• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kizlar uzun zamandır yazamadım is yoğunluğundan ama sesiyle takip ettim sizi :-) S sukret ve kimyager1508 kimyager1508 bebişlerimizi hayırlı olsun hayatınıza nese getirsin her biri hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah sizin adınız çokk sevindim. Bu ay 4.aydı pressed de ama sanırım olmadı çünkü olması gereken zamanı eşim öğrendi ve psikolojik olarak bazı olumsuzluklar oldu normalde ben test yapıyordum söylemeden iliş.oluyordu etkilenmesi diye ama malesef bu ay olmadı sadece bir kez kullanabildim o da testin köyü olduğu aksam hayırlısı allahtan artık tedaviyi bırakmaya karar verdik ve akışına bırakacağım
Selamun aleykum canim hosgeldin iyi yapmissin kafan bosalmisitir biraz inşallah bu ay mutlu mutlu haberler pes pese gelir bu topikten dualarim hep sizinle Rabbim olmayan herkese nasip etsin bizlerinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş :nazar:
128panikmucver242. denemeBelirtilmemiş :nazar:
129ilhagu282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
130mugecicek-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
131kimyager1508295. denemeBelirtilmemiş :nazar:
132sukret225. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1muserref45291. deneme30 Eylül (Beklemede) :KK51:
2bir-umut253. deneme11 Ekim (Beklemede) :KK51:
3limos-2. deneme15 Ekim (Beklemede) :KK51:
4rima85298. deneme19 Ekim (Beklemede) :KK51:
5aXhi273. deneme24 Ekim
6mimosa00233. deneme25 Ekim
7sendenbebegimolsunesra266. deneme25 Ekim
8demir6133274. deneme30 Ekim
9justicelight291. deneme31 Ekim
10laveyou-2. deneme1 Kasım
11keklik_58274. deneme6 Kasım
12LEMANEM293. deneme7 Kasım
13grpaysl-2. deneme13 Kasım

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
2Frdaa262. denemeBelirtilmemiş
3lamb-h305. denemeBelirtilmemiş
4enbisevdigim313. denemeBelirtilmemiş
5eylulveevren352. denemeBelirtilmemiş
6daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
7xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
8mibudi303. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
9aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
10firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:
cnm benim yaş 23 bu arada :D

Günaydın kaderdaşlarım,bebiş yoldaşlarım. Dün gece kociş sırnaştı ama olmaz,sen kafana takıyorsun şartlandırıyorsun kendini,psikolojin bozuluyor,kafana takmamayı öğrenene kadar psikolojini düzeltmeden olmaz dedim,haklısın aşkım dedi.(Tabii test durumlarından haberi yok) Sabah kalktım test yaptım sabah idrarıyla ne olur ne olmaz,eğer iyice silikleştiyse kociş işe gitmeden çalışma yapalım diye,test iyyyce silik çıktı,beynim uyuştu o an,suratım düştü ne oldu dedi,dedim test koyulaşacağı yerde silikleşmiş,ben sana dün yapalım demiştim dedi.:KK61: O kadar takip ettim ama kaçırdım diye çok üzüldüm, Kocişin acil çıkması gerekti yani bir şey yapamadık doğal olarak,sonra bir baktım ki karnımda bir şişkinlik var,kalktım yine test yaptım bu kez daha koyu çıktı. Ohhhh dedim.:KK9: resimleri koyuyorum bakın bir. zaten ne olursa olsun bugün ve yarın çalışma yapacağım!
cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diye
yapın bebek için gecti sanıyorya zevkine yapalım de hep bebek için yapıyoruz sartkıyoruz de o zaman takmadan beraberlik olur cnm bnm

S sukret tatlım selam. nasılsın????? kan testi yada tekrar idrar testi yaptın mı??? belirtin falan var mı???
As canim iyiyim çok şükür siddetli grip ve öksürük disinda:KK1::KK1::eek: o gunden beri test yapiyorum simdide hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum inşallah normal degerlerde çıkar bak bu dun aksamki testim belirti olarak sadece kasik agrilarim var ve oksururken karnim cok kasiliyo atlatamadimdaa inşallah melegime bisey olmaz sen nasilsin neler var dr gittinmi başka

