisim dua et buarada aXhi aXhi miz nerde ya kac zamandir gözükmüyor gelse artik
amin canımm benim Rabbim herkese nasip etsin. tatlım seni çok iyi anlıyorum ama nooollluuurrrr ağlama üzülüp kendini harap etme. bugün kü test fotosunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Gunaydin kızlar gününüz hayirli olsun:KK76: Rabbime binlerce kez şükürler olsun umutlarimin yavaş yavaş tukenip 2 ay daha kullanip jeli birakicam deyip daha 3 gun once tup bebek merkeziyle konuşup ve sonra birden icimden bi sesin kalk test yap demesiyle soru isaretlerininn baslamasi... Rabbim inşallah kan sonucunndada pozitifi gormek hayirli saglikli evlat olmasini ve bu sefer saglikla mis kokuluma kavusmayi nasip etsin :KK46: Kizlar Rabbim sizede en hayirli en tez vakitte nasip etsin inşallah :21:

Eklentiler

• 20151021_083044_HDR-1.webp
    20151021_083044_HDR-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 65
Gunaydin kızlar gününüz hayirli olsun:KK76: Rabbime binlerce kez şükürler olsun umutlarimin yavaş yavaş tukenip 2 ay daha kullanip jeli birakicam deyip daha 3 gun once tup bebek merkeziyle konuşup ve sonra birden icimden bi sesin kalk test yap demesiyle soru isaretlerininn baslamasi... Rabbim inşallah kan sonucunndada pozitifi gormek hayirli saglikli evlat olmasini ve bu sefer saglikla mis kokuluma kavusmayi nasip etsin :KK46: Kizlar Rabbim sizede en hayirli en tez vakitte nasip etsin inşallah :21:
:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71: Gördün mü canım hamilesinnnnnnnnnnnnnn!!! Anne oluyorsun!!!!!!!!! Ay çok sevindim ya,sevinçten çıldıracağımmmmmmm. Bak şükrettin bebişin geldi!!! ya canım hiç olumsuz düşünme ne olur,bak gördün pozitifi,Rabbim bizlere de nasip etsin taz zamanda inşallah!!!

işte buuuuuuu waaaooowwwww süperrrrrr canım benimmmm hadi gözümüz aydınnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71: Gördün mü canım hamilesinnnnnnnnnnnnnn!!! Anne oluyorsun!!!!!!!!! Ay çok sevindim ya,sevinçten çıldıracağımmmmmmm. Bak şükrettin bebişin geldi!!! ya canım hiç olumsuz düşünme ne olur,bak gördün pozitifi,Rabbim bizlere de nasip etsin taz zamanda inşallah!!!

işte buuuuuuu waaaooowwwww süperrrrrr canım benimmmm hadi gözümüz aydınnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok teşekkürler kizlar Allah'im her isteyen dileyen kim varsa tez vakitte bu mutlulugu yasatsin inşallah öyle bi durumdayimki bi agliyorum bi gülüyorum ve hemen endiselerim basladi ya ilki gibi biterse sonu diye ama pozitif dusunucem kotu seyleri cagirmiycam Rabbim inşallah bu sefer saglikla almayi nasip etsin kucagimiza olmayanlarada bi an once versin

Çok teşekkürler kizlar Allah'im her isteyen dileyen kim varsa tez vakitte bu mutlulugu yasatsin inşallah öyle bi durumdayimki bi agliyorum bi gülüyorum ve hemen endiselerim basladi ya ilki gibi biterse sonu diye ama pozitif dusunucem kotu seyleri cagirmiycam Rabbim inşallah bu sefer saglikla almayi nasip etsin kucagimiza olmayanlarada bi an once versin
canımmm olumsuz düşünmek yokkkkkk :KK20::KK20::KK20: ne kadar iyi kalpliymişsin ki bak duan kabul oldu ikimizde aynı anda hamile kaldık. belkide senin vesilenle ben hamile kaldım kim bilirrr??? Allah senden razı olsun

canım tekrar hayırlatmak istemem ama öncekini neden kaybetmiştin? Bir de senin eşinde sorun var mıydı?

Back
X