Eklentiler

• IMG-20151022-WA0005-1.webp
    IMG-20151022-WA0005-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 84
As canim iyiyim çok şükür siddetli grip ve öksürük disinda:KK1::KK1::eek: o gunden beri test yapiyorum simdide hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum inşallah normal degerlerde çıkar bak bu dun aksamki testim belirti olarak sadece kasik agrilarim var ve oksururken karnim cok kasiliyo atlatamadimdaa inşallah melegime bisey olmaz sen nasilsin neler var dr gittinmi başka
maşaallah testin koyu çıkmış. çok geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine. bende de sadece kasık ağrısı var onun dışında hiiiiççç bişey yok :KK43: kan sonucun çıkınca mutlaka haber et olur mu???????

maşaallah testin koyu çıkmış. çok geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine. bende de sadece kasık ağrısı var onun dışında hiiiiççç bişey yok :KK43: kan sonucun çıkınca mutlaka haber et olur mu???????
Sağol canim inşallah cabuk grcer calistigim icin istirahat edemiyorum kan sonucunu muhakkak haberdar ederim canim

ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn o_Oo_Oo_O

cnm hayır jelden 15 dakika içinde boşalma olması gerek öyle etkisi gider ben jeli kullanıyorum 5 dakika sonra başlıyo zaten bolaaana kadar 15 dakikayı geciyo eger sen jeli kullnıp 15 dakka sonra ilişki olursa cnm boşalanana kadar 25,30 dakika gecer tahmimnen iyi oku cnm 15 dakikadan sonra etkisi geciyo bence jelin kullnım klavuzundna bak istersen
Ay bunları burada konuştuğumuzu kocam duysa beni tavana çiviler kulaklarımdan vallahi:rolleyes: canım jeli koyuyorum sonra kocişi çağırıyorum,zaten jel ile benim ıslaklığım belirginleşene kadar olup bitiyor,kocam biraz erken boşalıyor da :-):-):-)

Ay bunları burada konuştuğumuzu kocam duysa beni tavana çiviler kulaklarımdan vallahi:rolleyes: canım jeli koyuyorum sonra kocişi çağırıyorum,zaten jel ile benim ıslaklığım belirginleşene kadar olup bitiyor,kocam biraz erken boşalıyor da :-):-):-)
anladm cnm hahaha kız benm burada konuşmyı bırak üye oldugumu bilse ayaklarımdan tavana asar :rolleyes::rolleyes:

cnm üzülme bugün yarın yapın ama eşine söyleme koyu cıktı diye
yapın bebek için gecti sanıyorya zevkine yapalım de hep bebek için yapıyoruz sartkıyoruz de o zaman takmadan beraberlik olur cnm bnm
Zaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.

neeeee 4 çocuk mu? Hey maşallahhhhh! İnşallah 2 tane ikizin olur da seni buraya çıldırmak üzereyim diye yazarken görürüz. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayyyyyyyy inşşş cnm bnm ya inşşşş su mübarek günde amiinnn diyorummm hayırlı saglıklı olsunda cnm kız erkek 1,2 fartmiyor bnm için :) kız kocama kalsa 6 istiyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: o zaman kafayı yerim

Zaten canım eşime sabah evden çıkmadan önce silik diye söylemiştim,şimdi kalkıp tekrar test yapacağım,bakalım ne durumda? Ama sanki şişkinliğim geçti gibi.
iyi cnm hai bugün ve yarını iyi dgerlendirin cnm zaten sonra 2, günde bir dvam edersiniz

Kız Beni güldür dün senin eşin şiddet meyilli bi adam galiba tavana asmalar kulaktan civilemelr ay iyi güldüm sabah sabah :KK70::KK9:@grpaysgl
hayır kız ama kızar böyle seyleri sevmiyo kız ne şiddeti kuş kadar canı var ben onu asarım valla hahaha
benm kocam asıyo
keklik_58, bunun kacasıda çiviliyor hahaha :KK70: :KK70:

Back
X